Přejít na výpis diskuzí
Zákaznická podpora Steamu je děravá jako cedník, Valve pracuje na nápravě
19.10.2015 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Mě jako koncového uživatetele zajímá jen jedna věc - jestli to funguje, když potřebuju, nebo nefunguje. Srdceryvné historky o tom, jaké "nečekané" problémy se vynořily a která externí společnost může za to, že Steam nefunguje, jak má, jsou mi ukradené. Můj partner je Valve, ne jeho subdodavatelé. A nechávám(e) u něj dost peněz na to, aby se smekali. U indie vývojáře si možná s pochopením vyslechnu jeho stesky, u korporace s miliardovým obratem ne.
-
Každou chvíli nefunguje profil a aktivita, a když někdy funguje, načítá se šíleně pomalu. Obchod taky někdy blbne. Nejhorší to bývá v sobotu a v neděli večer. Trvá to už měsíce a zlepšení žádné, od tak bohaté firmy jako je Valve, bych teda do řitě očekával lepší kvalitu služeb!!!
-
-
Kdyby investovali do kvalitni podpory a sluzeb, nebyli by ani zdaleka tak bohati. :-)
-
nemaj cas, makaj na half-life3 *3*
-
nemaj cas, makaj na half-life 3
-
přesně.....každej den minimálně několik krátkých výpadků....neustále musím kontrolovat https://steamstat.us/ proč nemůžu dávat trade, kupovat/prodavat itemy apod....fakt nechápu jak si tak velká firma tohle může dovolit, tyhle neustálé výpadky
když jsem hrál na neoficiálním serveru wow, tak i ten byl stabilnější
-
-
Nějakej hajzl z Ruska mi před pár měsici ukradl heslo, já blb ho měl na víc účtech. Zažádal jsem ticket na Steam aby mi bylo vráceno heslo, čekal jsem měsíc než jsem ho dostal zpět. Zažádal jsem ticket na Origin, do minuty mi volala ženská ze supportu, ihned mi vrátila heslo a ještě dala 15% slevu na všechny produkty s omluvou za nepříjemnost..... na to jak Origin nesnáším, tak za tenhle přístup opravdu tleskám *5*
-
-
Problém v první řadě vznikl v bodu kdy máš slabé heslo a máš jedno na víc účtech. Nebudu upírat, že Valve nestíhá (ať už z toho či onoho důvodu, který zákazníky nemusí zajímat), ale půlku toho problému si zapříčinil ty sám ;-)
-
-
to je zase opět ten samý absolutní nesmysl, pokud společnost zaznamenává větší příjem ticketů do systému, automaticky musí posilovat i podporu, a je úplně jedno jaký ten zákazník má problém, i kdyby měl šutr v botě a nevěděl jak ho dostat ven... protože když se na zákazníka vykašlete, on se pak vykašle na vás, nic si už nekoupí a vy pak už nebudete mít co žrát
-
-
S takovouhle logikou bys tu práci dělat nemoh :3 Samozřejmě, že maj posilovat podporu, o to se tu nikdo nepře, ale jak sem řekl, pokud zákazníci vytvářejí tickety na které se nedá odpovědět, můžeš se i s tou solidaritou roztrhnout vejpůl a stejnak na tebe budou házet špínu prostě proto že jsou to hlupáci :-)
-
-
-
možná si příště nenechat ukrást heslo a nepoužívat všude to samí. Chápu, že když jsi v opilosti po pár panácích vodky vycamcal nějakýmu Ivanovi všechna svoje tajmenství je to blbí, ale na steam a mocného Gabeho to neházej.
-
-
děláš si srandu? a to je má jako omlouvat za pomalou a neschopnou podporu jo? :D Jdi spát..
-
-
jasně tam píšou, že máš bejt s heslem opatrnej. Chyba je jen a jen na tvé straně. Já své heslo o 16 znacích nikdy u GRU nehlásil, takže se nemusím bát a toho nebohého inda z podpory otravovat.
-
-
jsi ocas? opakuji, co to sakra má společného s kvalitou a rychlostí Steam podpory!
-
-
-
-
-
Poupravil bych text, Steam nemá žádnou zákaznickou podporu. Na to kolik se tam protočí peněz, nejsou schopni investovat do zázemí na podporu a pomoc pro hráče.
-
Cituji " Valve musí zaměstnance externích firem naučit". Pokud někdo dělal v telekomunikacích; Vodafone, T-mobile, 02. Tak často uslyšíte podobné nářky lidí, proč byl tak neschopnej ten zaměstnanec, když volal do té telekomunikace.. V klidu lidem vysvětlujem, že hovory padají také externím firmám.. Kteří to mají na starost.. Nechtejte vedet, kolik dostavaji, a jak dloouho musejí dělat.. Na netu toho je mraku informaci..Ono i zaměstnancem oné firmy telekomunikační není žádná výhra. Každej se žene za prodej, ale ne za pomocí..
A valve ? Tak ti to maj úplně na salámu, když jsem řešil ban kvůli obrázku asi rok, tak jsem měl tendeci spachat vyvraždená celé firmy. Jelikož tak stupidní hloupé lidi můžete potkat hlavně u Valve.
