Přejít na výpis diskuzí
Zajímavý pohled do zákulisí zrodu Elizabeth z BioShock Infinite
20.3.2013 | Petr Poláček
78 příspěvků
-
chtěl jseM napsat nějAkou větu s náHodnými velkýMi písmenY, která by spOilovala bioshoCk infinite, ale Všechny spoilery jsou příliš dloUhý pro kRátký a úderný věty
-
-
Uh...DaFuq?
-
-
Vy tady redakci určitě znáte líp, dostal jsem ban za to, že jsem poslal ženské do kuchyně nebo spíš za upozornění, že by už měli udělat recenzi na nový PES? Já jen čemu se příště vyvarovat... *5*
-
-
Tak to já ti nepomůžu, já ban ještě nedostal. Stačí ale nepsat blbosti a chovat se slušně.
-
-
Byt to na mne, tak ti ho dam dozivotne uz jen za toho avatara.
-
-
tipuju ty zensky , tady sou preci všichni genderove vyvazeny a spravedlivy a nenavidej diskriminaci
-
taky jsem posledně dostal 2 bany ani nevím za co *7*
-
-
Ja jsem se zastaval angličtiny v diskuzích a taky ban, tak pozor *3* Mozna jsem se zastaval vic nez by bylo potreba no *5*
-
-
Já jsem třeba domlouval jednomu kašparovi s inteligencí tatry s blátem a taky ban. Tož, kde to jsme.... Ale, co si budeme vykládat kolegové, spousta z nás si to zasluhuje - Smajdal je třeba unikátní kandidát na sebrání klávesnice a omlácení jí o jeho hlavu.
-
-
jsem si teď vzpomněl na film Wanted http://www.youtube.com/watch?v=YdsgOyu4irk
-
Já si to zaslouzil, to je ale zapal diskuze...chapu ze nas tu nechtej placat hovadiny po diskuzich
-
-
-
-
Nebejt osel?
-
-
https://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6849533_700b.jpg
-
Sakra, kde koupit tu Bioshock mikinu? Ani Ebay mi ji nenašel *2* *13*
-
-
v tom pripade neumis pouzivat google. coz je u hrace celkem napovazenou :D. https://store.irrationalgames.com/Product.aspx?pSKU=2K-BSLOGO-HDY
-
-
Ebay neni google *3* Projizdel jsem mnou overeny "obchody"
-
-
jenze prvni misto kam jdu je po ebay hned google ne? jejich store je relativne duveryhodny misto ne? nicmene enjoy!
-
-
Uz ji nechci, v videu vypadala lip :D Asi to delalo to BIoshock tricko pod ni :D
-
-
No pěkný, dík! Asi teda objednám
-
Miserius: Na GameLeaderu ti k pre-orderu hry dají triko s motivem Bioshocku. Ale jsou tam jen standardní edice.
http://img.gameleader.cz/akce/bioshock_tricko.jpg -
To je na mě drahý zase *9* Škoda že neni jedno z toho zase jako dárek k předobjednávce
-
tak si kup oboji :).
-
-
-
-
-
-
Tím výrokem na konci jakoby Levine divákům nepřímo oznámil, že už dlouho nesmočil.
-
Nemohla by se ta reklama objevovat jen konzolistům? *2*
-
-
Ne objevuje se jen lidem co neumí anglicky
-
Na světě jsou ještě lidi, co nemají AdBlock a Pomocník skrývání prvků?
Oba doplňky jsou i česky! -
-
jen bych rad podotknul, ze podporuju games finance, takze odstranovani reklam je neco co uz mam predschvalene. nevim jak u vas panove :).
-
Adblock mi nefunguje na tuhle reklamu pred videem, jinak na vše
-
-
adblock mi tu reklamu nechyta.
-
-
Mně jo. Máš Chrome? AdBlock v Chrome stojí za nic. Ja mám firefoxovskej AdBlock v Pale Moonu + externí blocklisty.
-
-
mam chromium, ale mam firefoxovsky adblock v chromu (AdBlock Plus). ktery blocklist to chyta?
-
-
-
-
Vyber si, Kratos nebo traktor
-
-
Sakra ja mam pořád Kratose.
-
-
Ja taky, traktor se mu uz porouchal nebo nastydl, taky porad kazdy den 50x jezdit potokem a v dešti, to chce kuraž *15*
-
-
Na co to byla reklama s traktorem já osobně reklamy hned jak to jde přeskakuji, Kratose jsem nechal jen ze zvědavosti.
-
-
Ja to vždy preskocil kdyz zacal jezdit po nejakym poli, ale mam za to že to bylo na nejaky brambůrky
-
-
-
-
Traktos
-
-
Krator.
-
-
-
-
Celkem jsem na to zvědav, zrušil jsem předobjednávku, protože mi to přislo moc velkej rozdil od prvních dvou (podobně jako u Dead Space 3), ale uz i tyhle zabery vypadaj suprově, jsem na to zvědav. Kez by se opakoval šok jako s prvním Bioshockem
-
-
Já jsem právě za změnu rád. Imho herní principy zůstaly stejné.
-
-
Už mám pěkně předobjednáno *4* Teď jen čekat a doufat že to do úterka rychle uteče.
-
Sorry, už je tam správné video.
-
Tý jo, už se těšim až budu pobíhat s Elizabeth v The Swapper. *7*