Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Torchlight II
18.5.2012 | Adam Homola
102 příspěvků
-
Ja jsem zkousel T2 minulej vikend, prislo pozvani do bety, a tak jako D3 se vydalo cestou zmen, T2 zustalo vse pri starem, pribyly samozrejme i novinky, je to fajn hra, vyvoj postavy D3 proste moc chybi, to jednoznacne......ale T2 chybi jedna zasadni vec, a to atmosfera, bohuzel si myslim ze s takovou grafikou to asi jinak nejde :(
-
Jo kdyz uz tu byla rec o nutnost staleho pripojeni i pro singleplayer, tak zde je vynatek z popisku na Steamu: "And, as always, you can play single-player offline as well."
-
-
Takhle je to správně, nechci mít u hraní neustále pocit, že mě někdo sleduje... *7*
-
to jsou moji kluci
-
-
Bez bety se obejdu, plná je "za rohem". Na hru se těším. Jednotku jsem koupil, když stála na Steamu asi 5 € a až jsem byl překvapen, jak mě Torchlight I bavil. U dvojky to vypadá na nákup za plnou cenu, i když jsem momentálně celkem herně zaneprázdněn a moc času na ní nebude. Jako pomoc při čekání na Grim Dawn se bude Torchlight II skvěle hodit.
-
Tak účet vytvořen, třeba budu mít štěstí, to by byla v krátké době už druhá haluz, před pár dny jsem našel v mailu pozvánku do End of Nations alphy.
-
-
me prislo neco 2. kvetna, "claim your spot". myslis to samy? to bych jeste nebral za finalni pozvanku.
-
-
To není ono, to je teprv výzva aby sis zažádal o místo.
-
-
to jsem udelal. takze mi chces rict, ze me nevzali? no super *7* . to mi prijde jako jedno z mala mmo, ktere me laka.
-
-
Třeba ti to eště přijde, to nemožeš vědět.
-
-
-
-
-
Právě teď mi přišla pozvánka *1* Uvidíme se ve ře *5*
-
-
Mě nic jak jsem psal jsem prostě smolař. *13*
-
-
Mě taky... *13*
-
-
A já se tak těšil. *7*(doufal jsem aspon jedna ze 3 registrací)
-
-
BoBe pošli mi svůj email na jovidash@gmail.com něco pro Tebe mám:-)Ps.:Stihni to do 12:00 pak odjíždím na hory.
-
-
-
-
-
Regnuto. Treba to vyjde. Diablo 3 se urcite hraje paradne, ale prijde mi, ze znovuhratelnost nebude tak vysoka jako u druheho dilu a ani delka hry se nezda byt neco extra. Spousta lidi to dohraje na vsechny obtiznosti relativne rychle a pak hru na nejako dobu opusti, dokud nevyjde PvP patch. Torchlight 2 si urcite sve zakazniky najde. Btw. Predobjednavka Torchlight 2 je stale mezi peti nejprodavanejsimi tituly na Steamu. A to uz je to nejaky ten patek co ji tam dali.
-
-
Znovu hratelnost je mnohem vetsi, a delka hry je tak o 5 hodin delsi nez u d3, a na inferno zatim padly 2 akty, a furt se progresuje, ale to je co-op, sam to dohrat na vsecky obtiznosti je na par desitek hodin
Ja jedu na normal prvni akt sem hral 6 hodin, coz je podle recenzi zakladni herni doba vsech akzu, xela hra na normal je okolo 20 hodin, a to mas jenom nejmensi obriznost
-
-
Sie jedu Diablo a budu ho hrát dlouho, ale jsem rozhodnutý, že si T2 koupím - jednička mě bavila docela dlouho. Dost se na další díl těším.
-
veru nezahrám. Teraz hrám Diablo 3 a Torchlight mám predobjednané na Steame, takže počkám na to ;)
-
Už se na to těším, ale nejdřív musím dodělat ten 60. level v D3 *15* Jen doufám, že to celé nebude o jednom skillu tak, jak to bylo u jedničky. Celé to pak bylo s marksmanem strašně nudné, používat pořád jen explosive shot, který šel střílet mimo obrazovku a pak už jen lootovat.
-
-
A ja to mel za Alchymistu presne na opak. Nestacili mi rychle sloty a nevedel jsem, co mackat driv. *2* To bylo vzdy: vyvolat pomocnika, posilit pomocnika, zvysit elemental dmg, pak kombinovat utocne skilly podle potreby, teleport, ...
-
-
Jojo alchymista, já teď zkouším chrát jako Alchemist Gunner :D a musím říct, že je to celkem sranda, ale neodolal jsem a malé ďáblíky si chovám taky :D
-
-
-
Tak já se na Torchlight II fakt těším, určitě ho vyzkouším... Což o Diablu říct nejde - možná je větší, lepší a úžasnější, ale mě se prostě nelíbí jejich vydavatelská politika - vydat po 12 letech hru, kde změny jsou dost diskutabilní a vyžaduje trvalé připojení k netu, díky čemuž nejde hrát? Ne, děkuji.
-
-
Hozny co ? Kdyz hra nejde stahnou na torentech den po vydani, tyhle nazory maj jen socky co si tu hru chteli stahnout, normalnimu hraci nemuze vadit nutnost projeni tak, ze by mel furt takove pindy a furt rikal jak si tu hru nekoupi, myslite ze kdyz tu budete tak brecet ze pro vas pridaj offline mod? Tohle neni blizz forum tak to zkuste tam, ale nemelte furt tady jak vam to vadi, uz ste nam to rekli a muzete topicky o diablu 3 preskakovat
-
-
Tak já si teď třeba taky konečně koupil Assassin's Creed 2, což chce taky trvalý připojení... Ale já si to prostě radši cracknu, protože takhle se nechat osírat nechci.
-
hele mozna kdybych mel net vazne vsude tak to neresim . Jenze .... ject treba k nam na chatu tak si proste nezahraju . Tohle neni jen o sockach ,ale o omezenich ktera se te muzou taky tykat . Torchlight jednicka byla paradni prave v tom ,ze nic nechtela dokonce ani to cede v mechanice . Proste stare casy . V Torchlight 2 je polozka LAN tak by to snad mohlo jit i bez toho pripojeni . Tak jako tak se na hru tesim a urcite koupim .
-
-
To jediný po čem toužím, je zajet si na chatu, zavřít se tam, zatáhnout tam závěsy a pařit celej víkend a v neděli jet zase domů :D :D :D
-
-
Tak proč ne, ve stínu na verandě, čerstvý vzduch, nikdo tě neruší. Já mít chatu, určitě si pár takových výletů za léto udělám.
-
-
Já bych to stáhnul přesně proto, že je to předražený Diablo :D
-
Jste banda kreténů, která hledá jen výmluvy. kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Už vás vidím, jak jedete sam ina chatu a pak si tam hrajete Diablo. Prostě vás sere, že to nemůžete stáhnout z torrentů. Hele, já bych to taky stáhl z torrentů, ale jde o Diablo a to bych si asi koupil i tak. Hlavně tady nekecejte takový kraviny. Je mi z vás na blití.
-
-
kazdej sme nakej ne. Podle sebe nesud druhe .
-
-
-
-
Jenom nevím, co znamená věta: Aneb budeme zkoušet servery, infrastrukturu a uvidíme, co to vydrží. Což mi vychází, že T II bude taktéž online jako Diablo III.
-
-
Podle posledniho videa, ktere jsem na T2 videl se na account prihlasuje az po tabulce, kde si volis, jestli chces single, LAN nebo multiplayer. Ve videu volil MP, takze se logicky prihlasit musel, ale pro single to zatim vypada, ze online byt nemusis. Jinak by ses prihlasoval jako Diabla 3 a jinych (Path of Exile) hned po spusteni hry.
-
Tak on tam bude online režim jako v Diablu, ale single by měl jít snad bez toho.
-
-
No tam je bohužel to kouzelné slůvko "snad":)Osobně by to bylo fajn, kdyby šel i offline mód, ale Beta tomu moc nenapovídá.
-
-
http://pc.hrej.cz/novinky/2012/04/13/torchlight-2-dorazi-asi-mesic-po-diablu-26979/
Přečti si druhý odstavec -
Tak zas to pro mě není taková pecka, abych se o to víc zajímal, ale mám ten pocit, že jsem četl, že single půjde offline.
-
-
Ale spekulacím a slibům o Diablu 3 lidi věřit mohli a být z něj hotoví už před lety, kdy nebylo žádný info venku, jen že se hra bude jmenovat Diablo 3 a bude ji dělat společnost, která se jmenuje Blizzard?
Jo a slyšels, že Mass Effect 3 bude mít plno různých konců, kde se přímo a jasně ukážou tvý rozhodnutí z celé trilogie?
Hele já ti nevím, člověk by buď měl být důvěřivý nebo ne... ne si selektivně vybírat od koho si nechá věšet bulíky na nos. -
Děkuji. Ale dokd to nevyjde, jsou to jenom spekuace a sliby:)
-
-
-
-
-