Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mortuus
    Všem doporučuju. Je to fakt skvělý. Na začátek to chce ale trpělivost, páč ne hned budete vyhrávat :) . Na tamním forku je několik článků, které vysvětlují pravidla hry více do hloubky, než úvodní tutoriál. Doporučoval bych začít tam :-)
  • Nevíte někdo, co ovlivňuje kdo začne match? Někdo tvrdí, že je to náhoda, ale to je podle mě nemožný. Prakticky vůbec nezačínám. Mám strašně nízkou nebezpečnost, zhruba 5 a procento výhernosti asi 23%. Většina lidí má drtivě lepší nebezpečnost s dycky začíná. Takže je to o nebezpečnosti? Díky.
    • Dle tvůrců je to opravdu náhoda. Random
      Nebezpečnost (na osobní kartě) a výhernost je v podstate to samé a že málo vyhraváš bych hledal chybu u sebe *1*
      • Otázka nezněla proč málo vyhrávám, ale proč v 95% nezačínám match. Já si nestěžuju na to, že dostátám na zadek, snažim se pilovat co se dá a pochopil sem hodně svých chyb, vč. špatných investic trinů. Něco tady ale prostě nehraje. Netvrdim, že kdo začíná, má drtivější šanci vyhrát. Ale může mít soupeře tam kde chce a získat slušnej náskok. Vypadá to, jakoby ten, kdo má malou výhernost, měl menší šanci začít match. Nehledě na to, že jsem měl v první den hraní nebezpečnost 7 a druhý den spadla na 0. Na chatu mi nějaký týpek řekl, že je to normální, že každý nový den se začíná od 0. ??? Jenže teď už se mi asi třetí den drží nebezpečnost na 4. Skoro každý, koho s kým jdu do souboje, má okolo 7 a víc a já prostě nemam šanci začít match. Odhadem začnu tak 1 match z 15. A to je náhoda? Jinak hra je super, nemam problém, ale tohle mi přijde dost divný.
        • 1/15 je přehnaný, dejme tomu tak 1/7. Když jsem měl ještě slušnější nebezpečnost, než mi spadla, nemůžu se zbavit dojmu, že jsem začínal mnohem častějc.
          • Začínám tak 1 ze 4 soubojů - coz me stve. Statisticky je to ale hodne divny, protoze vetsina lidi pise ze zacina strasne malo casto. Kde jsou ti co zacinaji furt? :)
            Co se tyka toho ze proti platicim nejde vyhravat - u mne to zatim neplati. Nebezpečnost 9, Level 10 a hraju F2P only. Utratil jsem jen XOTy co jsem dostal za splneni akademie a samozrejme kupuju karty za herni TRINy.
            Chce to dobre vyvazeny balik (v mem pripade vetsina padouch + nemrtvy+par autowin karet) a samozrejme adekvatni konexe na buff.
            • ti štastlivci co více začínají si nestěžují, včera jsem si dělal statistiku, začínal jsem každou sedmou hru.. buď mám fakt teda smůlu.. nebo nevím :)
            • Inquisitor
              Jo určitě to jde, taky často porážim bez problémů platící hráče. A to jsem ještě na akademii. Je to jenom o balíku.
      • nie tak celkom. Ja by som tu hru oznacil ako f2p ALE p2w.
        S obycajnymi hracmi som v pluse, ale s manikni co maju 250+ kariet, hraju s kartamy ktore nie su ani v obchode a ma level 10 ???? Som vyhral asi 2x...
        A plno ludi tu pise , ze ma 90% uspesnost a nic si nekupili *15*, lebo vsetci ostatni su lavi...
        To mi skor pripomina marketing...
        A ak vezmeme v uvahu ze uz 5 dni im robi reklamu Tiscali a ja som viac ako 170 hracov nevidel, skor svedci o tom ze nikto nechce robit fackovacieho panaka zo seba...
        Sice za realne karty sa pekne plati, ale na turnajoch su aj pekne ceny , takze nemiesat hrusky z jablkamy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jajajaj... Už jsem myslel, že jsem se téhle závislosti zbavil, a tušil jsem, že by mohla být chyba to zkoušet hrát. Opět se ve mě probudily závislácké geny na M:tG a vytáhl jsem na světlo světa mé staré balíčky elfů, goblinů či phantomů. Ach ta nostalgie - myslím že tahle hra mě bude (alespoň chvíli) bavit.

Mimochodem, o několik postů níže tu někdo krásně vystihl tu podstatu p2w u tohoto typu karetních her. Magic byl p2w už před 15 lety (ostatně i mě balíky stály více než hodně), to jen nyní má někdo pocit, že je to nějaká novinka.
