Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam to kvalitne cracklý
  • ano, zahod svoju karieru kvoli Diablo, mozno aj par + dostanes za to *12*
  • Veskoslav
    DoW který?
  • treba dawn of war ma vzdycky open betu pro kazdeho a ne dva dny ale nekolik mesicu.
  • Veskoslav
    Lžeš. By mě zajímalo, jak jsi to spustil, když funguje na principu Darkspore (stejně i demo Darkspore takto fungovalo)
  • ja stahnul piratskou verzi toho dema ale premyslim ze to vynecham stejne jako plnou. Porad jen klikat to neni zadna zabava, navic ta vyplivla grafika :(
  • To je fakt strasny no.. to se neda vubec prekousnout :D

Tady sou lidi co to budou hrat nejednou za vsechny postavy takze resis neco co je kazdemu asi... ? :)
  • twl néééééé..... potřebuji psát bakalářku *8* Diabloooooo *14* jdu do tebe
  • To je asi pravda já u nich mám koupené všechny wowka možná proto
  • Veskoslav
    Myslím, že se jedná o to, že málokterá firma uvolní Betu všem! To zaprvé a myslím si, že většina to prostě chce jenom vyzkoušet a počká si na 15.5, kdy teprve začne peklo.
  • nechápu jaký to má smysl naklikat si lvl 13 když si tu pozici stejne nebudete muset uložit a budete muset klikat zas odznovu *11*
  • heartless_cz
    Kruci, ze jsem ten komp uz neobjednal. Ted mi to beta hazi na 800*600 a to si nechci kazit zazitek...takze ja hold pockam na 15. kvetna............nicmene stale klikam na login :D
  • Sakra, zrovna kdyz jedu zitra do pivovaru :-D
  • Veskoslav
    Já taky tak, ale možná proto, že mám už dávno účet u Blizzardu při nákupu jiných her:-D
  • Veskoslav
    15.1 GB
  • Odulin
    :) Jasný, to zní taky pěkně požitkářsky.
  • Veskoslav
    Jasně, chtěl jsem udělat laboratoře, jasně chtěl jsem se naučit na zkoušku z angličiny...Zlí, opravu zlí lidé v Blizzardu!!!
  • Kolik volného místa potřebuji pro zahrání bety? Díky za odpověď.
  • jo taky to pár lidí psalo na blizz stránce :)
  • Jop já k tomu přiberu ještě tak 200-300 gramů tabáku do vodnice a nějaký cigára a pivo :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit