Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
mam to kvalitne cracklý
-
ano, zahod svoju karieru kvoli Diablo, mozno aj par + dostanes za to *12*
-
DoW který?
-
treba dawn of war ma vzdycky open betu pro kazdeho a ne dva dny ale nekolik mesicu.
-
Lžeš. By mě zajímalo, jak jsi to spustil, když funguje na principu Darkspore (stejně i demo Darkspore takto fungovalo)
-
ja stahnul piratskou verzi toho dema ale premyslim ze to vynecham stejne jako plnou. Porad jen klikat to neni zadna zabava, navic ta vyplivla grafika :(
-
To je fakt strasny no.. to se neda vubec prekousnout :D
Tady sou lidi co to budou hrat nejednou za vsechny postavy takze resis neco co je kazdemu asi... ? :) -
twl néééééé..... potřebuji psát bakalářku *8* Diabloooooo *14* jdu do tebe
-
To je asi pravda já u nich mám koupené všechny wowka možná proto
-
Myslím, že se jedná o to, že málokterá firma uvolní Betu všem! To zaprvé a myslím si, že většina to prostě chce jenom vyzkoušet a počká si na 15.5, kdy teprve začne peklo.
-
nechápu jaký to má smysl naklikat si lvl 13 když si tu pozici stejne nebudete muset uložit a budete muset klikat zas odznovu *11*
-
Kruci, ze jsem ten komp uz neobjednal. Ted mi to beta hazi na 800*600 a to si nechci kazit zazitek...takze ja hold pockam na 15. kvetna............nicmene stale klikam na login :D
-
Sakra, zrovna kdyz jedu zitra do pivovaru :-D
-
Já taky tak, ale možná proto, že mám už dávno účet u Blizzardu při nákupu jiných her:-D
-
15.1 GB
-
:) Jasný, to zní taky pěkně požitkářsky.
-
Jasně, chtěl jsem udělat laboratoře, jasně chtěl jsem se naučit na zkoušku z angličiny...Zlí, opravu zlí lidé v Blizzardu!!!
-
Kolik volného místa potřebuji pro zahrání bety? Díky za odpověď.
-
jo taky to pár lidí psalo na blizz stránce :)
-
Jop já k tomu přiberu ještě tak 200-300 gramů tabáku do vodnice a nějaký cigára a pivo :D