Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj.
    Najde se tady nejaky zkuseny hrac, ktery by mi mohl prozradit jak casto lze pouhym hranim dostat XOTy? Dostal jsem jich 50 na univerzite a uvazuje, zda je utratit, nebo setrit?
    • dostaneš pak ještě po 10xotech za další úkoly, ale to už půjde hooodně pomalu :( Takže záměr je že je musíš prostě kupovat za hotovky
      • Díky! Přesně tohle jsem potřeboval vědět.
        • Upřimně asi po 400 hrách jsem získal dalších 20 xootů (tzn. po akademii) :/ Mám dalších 7 "úkolů" a spousta už jich je za mnou ale už tam žádný xooty nejsou.
          • Tak jsem je utratil za booster. Jednu kartu jsem už měl, 2 se mi nehodi, ale aspoň trik stál za to :)
            • já utratil zatím těch 70xootů za lepší balíček, přišel průměr žoldák a dva Xeňani, jeden docela bouchač, druhý průměr ale umí vyhazovat tři triky z ruky.. jenže.. ono je to jak píše ten člověk výše, ale i tak mě to stále baví :)
    • Mopped
      Já na univerzitě nedostal nic.
  • Odradilo mě to už u intra. Co to má být ? Ty titulky bych takhle špatně česky snesl kdyby to byl překlad, ale v české hře ? No to snad ani ne.
    • Muzes uvest konkretni priklad spatneho slohu? Ja tam teda nic nevidel a dle meho nazoru je autor textu urcite vypsanejsi nez ty .. pri vsi ucte.
      • Já se tím nesnažím živit.
        • Sam si tohle tema nacal, tak uved konkterni formulace, ktere by i imbecil ve sve slohovce napsal lepe. Jsem zvedav ;)
    • USER47
      Za co tolik mínusů? Vždyť má pravdu, působí to opravdu poněkud neohrabaně...
    • jo, je to tragédie, pravopis asi pánům nic neříká..
      • Pravopisná chyba tam není ani jedna, hochu ;)
        • pokud se podle vás čeština = pravopis tak už nepište a přečtěte si co píšu. Je to napsaný pravopisně dobře ale stylisticky úplně na zblití
          • Chtěl bys to v alexandrínu? Je to úplně standardní překlad z coraabštiny.
            • Lehce řečeno každá 2. slohovka polovičního imbecila se tomuto výtvoru vyrovná. To že to je překlad nějakého chrochtání, které je zde vydáváno za cizí jazyk myslím ničemu nepomáhá. Prostě to funkčně nesplňuje to co asi mělo a tím myslím navození atmosféry (to se nepovedlo vůbec) a nastínění nějakého děje (a to vypadá že někdo vymýšlel 5 minut u flašky vodky). Ale mě je to samozřejmě jedno není to moje hra a hrát jí ani nebudu protože si raději zahraju karty s lidma u stolu než tuhle parodii, ale jinak všem které to baví přeji příjemnou zábavu a těm co nechápou co jsem psal doporučuji nečíst jen program na TV v příloze blesku.
      • O pravopisu nikdo nic nepsal...
  • Hre chybaju zakladne veci: nie je tam zalozka friends, nemozes vyzvat na duel kamarata, hras len nahodne duely s cuzdimi ludmi. V hre nie sú guildy, ziadna komunita, iba global chat ktorý je neprehladny. Napad je to dobry, ale hra je nedorobena, vela aspektov odflaknutych.
    • BoB.2
      Je to BETA verze.
      • BoB.2
        Ber to tak že nikdy nedělaly žádnou hru a tuhle dělaly zadarmo.
      • To je sice hezký, ale v dnešní době už to není žádná výmluva... obzvlášť když už po hráčích "chtějí prachy" a ne čisté testování...
        • To že nechali hráče hrát byť ještě nedodělanou hru vidím spíše jako pozitivum. Podle mě lepší než aby se to pořád odkládalo. Krom toho každá investice vám do budoucna zůstane a nikdo nikoho nenutí něco platit. Všechny karty půjdou sehnat i cestou času. A krom toho když vidím jak ochotně pomáhají každému hráči, vyslechnou si jeho názory a snaží se je zrealizovat, tak to je opavdu super.
          • Jo. To jsi řekl super. Těchto karetních her není nikdy dost a kdo nemá zájem hrát nedodělek, tak ať si prostě počká.
          • Mě prostě přijde mít placený content v ještě nehotovém projektu minimálně drzé, ale samozřejmě každý na to může mít jiný názor. Zatím se mi hra líbí jen po designové stránce (které mě opravdu uchvátila). Jsem zvědav kam se bude ubírat dál.
      • Je to beta, ale základní featury by ta hra měla mít, zvláště tento typ her, pánové to vypustili co nejdříve aby si napakovali kapsy, a to je špatné, pokud majít takový přístup již od začátku tak snad ani nemá se do téhre hry pouštět...
  • h0p3
    Před půl hodinou jsem ložnul účet *1*

btw. někdo na duely/trénink ?
    • nemůžeš vyzvat koho chceš...
      • Prime vyzyvani je pry v planu a prijde spolecne s friendlistem .. ale kdy, to je ve hvezdach .. snad brzy? :)
      • BoB.2
        Později myslím ano ale ze začátku jsi na univerzitě což je něco jako taková výuka,tet jsem odcestoval a už ji na mapě nemám.
        • ne, nejde :), teprve se to bude přidávat :)
        • h0p3
          aha aha.. tak až to vykoumu, ozvu se *4*
    • BoB.2
      Klidně ale už jsem na Coraabii takže na univerzitu už nemůžu.
  • Hral som už asi 50 hier na tej univerzite, ale v kolonke hraných/vyhraných mám furt nulu. Ani atributy sa mi nezvyšujú, pritom každý protivník, proti ktorému som hral tie čísla už mal navýšené. Kde je chyba?
    • Inquisitor
      To já mám v tabulce výhrovost 7 a ve hře 1, taky nechápu.
    • pokud myslis ze jsi nasel bug nebo jinou chybu ve hre reporuj to na forum a kluci se na to mrknou ;-)
  • Je vidět že na tom dělalo 300 grafiků, protože stylově to je dost rozházené, trochu to na mě působí jako omalovánky. Ale když si na to člověk zvykne, tak snad dobrý.
  • Jestli to vyjde ještě na tablet, tak se těším.
  • Odulin
    Tak jdeme na to.
  • Keyz
    Skvělé, že se tam mluví jinak mluví nějakou "cizí" řečí.
    Jak to hned vypadá uvěřitelněji i když to je nějaké blekotání.

Zato mistrové u ME kde mají hodně prachů se na to vykašlali a kecají v kodexu hry jak je vesmír rozdílný atd. Přitom každý mluví anglicky.
    • To blekotání je Coraabština, má to svoji gramatiku i slovní zásobu. Dá se to dohledat na samostatný COraabský wikině. Autoři si dali záležet, je to fakt těžká řeč, nejde to vyslovit :)
  • Odzkoöušeno a jako musím říct že hra je udělaná tak aby jste si prostě kupovali boosty jinak jinak budete pořát prohrávat..... kdo to chce hrát free for 4 tak ta volba vyrovnaného fér souboje neexistuje
    • Nesúhlasím. Nič som nekúpil a vyhrávam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit