Přejít na výpis diskuzí
Zákaz prodeje Battlefield 4 v Číně nepřekvapil ani EA
31.12.2013 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
Spec Ops: The Line, 7554.
-
Ve kterém filmu musí pomoct spojenci z Ruska?
-
A ked sme pri hrach tak aj Alpha Protocol
-
Vždyť snad polovina amerických filmů je o tom, jak bojují vnitřní frakce ve vládě USA proti sobě a mnohdy musejí pomoct spojenci z řad Ruska a spol. zachránit ty hodné, proti těm zlým z USA *1*
-
jo ale v Irane nezije miliarda lidi
-
Vládě by to bylo jedno. To, že US nebývají arci-zlouni je z prostého důvodu, že je to pro hry nejvýznamnější trh a asi by to Amíky moc nebavilo.
Jinak v spoustě filmech/hrách není vykreslena vláda jako andělíčci a pokusů o převrat by se tam taky našlo několik. -
Ale takové hry jsou;) Jenom je to většině lidí naprosto fuk. Teď s nevzpomenu, ale hra se odehrává v 47, hraješ za Rusy a snažíš se zvrátit výsledek nové války, která propukla po 2. světové, když USA napadlo SSSR.
-
Na druhou stranu by mě zajímalo, jak by Amíci byli nadšení ze hry, kde by hráli za hlavní záporáky oni. Možná, kdyby hru vytvářelo nějaké nezávislé studio, ale z těch velkých by si to taky nikdo nelajsknul.
-
já naopak, do svých spoluobčanů bych si zastřílel rád.. virtuálně
-
Za 50 let zase budeme strilet amiky,brikety a frantiky az se provari, co jsou skutecne zac...
-
A já myslel, že to zakázali kvůli tomu jak je to zabugovaný.
-
Fujky komanci
-
myslím, že kdyby BF5 bylo o českých zlodějích, tak bysme taky nebyli nadšení... je však pravda, že zakazovat to nemuseli
-
Jo tak to maj vlastně nejlepší, měly by to zakazat všude....BF jsem měl vždycky nejradši ale stala se z toho hrozná věc...
-
Nezahraji si zabugovany cashgrab, skoro je mi jich lito. Skoro.
-
tak trojku zakazali v Irane takze su uz zvyknuty
-
Tak Čína je v suchu od Lensflereshit 4.
Sakra je musí milovat *1* . -
Kdyby se Německo zachovalo stejně, tak jsou v Německu zakázaný válečný hry z 2. světové.
Jinak by hra měla být zakazována ve všech zemích pro svoji nefunkčnost.
Nevím jestli by pro EA byly ztráty veliké. Jedni balí rýži, druzí pirátí a třetí si hru dávno koupili. -
akorát o svobodnou možnost volby.prostě komunismus.
-
Dnes je úplně jedno koho ve hrách zabíjíte co se týče národností a ras, pokud to není skutečně zaměřeno výlučně proti nim a nekochají se tím v oné hře.....dříve jsme stříleli nácky, pak rusáky, pak nějaký afghánce když byli terorsti v kurzu, a teď už to nikoho nebaví tak se tam hodila jiná mocnost proč ne :p