Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si zdarma Star Wars: The Old Republic - lepší příležitost nikdy nebyla
15.8.2015 | Inzerce
138 příspěvků
-
Nejak jsem v tom clanku nenasel co je to za skvelou prilezitost. Po ctvrte uz se k tomu nevratim. S kotorem to nema nic spolecneho a ta hra mi prijde jako preskinovane 10 let stare mmo kterych jsou mraky. A do toho ta detska grafika...
-
-
No k tomu, že to nemá s KOTORama nic společného se ani nemusím vyjadřovat, to už stačil vysvětlit kolega, ale celkem mě dostává ta tvoje "dětská grafika".. pokaždé, když tohle někde slyším, tak říkám, ať se podívají na wow.. Ikdyž ho nemám moc v lásce, ale přeci jen je to nejhranější mmo a grafiku má znatelně horší než SWTOR. BTW jaké podobné mmo má lepší grafiku? Hraji aktivně též GW2 a nevidím moc rozdíl.
-
-
Wowko ma horsi grafiku? What the fuck? Není hra co by měla grafiku tvořenou s takovým detailem a pečlivostí jako WoW, jistě, technologicky zaostává, ale kvalita assetu samotných je uplně jiná liga než tohle.
-
Třeba taková tera online, ženský jsou sexy, mají velký kozy, všechno je tam velký a grafika je skvělá, běhají tam lolitky s 2 metrovou sekerou, všechno je tam super a sexy jak hentai, ale jakmile vlezeš do Nexusu (20man instance) tak možná 5-10 fps vytáhneš *16* *16*
-
-
Tak jsem na to kouknul, nevidím moc rozdíl, ale těžko soudit, bylo by třeba zahrát si.No jestli hraješ mmo kvůli velkým ňadrům, lolitkám či podobnosti s hentai, tak to potěš pan bůh, ale v rámci režimu hate free ti jen řeknu, že v tom případě pro tebe swtor asi není ;D.. ikdyž pravda že tam taky pobíhají polonahé ženy s růžovými vlasy, tak nevím, možná by sis něco našel ;P
-
-
Grafika je nejdůležitější u her!!! Dělá to tu hru lepší a víc sexy a lépe se u toho pohoní!!! *16*
-
-
-
-
Tak to jsi se asi moc daleko nedostal protože s kotorem to ma společné HODNĚ.
Navíc jsou tam konečně vysvětlené události předcházející kotoru 1 a následující po kotoru 2.
-
-
Ked som to skusal ako f2p/preferrer, tak to bolo dost o nicom(ale to bolo pred nejakym 1-1,5 rokom, cize aj hra sa dost zmenila).. Nedavno som si predplatil a je to uplne ina hra.
Pokial chce niekto skusit na 7 dni zadarmo subscriber a ziskat nejake dalsie veci k tomu, ta skuste http://bit.ly/1Jb8Hix (referral linky priamo sa tu ai posielat nemozu, tak som to dal takto :) ) -
ještě se zeptám. Ten poslední datáč Revan! To je zvlášt placené nebo už je to zadara pro Sub.... Ten Rise of Cartel byl pak totiž všem sub zpřístupen zadarmo, takže ať to zas zbytečně nekupuji jako posledně.... Jako posledně jsem za to dostal jeden stupidní titul. Fakt logika hry .)
-
-
Myslím, že když budeš mít zaplacenou hru někdy kolem 26-27. října, kdy se bude spouštět to Fallen Empire, tak bys měl dostat všechno, Hutt, Stronghold, Revana.
-
-
Je mě líto, SWOT prostě nikdy nedosáhne kvalit KOTORU. Hrál jsem to aktivně placeně rok. Pak jsem na dlouho hrát přestal a vrátil se až když to bylo F2P. A zrovna SWOT má zřejmě nejhorší F2P model jaký jsem kdy viděl. Tuny a tuny omezení nejen vizuálního rázu ale také gameplay rázu. A to je prostě špatně. Někoho může lákat příběh ale bohužel kvůli pár minutám příběhu musítě hodiny dělat podřadné úkoly na planetách jinak nebudete mít dost EXP. To možná zvládnete jednou ale pochybuju že po druhé nebo třetí. Takže je vlastně jednodušší kouknout na to na YT.
-
-
dík za tip, je dobrý nápad podívat na příběh na yt, protože určitě nebude mít čas na to tu hru hrát
https://www.youtube.com/watch?v=McO_yqWX9Is -
Ani nikdy nemůže dosáhnout stejných kvalit. Můžou být kaviltní obě,ale jen ve svých žánrech. Jsou to úplně jiné hry. Srovnávat mmo hru ze singl je kravina.
-
-
No, jenže ono se SWTOR právě snaží kombinovat obě složky, jak single ta mmo, a obě jsou dost průměrný.
-
-
O kvalitě nehodlám polemizovat,má to svoje mouchy,jako každé mmo,ale mě to celkem baví, i když moje srdcovka v mmo je Aion. Proč do toho pořád pletete singl,v první řadě je to mmo a že někdo to hraje sám solo o tom ta hra není.Ano je tam víc příběhu než v ostatních hrách,ale to nic neznamená. Pořád je to online hra v komunitě,pvp atd..
-
-
Single do toho pletu, protože je to výrazná část hry, daleko výraznější než v jiných mmo, a jsou i lidé, kteří to hrají jen jako single. O tom, že ta hra pro Vás o singlu vůbec není Vám nevyvracím, ale Vy zase nemůžete jiným lidem říkat o čem ta hra pro ně má být a jak ji mají podle Vás hrát, to záleží na každém člověku, jak mu to vyhovuje, a hra umožňuje oba způsoby hraní. Nesrovnávat (alespoň částečně) hru, která na singlu do této míry staví, a která se tím snaží odlišit od ostatních mmo titulů, s normálními single player hrami mi přijde hippokratické.
-
-
-
-
-
jak to v součesnosti je? Max level je 55? A chystá se další datadisk, který to zvedne na 60? Jsem to zapíchl na 50. Ta hra byla neskutečne nevybalancovaná a nightmare operace dost lehké, když si vzpomenu např. na ICC na hm, tak SWTOR byl dost casual.
-
-
Teď je max level 60 a hmka mi tedy moc casual nepřišly. Teda aspoň ve srovnání s WoD.
-
-
nebavím se o Hm, ale o nightmare. HM je naprosto primitivní. Já končil na Dread Fortress, takže nevím, jak jsou na tom opsky teď... Kolik je vlastně nových opsek? Recyklovali Dread na 60 level nebo jsou komplet nové a co FP? Jsou nové nebo zase recykláty? Cademinu apod...
-
-
Ty nové operace už nemají NiM obtížnost. Mají pouze SM a HM, ale ten HM je těžší než byl minulý NiM (Podle těch guild, co to progressovali, to byl nejtěžší content, co kdy v swtoru byl.) Samozřejmě se to nedá srovnávat například s tím WoW, kde je obtížnost daleko těžší.
Tento pseudodatadisk nemá recyklované ops, při spuštění datadisku tam byli 2 ops (5+5 bossů), pak s příchodem nového patche přidali ops, kde je 1 boss, takže celkově má 3 nové ops (11 bosů)
FP jsou zase recyklované, bohužel.
Po shlédnutí nového traileru na E3 jsem taky přemýšlel, že bych se vrátil, vypadalo to jako by konečně udělali pravý datadisk, ale pak zveřejnili plán PVE a byl jsem odrazen. Místo toho, aby udělali nové ops, fp tak je to zase recyklace, tentokrát recyklace VŠECH starých ops na lv65 (nový max level). Podle toho co říkali tak nových operacích se dočkáme až v roce 2016
Takže asi zůstanu u WoW, ten nový datadisk vypadá zajímavě. Navíc pokud je u WoW něco jistého tak to je kvalitní PVE content, který mi swtor bohužel nenabídne *13* -
-
V hre je 7 novych flashpointov, ktore sa chodia aj HM, ziadne niesu recyklovane z prechodzieho obsahu.
-
-
Když ty dva FP z tactical předělali na HM tak byli docela hard s pugem přes finder. Náročné jak na dps i heal, ale potom to nerfli :(
-
jestli si dobře pamatuji ,tak těch pět Tactical jsem hrál ještě já a byl to strašný opruz. Tomu se nedá říkat FP. Strašné, nezajímavé. Nejlepší byl stejně False Emperor :) Jak mělo SWTOR výhodu na 50 levelu s těmí FP vůči konkurenci, tak to úplně ztratili a je to nudné a nezajímavé. Ty poslední dva nemůžu soudit, nehrál jsem je...
