Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 aneb obsahové novoty z updatu 2.0 v praxi
22.11.2011 | Jakub Kovář
31 příspěvků
-
Lidicky nehadejte se furt, viz nize "Skyrim nebo Zaklinac" obe hry jsou dost dobre a kazda je svym zpusobem jina, obe si pravoplatne zaslouzi byt titulem RPG roku,
teda Skyrim az po vydani patchu na odstraneni bugu a modifikaci :-))) -
Dufam ze to zasluzene ziska titul RPG roku, kam sa hrabe Skyrim. I ked Skyrim urcite nesklamal tak o kvalitach Zaklinaca si moze nechat len zdat.
-
-
Neziska. Zaklinac nebyl nominovan. *5*
-
-
Zaklinac 2 nebyl nominovan.. Tak to je neco shnileho ve svete herniho prumyslu..Po 50 hodinach ve Skyrimu musim rict ZAKLINAC 2 je lepsi
-
No ale taky DA2 nominovany bol, sranda *1*
-
-
Ještě větší sranda je slyšet člověka, o jehož inteligenci jsem doposud neměl sebemenší důvod pochybovat, prohlašovat, že hru roku by DA2 vyhrát mělo, a že Zaklínač dvojka sucks...jak se na takový druh výka...erm, výroku reaguje? O.o
Ad Skyrim - Z těch nominovaných si to určitě zaslouží nejvíc. Třebaže příběh a postavy a dialogy dohromady za moc nestojí, ten svět je famózní...a je třeba ocenit, jaký kvanta obsahu se tvůrcům povedlo nasoukat do 6GB. -
EA holt víc uplácí :)
-
-
-
Nedá se moc porovnávat :-)
-
-
taky bych to moc neporovnával, open world (kde mužete být čim chcete a dělat co chcete) oproti zaměření na propracovaný příběh a charaktery.. obě hry jsou užasné, ale každá v jiné formě.. u mě osobně je výše Skyrim..
-
-
U mňa Zaklínač 2 - radšej 15h kvalitného príbehu ako 100h turistického simulátora.
-
-
Kdyby to byl alespon simulátor, ale ono je to 100h technického dema skveleho nevyuziteho enginu, ve vanilla podobě. S modama uz je to neco jineho ale porad se to z meho pohledu nesrovna s hrama typu Zaklínač.
-
-
Rofl, miluju takove hatery co to ani nedohrali do konce a budou na to plivat zleva zprava... Po kazde co vyjde TES se objevi tisice hateru co to ani nehrali! (mozna si to dohral(nemluvim o hlavni lince), ale kdyby jo, tak bys na to neplival) ... Jinak k veci: Zaklinace mam v planu, 1 byla super :D
-
-
Upřímně pro mne tyhle ceny mají asi takovou hodnotu jako Hypermarket roku. Je to sranda pozorovat ten rozruch kolem toho, je to asi dobrý pro vývojáře jako ukazatel hodnot, ale nálepka GOTY mi prožitek ze hry nezlepší *4*
-
-
Na nejaké ocenenia kašlem a imo je to skôr ukazateľ, kto má lepšie marketingové oddelenie. *1*
-
-
-
-
-
-
No v zaklínači 1 bol podla mňa geniálny dabing, tak autenticky , v zaklínači 2 bola možnosť anglický alebo poľsky ,neváhal som už som z tej angličtiny ,proste presicený , mám rád klasickejšie jazyky , tak som zvolil poľštinu a som viac ako pekvapený ako ma to chytilo , zaklínač je slovánska hra čiže zaslúži slovánky dabing. Neváhajte a skúste ocitnete sam v hlbokom stredoveku každý ma svoj prízvuk , trpaslíci nemajú chybu te ich žvasty, ako zase elfovia máju vlastne slova určite silne inšpirované keltskými jazykmi.
-
-
Moje řeč s angličtinou se úplně vytrácí ta pravá atmosféra. *4*
-
-
Zaklínač 2, ten polskej dabing je naprosto super, hlavně hlas krále. Je to prostě řemeslnej kousek. Přístup studia k hráčům supr.Díky polským bratrům za něj.