Rok jsme řešili do detalů, co se vlastně stalo a jaké je řešení. Valve po roce útlaku, kdy zabanovali, jak můj účet, tak i komunikaci na steamu. Tak i řadu přátel, které se mi snažili pomoct. Tak se ne, že omluvilo, ale řekli že to měli na starost parta nějakých hegešáků, kteří to dělají externě. I když celou dobu mi házeli klacky pod nohy, že to řeším, vyloženě zaměstnancem valve. Vůbec tu neexistuje, zákazník náš pán. Nejlepší je, když něco řešíte a odpovídá Vám pokaždé někdo jiný. Když jsem četl tyhle problémy na zahraničních forech, tak tak ro řešili rovnou žalobou, a jelikož Valve nechce být moc medializovaní v těhle věcech, tak věci urychluje. Řešili jsem už takovejch kravin. Na pc.poradně, pc-help. apd, že opravdi lituju tyhle lidi. Měsíce otevřené tickety bez odpovědí, a nebo s chabou odpovědí, že problém se řeší. Psal jsem sráčíkům z square enix s problémem u jejich hry a během dne jsem dostal dvě odpovědi, kdy ještě děkovali za využítí jejich stupidního ticketu. Tomu jsem říkal ochota.. -
-
Kecy v kleci, kdyby sis nedal do avataru pen1s (proč je toto slovo zakázané PROBOHA???!) orámovaný svastikou, tak si podobný blbosti vůbec nemusel řešit. Dobře ti tak. tečka
-
-
Vis o tom zjevne kulovy. Nehlede na to, ze Valve uz parkra prohralo soudy, ktery konstatujou (kupodivu vzdy a vsude) ze jde o majetek hrace, a ze Valve neni opravneno mu jakkoli branit ten majetek pouzivat. Muzou zablokovat diskuse, muzou zablokovat obrazky ... ale ne ucet.
-
-
-
A to si zkuste představit co by se delo kdyby Steam zacal krachovat. Když neumeji ani podporu poradne..není tezke si odpovědět.....všechny hry v prdelli. Naivni zastanci Steamu jiste budou oponovat ze se to nemůže stat...hmm..stat se muze všechno..krachli uz vetsi a slavnejsi firmy.
-
-
By se jen zmenilo ci ta spolecnost je
-
Samozrejme ze se to muze stat ale to by steam musel zacit umirat protoze by ho prevalcovala jina platforma a to je rozhodne neco co se zatim nedeje.
-
-
lol ... ty ses takovej naivista. Staci kdyz dojde k pohybu na burze/soud/vyvrbi se nejakej pr.ser/zmena lagislativy/... a z minuty na minutu budes majitelem digitalniho niceho.
Zapotockej taky rikal ze zadna mena nebude a druhej den byli lidi bez uspor. -
-
Stat se muze cokoliv ale fakt neverim ze by cokoliv z tohohle polozilo steam na kolena ze dne na den... Pokud se stane neco tak extremniho jako v pripade povalecne menove reformy (extremnejsi priklad uz vybrat nesel?) tak posledni vec co me bude zajimat je to ze nebezi steam.
-
-
Jo, to jsem si rikal u PC her na klasickejch mediich taky..nic se nedeje:)
-
-
Nestane sa vobec nic, ak by aj steam neumoznil jednoducho offline posledny patch, tak je tu stale warez. Nebudem s tym mat vobec ziadny moralny problem hrat hry co som kupil na steame z warezu.
-
-
-
-
Já zatím support za těch 11 let nepotřeboval :) Už při prvních 5-8 hrách jsem si uvědomil riziko a zvolil heslo ve smyslu: EJHcn47tRf45dC43 a zatím to musím zaklepat. Ale tak jako tak ten kupónek od grafiky na HL2 mám furt schovaný, kdyby něco :)
-
-
tak tohle heslo bych zapomněl, než bych došel do ledničky pro limonádu a zpátky *1*
-
-
Steam má nějakou podporu? Já myslel že funguje takhle:
1 - nefunguje steam - UTFG
2 - nefunguje gamesa - přeinstaluj hru>přeinstaluj steam>přeinstaluj PC>UTFG -
-
3) sosni si crk, stim to fungovat bude ...
4) crk vyjde jako oficielni patch
Jinak me vazne dojima system sdileni her, kde kdyz se sdilec logne, tak si nezahrajes ... ne ze by sis nezahral to, co zrovna hraje on, ale nic z jeho nasdilenych veci.
-
-
Dvacet let maji nejhorsi helpdesk na svete, tak nejaky ten mesic návic uz nikoho nerozhazi.
-
-
Psal jsem jednou na helpdesk mobilní divize Sony - odpověď přišla po 4,5 měsících. Docela síla...
-
-
Asi myslis ceskou sony, ta je spatna a stejne nic nevyresi, vsechno jen preposila vys a dlouho ji vse trva, lepsi je obratit se rovnou na evropskou. Steam ceskou pobocku nema a nereaguje ani na tom pokusu co ma.
-
-
-
Naštěstí jsem nikdy nic nepotřeboval :D