    Když se nad tím člověk zamyslí, celý svět je o p2w. Někteří naivkové by měli sundat klapky z očí. Srážka s realitou by mohla být tvrdá *3*
    • jenze sberatelske karty muzes prodat a precijen vzacne karty maji nejakou hodnotu, ktera casem roste ,ale digitalni verze ta je bezcena a zatimco za 20 let ti nejaky zberatel za stare karticky vysoli pekny balik tak digitalni hra uz davno nejen, ze nebude existovat ale krom par radku na wiki ji velmi pravdepodone ani nikdo nebude znat *9*
      • To je uplnej nesmysl. Mam AAA deck na MtG postavenej z Revised edice a plnej samejch rare karet a ma cenu nula, jelikoz nema vodoznaky a na turnajich se s nim nesmi hrat. Takze nemas pravdu.
  • Je to nejak nedodelane, pulka veci nejde ani zahrat
    • Zatím se mi teda nestalo, že by nešly schopnosti použít, když by měly. Holt jsou některé schopnosti pasivní a některé schopnosti soupeře blokují ty tvé. Všechno je to v pravidlech na fóru, popřípadě se stačí zeptat. GMka jsou moc ochotní a pomáhají, i ostatní hráči.
    • Zahrát jde všechno, ale pochopitelně musíš být na tahu a soupeř ti v tom nesmí bránit schopnostmi. V gameplayi jsem ještě na bugy nenarazil, to mi přijde na open betu docela výkon :)
      • hej toje muj nick najdi si suj :D
  • supr hra.. na to zeje karetni se porad neco deje adaj se hrat ruzny startegie. pravidla jsou jednoduchy je tam sice hodne schopnosti ale to je spis vyhoda zejo. navic vsechno rychle odsejpa a je to fakt navykovy si vzdycky rikam uz jen jednu hru a pak spat a tak furt dokola :D:D
  • kvalitní chytlavý zábavný online karty? .. zkuste elements.com . sice bez načančanýho příběhu a grafiky, ale takhle má podle mě vypadat kratení hra. né jako když jsme za mlada hráli s kvarteto kartama s autama "hru" na parametry přesně podle korábie..
    • ano adresa je blbě, hraju ty karty přes kongregate, takže jsem se seknul, máte pravdu. jo, elements jsou klonem the gathering. iamokwithit.jpg . jenže i když bez grafiky a příběhu, pořád maj tyhle karty hlavu a patu. ale řešit kdo má větší intelekt a jakej si dám tríček... ehm... prostě mi nesedí ten systém samotný hry a můžete si mě mínuskovat třeba do alelujá...
    • celoush
      ta adresa je asi blbě co? *3*
      • Nejspíš myslel elementsthegame.com
  • Baví mě to, ale štve mě trochu jedna věc. Hra se dušuje, že vám matchmaking vybírá soupeře tak, aby byl vašemu levelu co nejpodobnější. Ale už asi desátej match jedu proti o level vyššímu hráči. Ono se to zdá jako nepodstatné, ale zde i jeden level znamená obrovský rozdíl. Pokud mám lvl 5 a někdo 6, má za sebou dodělanou aktivitu, jakýsi "quest", který já teprve budu dokončovat a má tak více prostředků na nákup triků a postav. Ani nepamatuju kdy jsem naposled narazil na lvl 5, natož 4. Ale je možný, že je tam v tu danou chvíli nedostatek takových hráčů pro match, nebo jsou zadaní. Kdo ví.
  • Janun
    Nevím mám lvl 7 koupil sem pár dobrých karet, ale prostě faktor štestí je podle mě moc velkej. Dobrej hráč s průměrnejma kartama dokáže porazit nekoho kdo zainvestoval, ale kdyz nekdo kdo ani nemá tu vec co garantuje 1 trik na začatku hry a má hned na ruce 3!! A me triky běžne chodej v 90% až za stavu 0:20... Plus se mi zdá že proste ani tak často nevybírám prvni stat tak 30-40%...(mozná se mi to jen zdá :-)
    Proste mě to občas strašně irituje, kdyz me rozšvihá nekdo kdo vybere první stat a kdyz nahodou nevyhraje, tak me sesmahne trikem a pak už se to veze.
  • najviac ma na konci každého PR článku k hre dojíma ako sa redaktor dušuje ako to bude o dušu hrať a pritom častokrát ani nedohrajú hru do konca a idú písať recenziu, nieto ešte aby sa nejakej hre venovali dlhší čas a prenikli do nej komplexne.....
    • sleepless
      Ja se nedusuju, ja to momentalne hraju. A tohle neni recenze, nybrz jen echo, ze byla hra spustena.
  • Díky za tento článek, už se nemůžu dočkat, až mi padla v práci a poběžím domů vyzkoušet :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit