Přejít na výpis diskuzí
Zákaz prodeje Battlefield 4 v Číně nepřekvapil ani EA
31.12.2013 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
By mě zajímalo, jestli je tam zakázán třeba Project Reality, jejich assety mám docela rád (od pušek a odstřelovaček) po modifikovaný T72, BVP, heliny...
-
-
podle mně není.Oni nemají problém ze zabíjejí a hrají proti činanum,ale že si z toho udělali Amíci.propagandu.Ono se to zakazalo ten Battlefield 4 az po první dlc,Které se zaměřilo na tohle.
-
-
BF by měl bejt zakázanej všude - ve stavu v jakým EA dopustila aby šel do prodeje si ani nic jinýho nezaslouží...
-
-
Naopak by měl být všude, aby lidé viděli, co je to za zmetka a příště nic nekoupili. Zákaz řeší aboslutní hoovno *3*
-
-
rozumbradove... :) chtel bych videt jakou hru byste dokazali udelat a vydat vy :)
-
-
Ať se pak nediví, pokud budou zase vyhlášeni za nejhorší firmu roku.
-
-
Na druhou stranu by mě zajímalo, jak by Amíci byli nadšení ze hry, kde by hráli za hlavní záporáky oni. Možná, kdyby hru vytvářelo nějaké nezávislé studio, ale z těch velkých by si to taky nikdo nelajsknul.
-
-
Možná se pletu, ale nebyl o tom děj Moder Warfare 2?
-
-
Tam byl záporák jeden generál. Ale pro jistotu tam bylo arcilotrovské Rusko. *3*
-
-
No v momente kdyby jsi udelal hru kde by byli amici zli a ty by jsi pro ti nim bojoval a to ve stylu COD/BF, tedy tak ze by jsi likvidoval cela mesta ... tak ti Ministerstvo Obrany zakaze prodavat a distribuovat na uzemi spojenych statu z "duvodu mozneho ohrozeni" a jeste by jsi mel na krku zalobu a klepala by ti na dvere FBI (to ze u nas nemaji zadne pravomoce je vedlejsi a nikoho to nebude zajimat).
-
-
To už je dost na palici nemyslíš?;) Mimochodem nechápu, co do toho pleteš FBI, ta je pro vyšetřování vnitřních zločinů a záležitostí federálního významu v USA. Naopak CIA dělá to, co jsi popsal a ti se na nic nebudou ptát, ti pravomoci mají dané od prezidenta USA a nějaká bezvýznamná zemička jim v tom sotva zabrání. Vždycky se to dá okecat zákonem o terorismu;) Máš v tom více než guláš. A být tebou, bojím se spíše ruských a čínských služeb. Ty totiž nejsou tak "profláknuté" jako ty z USA.
-
-
CIA je rozvedka, tady by se to tykalo FBI, jelikoz porusujes jejich zakony, tudiz by pro tebe prislo FBI. Aby jsi to pochopil. Kdyby jsi treba byl narkobaron a prodaval by jsi drogy do USA a oni te u nas chteli zatknout, tak by tomu dozorovala FBI aby si te pak mohla odvest (ikdyz v tomhle pripade by to spis byla DEA, ikdyz je pravda ze po slouceni agentur do jedne se v tom prase nevyzna)
A na palici to neni ... zakazanych filmu a her maji v USA dost
-
-
A teraz sa nebojis ze si po teba pridu ?
-
-
Ne ... jelikoz pod svicnem je nejvetsi tma :D
-
-
-
Spec Ops: The Line, 7554.
-
Vládě by to bylo jedno. To, že US nebývají arci-zlouni je z prostého důvodu, že je to pro hry nejvýznamnější trh a asi by to Amíky moc nebavilo.
Jinak v spoustě filmech/hrách není vykreslena vláda jako andělíčci a pokusů o převrat by se tam taky našlo několik. -
-
Vždyť snad polovina amerických filmů je o tom, jak bojují vnitřní frakce ve vládě USA proti sobě a mnohdy musejí pomoct spojenci z řad Ruska a spol. zachránit ty hodné, proti těm zlým z USA *1*
-
-
Ve kterém filmu musí pomoct spojenci z Ruska?
-
-
Salt. Sovětská špionka všechny zachrání.
-
Mozno ciastocne v the jackal
-
-
A ked sme pri hrach tak aj Alpha Protocol
-
-
Přesně tak! Alpha Protocol mimo jiné upozorňuje na problematiku přílišné svobody a moci v rukou tajných služeb. Pravá ruka často ani netuší, co dělá levá a šéfové si hrají na vlastním písečku...
-
-
-
-
Ale takové hry jsou;) Jenom je to většině lidí naprosto fuk. Teď s nevzpomenu, ale hra se odehrává v 47, hraješ za Rusy a snažíš se zvrátit výsledek nové války, která propukla po 2. světové, když USA napadlo SSSR.
-
-
A já myslel, že to zakázali kvůli tomu jak je to zabugovaný.
-
Fujky komanci
-
Jo tak to maj vlastně nejlepší, měly by to zakazat všude....BF jsem měl vždycky nejradši ale stala se z toho hrozná věc...
-
Nezahraji si zabugovany cashgrab, skoro je mi jich lito. Skoro.
-
tak trojku zakazali v Irane takze su uz zvyknuty
-
-
jo ale v Irane nezije miliarda lidi
-
-
Tak Čína je v suchu od Lensflereshit 4.
Sakra je musí milovat *1* . -
Kdyby se Německo zachovalo stejně, tak jsou v Německu zakázaný válečný hry z 2. světové.
Jinak by hra měla být zakazována ve všech zemích pro svoji nefunkčnost.
Nevím jestli by pro EA byly ztráty veliké. Jedni balí rýži, druzí pirátí a třetí si hru dávno koupili. -
-
To by si nemci nesmeli sypat popel na hlavu za druhou svetovou. Jinak z evropskych zemi zrovna nemci dost reguluji co u nich smi a co nesmi vychazet a muze byt i problem u nich dostat nejakou extra nasilnou hru.
-