-
Korriban Incursion, Assault on Tython, Depths of Manaan, Legacy of the Rakata byli vydané před SoR jako tactical FP a sloužilo to jako lore před vydáním právě SoR.
-
Je ich 6, nie 7: Korriban Incursion, Assault on Tython, Depths of Manaan, Legacy of the Rakata, Blood Hunt a Battle of Rishi - to su vsetko FP od Shadow of Revan.
-
Já se tu bavím o SoR datadisku. Teď jsem si vzpomněl, díky tobě, že 2 nové flashpointy vlastně udělali v SoR (Battle of Rishi a Blood Hunt), takže jsem jim v tomto ukřivdil.
Jako flashpointy oni dělají, to je pravda. Bohužel je většinou udělají jako tacticaly a pak až jako HM.
-
-
to je strašné. Tak líný přístup se nevidí. Hlavně co se týče FP. Tohle by si Blizzard nikdy neleznul takhle recyklovat. Tak to vypadá spíše, že se vrátím jen, abych to doexpil... Jinak díky za info :) Ostatním taky samozřejmě .)
-
-
-
-
ne maximalni level je ted 60 osobne si nemyslim ze tu hru ma cenu hrat z jineho duvodu nez pro ten pribeh novej datadisk je v tomhle konecne krok dopredu kazdej mesic bude vychazet nove pribehovy pokracovani takze lidi jako jsem ja to bude drzet u preplatneho takovej Kotor 3 bez konce ale zas to asi neni pro kazdeho jestli to nekdo hraje kvuli pvp nebo ops asi ho to moc bavit nebude
-
-
60? A jak se udál ten velký skok? Když vyšel jenom jeden datadisk ne? Sakra. To mám na těch svojich pět postav levelovat 10 levelů. Aha, tak to se asi nevrátím. No kvůli příběhu jsem to opravdu nehrál, ale mám tendence se vrátit. Třeba Hutball byl skvělý a jak je to s grafikou a enginem? Upravili to trochu?
-
-
ne maximalni level je ted 60 osobne si nemyslim ze tu hru ma cenu hrat z jineho duvodu nez pro ten pribeh novej datadisk je v tomhle konecne krok dopredu kazdej mesic bude vychazet nove pribehovy pokracovani takze lidi jako jsem ja to bude drzet u preplatneho takovej Kotor 3 bez konce ale zas to asi neni pro kazdeho jestli to nekdo hraje kvuli pvp nebo ops asi ho to moc bavit nebude
-
-
Ono je pro atmosferu hry nejlepsi, kdyz hrajete za sveho sitha/jedie, vsichni uz rikaji jaky jste borci, protoze jste vyresili nekolik naprosto klicovych zahad a problemu, ktere by nikdo jiny nezvladl, ale na kazdem rohu stoji pripitomele NPC machajici svetelnym mecem a ktere ma o 20lvlu vic a je 5x silnejsi nez vy.
-
-
Tohle je, ale problém většiny mmorpg. I u klasické rpg hry na to můžeš narazit. Zrovna tohle bych té hře nevyčítal.
-
-
Ano ale vetsina mmorpg je jednak mnohem starsiho data, takze od SW jsem cekal trochu vyvoj a hlavne vetsina mmorpg nestavi tak silne na pribehu.
-
-
-
Pro ty co rikaji, ze 16 operace jsou v pohode. Hodne lidi si po prichodu patche 3.0 stezuje na velky propad fps v 16 ops.
A ja to musim potvrdit na notebooku, co jsme driv pouzival, jsou po zacatku boje 16 ops nehratelne.
Coz drive nebylo.
V patchy 3.0 neco chlapci od BW pos..li, protoze se to vztahuje na vsechny operace nove i stare.
Vseobecne se znamo, ze ten jejich engine je na h... a moc se na mmo nehodi.
Staci vyprovokovat vedsi open pvp a muzes dat fps sbojem i na silnejsich sestavach. Coz by se stavat nemelo.
Docela se obavam patche 4.0 co zas po..., zatim to po kazdem vedsim patchy bylo. Jejich reakcni doba na opravu bugu je silena. -
Doporučuji si zabezpečit účet přes aplikaci v telefonu. Kromě bezpečnosti a těžšího odcizení účtu, budete dostávat jako poděkování 100 Cartel Coins/měsíc bez ohledu na to, jestli tu hru pustíte nebo ne. Stačí jenom to, že máte nastavenou a aktivní autorizaci přes aplikaci v telefonu.
Jinak já osobně vždycky hraji SW ToR, když vyjde datadisk. Koupím prvně na 2 měsíce předplatné a pak jako předplatitel v akci datadisk:) A za půl roku se k tomu zase vrátím.
P.S: Pro začínající hráče doporučuji hrát za imperiálního agenta. Podle mě jeden z nejlepších herních příběhů a to nejenom v MMO světě. -
No jak tady čtu ty komentáře, tak mi přijde že někteří SWTOR v životě neviděli, ale pomlouvají, co se dá. Ve SWTORu mám nahráno asi tak jako vy všichni dohromady, tím se nechci chlubit, spíš bych to měl tajit. Na začátek bych rád zdůraznil, že říkat to, že je to jen wow clone je úplná blbost. Co se f2p/preferred týče, to opravdu není povedené, ikdyž jako preffered se teoreticky hrát dá, pokud nakoupíte tzv. unlocky na "aukci" za herní měnu. Osobně bych raději preferoval něco ve stylu wow, kde jedete do 20 lv bez omezení (tedy aspoň myslím), no a pak zaplať. Také bych rád vyvrátil tvrzení, že autoři nevěděli jestli SP nebo MMO. Je to prostě tak, že každý si hru užije, ať už raději hraje sám, či s lidmi. Endgame PVE je opravdu povedené, PVP taktéž. BTW operace 16m jsem hrával denodenně na ultra setting a žádný pokles ve FPS jsem nezaznamenal. Ano, dají se zde najít i mouchy, bugy se opravují poměrně dlouho, servery trápí lag, to že to celé vlastní greedy EA rozhodně na kráse nepřídává, ale dle mého názoru se jedná o jedno z nejlepších MMO, které si dnes můžete zahrát. P.S.: Osobně se Czech/Slovak guildám vyhýbám, ale ze známostí vím, že je zde i pár hardocore progress guildů.
-
-
ne
-
-
Uz dali free hracum neomezeny pvp?
-
-
Ak mas kamosa subscribera, resp. niekoho co ma aktualne pristup do PVP, staci ho poprosit aby ta zobral do grupy a hodil grupu do fronty na WZ. Ked on nechce ist moze to sam leavnut, ale ty si v queue a v podstate mozes neomezene mastit PVP. Vacsina preff a f2p hracov z nasej guildy to takto robi, a vobec sa nestazuju. *3*
-
Ne a ani nedají. Proč by to dělali?
-
-
já asi špatně vidím :D prý proč by to dělali, no tak právě todle je jeden z důvodu, proč tu hru nikdy nezapnu :)
-
-
A co by si chtěl od f2p? Nesmíš zapomenout, že to není buy to play, jako například GW2, ale f2p systém je zde spíš využíván jako delší trial.
-
-
Tak jednak protoze to asi pred rokem slibovali a druhak protoze byt omezenej 5 hrama tydne nebo kolik to je je pekne trapny. Viz to cos psal kousek vyse, udelat ten f2p system mohli trochu lepe.
-
-
Tak 5 wz je opravdu málo, to jest pravda, ale představ si, že si greedy EA a někdo ti tam mastí jeden war zone za druhým. To by pak zejména pvp hráči nemuseli platit vůbec, nemyslíš?
-
-
Jak gresdy tvl. Já nebudu platit spolu ostatními subscribery, aby si to někdo mohl hrát zadarmo bez nutnosti cokoli platit.
-
-
Si můžeš koupit pas ne?
-
-
Muzu, na serverech kde mam hi-lvl a muzu delat daily tak je to za chvilku vygrindeny, ale je to nuda a kdyz rerollnu jiny server tak si pres pvp proste nevylevlim.
-
-
-
-