-
Ja teda na dark mode neschledavam nic narocneho. Od cca pulky 1 chapteru je Geralt (vše ve swordmaster tree) naprosto nepřemožitelnej, jako vždy. Nemluvě o tom když si pak složím prokletý setík. Nadruhou stranu se můžu alespon kochat plynulostí boje a nemusim resit jestli preziju. K arene sem se nechystal ale diky clanku se do ni urcite podivam, dík za info :)
-
Díky za tento článek!
-
No pravda, ale je dobre že ta aréna je oddelená od hry a neruší to sekanie nepriateľov príbeh,proste oni ukázali ti ktorí máju radi napríklad hry podobne dragon age alebo niečo akčnejšie tak im to tam dali. Ale jedno je iste oplatí so ta skúsi tu výuku ako ideme do arény a nasledovne arénu kvôli novej lokácii a prekrásneho výhľadu CD PROJECT poctivé štúdio veľké vďaka vám ,vidno že sú majstri lokácii a výhľadov majú u seba historikov ,umelcov, maliarov, spisovateľov a tu je výsledok.
-
Vcera uz vysla verze 2.1!! Ale co je vni noveho netusim.
-
-
God bless the internetz
http://games.softpedia.com/get/Patch/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-Patch.shtml
-
-
Zaklinac 2 je vyborna hra. O tom neni pochyb. Ale me tenhle ''update'' nenadchnul ani trochu. Radeji bych nejake rozvinuti pribehu,nebo kratke bocni questy. Nestezuji si. Ale pro me ma temer nulovou hodnotu.
-
Podla mňa istou chybou zaklínača 2 je jeho krátkosť respektíve jeho seknutie v polovici čiže ja ho berem ako polovicu diela proste na konci hry ako keby to niekto v polovici prerušil , je jasne že bude za krátko ďalší zaklínač a keď si spojíme tie dve hry tak to bude to nepomenovateľné . Skyrim už sme prebrali je severanská kvalita ale furt je lepší ako dragon age aj čo sa týka príbehu a sveta. Som chcel opýtať ako na vás alebo istých ľudí pôsobí svet zaklínača jeho design, umelecká forma, detaily.Lebo teraz mimo skyrimu prechádzam znovu zaklínača 2 -v podstate jeho druha príbehovú formu ktorú naozaj úplne odlišná tomu sa hovori (tiež sloboda) fascinuje ma že tu zmenu vidíme aj vizuálne ,že sa zmení dané miesto.A to nehovorím o nových zákutiach ktoré som objavil.Ako na vás pôsobí hrad la vallete a temerský tábor proste krajší hrad som nevidel ani krajší tábor ani krajší kláštor v hrade.Tie detaily každý ma svoje meno ,každý niečo robí rozprava sa reaguje na wiedzmina a keď sme vošli na to Bojišti a videl tie geniálne trebuchety a balisty to bolo to fakt to neopakovateľne a ešte tie výhrady z hradu .Potom krajší hovzd v okolí flotsamu som nevidel ,flotsam atmosferické stredoveké mestečko.2 kapitola a tretia kapitola je tiež geniálna ,tie lesné rokle,veže, skaly ,vodopády, v jaskyniach, priesmyky.A okolie loc muine ,vtedy som si spomenul na skyrim -ten sneh ,vietor a nádherne hory , výška a priepasť potom architektúra loc muine s amfiteátrom a akvaduktom, jasne je to menej ale dá sa to zrovnávať so skyrimom.Proste aj ta voda v zaklínačovi je nádherná doslova najkrajšia potom obloha respektíve svetlo ,lúče ,farby najkrajšie čo som videl.A naposled vegetácia je veľmi svojská tie farby, druhy stromov, bylín, kvetov je to originálne . Keď prší tak zmokne obrazovka vidíte ako steká voda na nápisoch. A či tí ľudia robia to je sranda, pijú potom šabluju, robia to, umývajú, spia,kecajú ,sekajú, opravujú ,píšu, zbierajú, zabávajú sa a nakoniec sa skryjú pred dažďom. Ale stále to je len tá polka a napíšte aj vy vaše staršie dojmy mimo terajšieho skyrimu , zdravím.