Přejít na výpis diskuzí
Základní verze Hitmana nabídne 3 velké lokace, další 3 doplní tvůrci po vydání
29.9.2015 | Petr Poláček
29 příspěvků
-
Takže to lidi dohrají za pár dní a pak budou čekat několik měsíců na zbytek hry ? a to má jako i někdo koupit ? půlku nebo čtvrtku hry ? jako se salámem ? dejte mi paní 30 deka hitmana a 40 deka batmana a ten zbytek assasína si vemu taky ...
-
3 mise je malo, a i 6 je malo. ovšem je to o tom co si my zakaznici nechame libit. ja to v den vydani kupovat nebudu i když jsem velkej fanoušek hitmana. možna je to dokonce i moje nejoblibenejší hra.
-
-
Měl si rád hlavně Codename47 že? opravdový veterán. *5*
-
-
Z toho brázku na mně lysá hlava působí trochu moc ehm... plasticky?
-
Nová doba! Od teď si budeme kupovat jen půlku hry.
-
Jó, plešoune, děláš chujoviny a chujoviny my nemáme rádi.
-
to musel vymyslet nejakej manager pres logistiku co ma 10ti letou praxi podomniho prodejce teple vody
-
-
Tjn, asi jako personalista na Idnes/PR " Lidi bez práce pro nás mají cenu zlata" hráči bez hry jsou k nezaplacení! *5*
-
-
Takže to má být to "Dodeelcování" jo aháá tak tááákhléé se to má no myslím že netřeba více dále vysvětlovat a je snad už všem vše jasné a komu ne tak smolík... měl líp číst a poslouchat!
-
Já nevím, mě tenhle styl vydávání na části v různých balíčcích přijde jako zvrhlost, navíc vydavatel jako Square Enix tohle nemá vůbec zapotřebí.
O dalších změnách, online prvcích a live eventech jako v MMO raději nemluvím, někomu to možná sedne, ale moje peníze rozhodně neuvidí *9* -
-
Ještě bych pochopil, že při vydání bude k dispozici jen půlka hry. Lepší po částech a kvalitně, než to vydat předčastně na prd... Ovšem ty "socijální onlájn fíčury" mi jdou dost proti srsti.
-
-
Přesně, jestli tohle má být budoucnost dnšních her Tak nevím jestli chci být stále členem... *9*
-
-
Pořád je tu hromada kvalitních starých her, co nestárnou *3*
Když se třeba mrknu na svou knihovničku na GOGu nebo koneckonců na všecky ty krabicovky, vim, že jsem toho ještě mraky nehrál a až budu v důchodu a z her už budou jen tyhle "sociální srágory", bude tu pořád dost starých titulů, který si budu moct zahrát (krabicovky teda asi už ne, ale GOG se mi o kompatibilitu postará)... -
-
Ok...
-
-
-
-