Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po vyzkouseni to neni spatna hra, ale jak vyjde Heartstone tak bye bye *5*
    • BoB.2
      pokud bude v češtině jdu do něj taky. *3* (já vím že nebude)
    • Grafika je bezkonkurenční a hratelnost je zajímavá, nicméně souhlasím, že Hearthstone bude no. 1 :)
      • chlape heaethstone je levna kopie magicu
        a jedine proc je o ni rec ke ze za ni stoji blizz a ohani se wowkem a penezi
        • Já, co by dlouholetý hráč WoWka, s tím problém nemám. Ať se Blizzard ohání čím chce, jen když to bude hratelné :)
        • Hearthstone je lacna kopia Yugiho, scrolls su lacna kopia magicu.
  • Lezim chory doma v posteli , hrajem treti den.
    Je to dobra hra, ktoru strpcuju platici, ak sa im v dueli hned vzdate a hrate len s free hracmi je to zabava.
    • Když budeš vzdávat duely, budeš mít negativní karmu.
    • Asi netreba dodavat, ze ti platici, co ti hru tak strpcuji, plati v podstate za to, ze ty ted mas doma v posteli co hrat.
      • to sice mas pravdu, ALE pokial nebude hra rovnocenna pre jednych aj druhych zanikne, aj ked to tym co to dali do kopy neprajem. Ja osobne som za mesacne platby 1 - 3 €. Cheating - kupovanie specialnych nepodporujem. Cheaterov nemam rad, ale dnes je kazdy podvodnik cool *12* . Ak sa nezmeni /a to sa nezmeni/ nastavenie hry, ja ju po spadnuti teplot prestanem hrat , vratim sa o 2-3 mesiace pozriet ci je daco nove, ak nie nech ju hraju ti ktorym kupene vitazstva chutia *11* .
  • Jestli nekkdo zna urban rivals ci battleforge tak potom pochopi, co znamena pay win :)
    Do jedne hry jsem investoval pres litr do druhe nic a pomohlo mi to ? NE!. Tady v te ceske proti me hral o 7 lvl vice a skoro byla remiza
    • Nevím, battleforge jsem hrál a mam tam deck v ceně 7k bodů. Aneb uměni obchodovat:)
  • celoush
    Pro mne bylo dlouho největším problémem si zapamatovat, která vlastnost má jakou ikonu... když mi karta nabízela za obětování karty z balíku změnu porovnávané vlastnosti třeba na intelekt a já si nebyl jistej, co z toho zrovna intelekt je a po najetí nad hodnotou se název neukázal, tak jsem nemluvil zrovna slušně *3* Zvlášť když jsem věděl, že pokud si vybírám první, tak to název ukazuje... pokud je to záměr, tak bych to klidně zavedl třeba až pro hráče od levelu 3 a výš, než si zvyknou.
    • Inquisitor
      Já si to napsal na papír :D
  • Tak pro propařeném víkendu a několika hutných stovkách odehraných duelů:
    - náhoda, náhoda, náhoda.. a pak až někde v koutku trocha té strategie. Už jen to, že můžete na začátku vybrat atribut je pro některé hráče zázrak, karty chodí .. náhodně, ty průlomové taky přijít nemusí nemluvě o tricích (kterých je žalostně málo a jejich použítí je dost omezené).
    - matchmaking - zatím je málo hráčů, ale občas zabolí, když vám komp vylosuje někoho kdo má praticky dvojnásobnou výhrovost než vy (to nemluvím o tom, že má většinou tak sbírku o 150 karet větší.. takže vás roztrhá za dvě minuty nebo to rovnou vzdáte). S tou výhrovostí to podle mě nefunguje, vypadá to, že se to snaží párovat jen levely, nikoliv výhrovost.
    - nevyvážení stran - modré karty, protože automaticky vyhrávají souboj a můžete pak volit atribut v následujícím duelu mají v balíčku prakticky všichni hráči, za žluťáky hraje už pak málokdo. Taktéž zelení.. maximálně 100%, to je pak bolest plnit úkoly za rasu pokud narazíte na zeleného protivníka (a nemusí být zelený, převeze vás každá rasa jelikož 100% vitality snadno zvrátí s mnoha základními triky (-30proc, +25proc)
    - největší bolístka je samotné rozvržení tahů, můžete mít ultradobrou kartu se super abilitkama, ale zabije to obyčejný pinďa a soupeřovo odklepnutí (třeba automatická výhra nebo vzdání se). Takhle některé abilitky (jako třeba vyhnání triků ze soupeřovy ruky, které by mohlo být klíčové prostě nemáte šanci ani zahrát!). Chybí tady prostě fáze útoku a obrany, příprava, výzbroj, (natož zákopy a HP) - pamatuju českou mutaci Doomtropera / Mutant Chronicles - tam to bylo perfektní a dalo se velmi strategizovat - tohle je prostě jen o náhodě, rychlý duel.
    Hraje se to moc pěkně, má to nádherný vizuál (ten mi právě hodně připomíná Doomtrooper) ale je to bohužel hlavně jen o náhodě.. díky tomu právě občas rozšlapete soupeře s daleko lepší výhrovostí, protože měl prostě smůlu on :)
  • Jo.... Taky už jsem čestný člen a je dobrá a věřím, že v budoucnu bude ještě lepší.....
  • Coraabia je super hra jen si myslim že by mohli dát za jeden lvl víc xotu než jen jeden.
  • Tak jsem tomu dal šanci.Na 8 lvl už jsem mimo a vpodstatě jen odklikávám tahy. :D Bylo to fajne a bavil jsem se u toho skoro dva dny.
    • hele dá se to, prostě pokud naběhne karta hráče, který má 200 odemčených karet + megačíslo za výhry, tak to rovnou vzdávám, trvá to pět sekund a ušetří se spoustu nervů. Pak přijde oponent s podobnými statistikami jako mám já a tam je to už souboj :)
      • Ještě jsem si střihl do 9 lvl, ale je to už moc drsné. :D Vyhraju tak jeden z deseti, jinak klikám a klikám a klikám. Navíc u toho začali lidi asi přemýšlet, protože to trvá třikrát déle než na 5 lvl. Není to vůbec špatné a člověk alespoň procvičí procenta a sčítání odčítání. :D Co mě ovšem štve je, že jsem za celou tu dobu začínal jen pětkrát.Pořád druhý a triky vždy zůstanou na konci balíčku.Mám už nějakou kartu na vytáhnutí, ale většinou je vytáhnu a zašnou chodit modří. :D Jsem to ale smolař.
        • na karmu prdí peso, chci se bavit a ne trpět na tom, že si někdo díky peněžence provětrává na mě svý ego :)
          Jinak když jsme u procvičování procent.. tak 25% ze 7mi = 1 mě fakt dostává :-)
          • 25% ze 7 = 1,75
            7+1,75 = 8,75 po zaokrouhlení dolů (při efektu na vlastní karty) = 8

takze vsechno v poradku jestli myslis tohle :)
            • Tedy abych to upresnil:
              +% bonusy pro sve karty se zaokrouhluji vzdy dolu
              -% redukce na protivnika vzdy nahoru
            • Hm, na vlastni karty se tohle zaokrouhluje dolu? To jsem mel vedet, parkrat jsem uz vyuzil Trik zbytecne
      • A to já si zas nechci kazit karmu, že ze souboje vycouvám.
  • Rektor Orbitální univerzity vás už očekává...
    Hraj ihned na www.coraabia.cz!
  • Strasna navykovka.
    • BoB.2
      Mě to povídej jenom za dnešek mam odehranejch asi 50 her. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit