Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRYPT
    oblicej podle rusky pane boze to je hnus....
  • Byvam casto na*rany na to akym smerom sa herny priemysel ubera, kazde nove codko, kazdy novy nfs, batlfíldek, karzís, asasín a podobne gebuziny ma nutia nenavidiet hry a kazdeho kto ich vyraba a hlavne kto ich kupuje.

Ale raz za cas, pride nieco take ako Bioshock Infinite, a moje herne srdiecko zaplesa. Proste toto je dovod preco aj po tolkych rokoch mam rad hry. Sice valna vacsina su zprznene konzoloidne hovadiny pre cloveka s iq60, ale obcas sa nam dostane aj poriadnej porcie toho herneho umenia. Pretotze toto bezpochyby umenie je.

A Eli je neskutocny waifu material *14*
    • Hra je to pěkná, Elizabeth super herní postava, ale směr kterým se Bioshock ubírá se mi moc nelíbil...místo mapy šipka, která člověka vede za ručičku, lístek s úkoly a hlavní mise se aktualizuje jako aktivovaný achievement, odemknutí balónu na majáku je nesmírně jednoduché, protožé kód z kufříku si hráč prohlédně než má šanci se pokusit zazvonit...autosave a jen dvě zbraně...a žádné ovlivnění příběhu hráčem, přestože může několikrát zvolit.
      Poslední hra, která mě skutečně nadchla byl nový Deus Ex. Ale taky měl vady:) Jsem asi náročný:D
  • kdyz uz sem davaji video mohli udelat k tomu titulky
  • Stejně si myslím že na konci ta holka umře...
    • Doufam ze jo, protoze je neskutecne otravna, uz jenom z tech traileru.
      • Tak třeba ve hře bude o dost jiná, ale prostě mi to její propagování dost smrdí.

Asi chtějí až umře aby nám ji bylo líto...
        • GlaDOS
          Podle vývojářů je to velmi podstatná část hry, takže je docela logické, že ji promují, jak jen to jde. Levine někde napsal, že konec bude buď naprosto senzační, nebo jim hráči půjdou podpálit kanceláře. Takže těžko říct, jak to nakonec bude.
        • Daniell605
          A přesně toho, doufám, bioshock docílí, aby až Liz umře, uronil jsem alespoň jednu slzu *2*
  • Bohemund
    Nazývejte mě třeba úchylem, ale ta Elizabeth na mě zapůsobila takovou měrou, že si tu hru zahraju už jenom kvůli ní, přestože jsem hráč RPG.
  • Jediné, co mi vadí je, že ještě 5 dni a to, že už PS3 verze je na warezu. Jinak jsem hodně natešenej a po Dishonored to bude teprve druhá hra (za celý můj život), kterou při vydání koupím. Přesto se nemůžu zbavit toho pocitu, že to bude hodně zmatkovité, ale když v preview psali všude, že tak neni, tak neni.
    • GlaDOS
      Trailery se nenechej zmást. Do nich vždy sestříhají nejvíc akční boje. Zmatenosti jsem se obával u prvního Bioshocku a nakonec to hrozné nebylo.
  • Je zajmavý, že ženské postavy povětšinou namlovají samý pěkný herečky. Jen namátkou Mirandna z ME, nová Lara a teď Elizabeth. Náhoda? *4*
    • Ne urcite ne, herecky umej vioce-over zahrat, kdyz nejsou super znamy tak jejich prace nestoji majlant a navic jsou to herecky, takze je peknej hlas automaticky "soucast profilu".
  • Amylee.Anderson
    Já nevim proč, ale mě ten motion capture furt nějak fascinuje, a co teprv snímání toho obličeje :)
    • Jo chybí a neviděli jsme to, protože jí ještě v žádné jiné ukázce nechyběl. *1*
    • Mahcake
      Ehm.

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100223172441/assassinscreedbr/pt/images/0/06/Lucy3.png
      • MidnighT91
        Sakra no vidíš, na Luci jsem úplně zapoměl. Nemůžu si pomoct ale příjde mi to docela sexy, většinou jsou hlavní hrdinky zobrazeny jako bezchybnej ideál krásy...

Btw: Hele co znamenají ty symboly před a za nickem, tady se mi objevila hvězdička, jíní tam zase mají to zelené t a všimnul jsem si dalších. Je tu někde napsáno co znamenají ???
        • Hvezdicka znamena ze ti tvuj prispevek "lajknula" redakce
    • Tak to se asi soustředíš jen na mainstream, protože je spousta her kde najdeš hlavní postavy ženy např bez oka/ruky/nohy.
    • Herni revoluce? *1*
      • Revoluce říkáš, to zavání hodnocením 10/10 *1*
    • GlaDOS
      Taky jsem si toho prstu všiml poprvé. Hlavně aby někdo kvůli tomu zase nevolal po rovnoprávnosti (už takhle je to kousek k tomu, aby někdo začal tvrdit, že Elizabeth je klasický příklad stereotypu dámy v nesnázích, kterou musí hráč chránit).
    • Mne to zase pripada stylizaci jako The Sims
    • GlaDOS
      Animace se mi zdá v pořádku. To ta herečka na mocap trochu přehrává. Ale tak jak se má chovat holka, co byla roky zavřená ve věži a teď se teprve rozkoukává venku?
      • Taky se mi to zda OK. Navic jsem podobne blaznive reagujici holku i potkal.
    • Jo jsou divne. Otazka je, jestli je to skutecne schvalne. Ty animace mi napriklad prave u Elizabeth prijdou takove trhane, ani ne tak komiksove jako spis odflakle. Kdyz to tedy srovnam s Dishonored, kde ty animace komiksove skutecne pusobi, tak je to obrovsky rozdil ve prospech Dishonored.
    • jesusek
      Mně ty animace připadají takové bioshockové. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit