Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ktery jiny vyvojar pridava do hry novy obsah zadarmo i po releasu ;-) Je videt ze je to bavi a ze radi dodelaj to co se neveslo do releasu. Jiné nejmenované firmy by z toho udelali datadisk popripade by to prodali na třikrát ;-)

Jen tak dál, snad se nezkazí penezma a uspechem jako ostatní :)
    • BIS a začali s tím už před nějakým pátkem...
    • Spades
      valve :D
      sry ale musel sem :D:D:D
      • Valve jsou super....ale to co predvadi poslednich par mesicu uz zacina byt docela desive. :-/ Doufam ze ty naznaky prejdou.
    • Vidlevkrku
      Souhlas, snad jim to vydrzi i do budoucna *4*
  • witcher 2= herni nebe!
  • Takhle se mají vývojáři starat o fanoušky :) Kdyby byli všichni jako kluci z CD PROJEKT RED...
  • Vidlevkrku
    Tak to je dneska první pro mě velmi ...... VELMI radostná zpráva. . *1*
  • V tom videu jsou zabery ze hry,ktere si vubec nepamatuji(na pc)
    • Tie zabery z lode, kde je Letho a pre mna neznamy mag v povodnej verzii neboli. Tipujem, ze to bude obsah dalsieho DLC-ka alebo datadisku
      • misho8723
        To je podľa všetkého niečo čo bude v Xbox360 verzii hneď od začiatku a na PC sa to dostane pomocou DLC asi
      • Vidlevkrku
        Samozřejmě, že to bude obsah nového DLC. Který bude v PC verzi a jak jsem pochopil tak rovnou i v té na XBOX.
        • Paul_cz
          Spíš bych si tipnul že než DLC to bude jen animace, zasazená do xbox verze a přidaná do PC verze dodatečně. Dělá na ní studio co dělalo intro a outro prvního dílu.
          • Vidlevkrku
            Jasně, že dodaná dodatečně součástí toho upgradu. Cele video pro PC verzi je slozené z nových záběrů, které ve hře nebyly. Uvidíme, nebudeme spekulovat, necháme se překvapit. :-)
      • trolo
        to je len renderovane video k tomu ako letho zabil demawenda

http://www.youtube.com/watch?v=u74UPMESIQ0
        • Ano, vypada to na zabitie krala Demavenda, ale to nic nemeni na skutocnosti, ze v hre tie pasaze neboli a ani v tom videu, co si "postol" tam nie su. Takze to stale vypada, ze by to mohol byt obsah dakeho dalsieho DLC-ka. Nehovorim, ze to bude v tomto update, ale mozno v dakom dalsom
          • Joha
            Skor to vyzera na ten CGI filmecek co CDPR slubuje ako update k PC verzi po vydani Zaklinaca 2 na X360. Pochybujem ze by CDPR dalo o misiu naviac na X360 a nie na PC.
      • Konecne nekdo s ocima!!! Dekuji za tebe.Uz jsem si zacinal myslet ze mi hrabe.
        • Vidlevkrku
          Přečti si všechno a pozorně od tvého prvního příspěvku.....
          • hele hru jsem dohral snad na vsechny zpusoby, ale scenu z lodi si taky nepamatuju. a jestli to ma byt jen nova cutscena, tak by me velmi zajimalo kam ji hodlaji zaradit...
    • Vidlevkrku
      To asi proto, že to byly záběry obsahu updatu 2.0 :-) čteš si ty články, nebo se jen díváš na videa? *15*
      • Clanek jsme cetl a prave proto vim ze jde o trailer ke konzolove verzi,nikoliv k update 2.0. Takze kdo poradne necte? Navic v tom videu jde o zasadni jine lokace,ktere jsem proste ve hre nevidel,kdezto 2.0 na PC zase az tak moc noveho neprinese. Tedy alespon zadne nove questy a pokracovani pribehu,coz je pro me osobne obrovskym zklamanim. Uz je pomalu cas na pokracovani...
        • Vidlevkrku
          A kolikrát si normální verzi Zaklínače hrál. Základ takovýchto her, je ten že pokažde to jde projet jinak. Takže se jedná nejspíš o lokace které si neviděl. Hra vyšla ani ne před třemi měsíci, ty jsi ji ani pořádně neprojel a už bys chtěl další díl..... ? *1*

Jěště jednou to shrnu.... :-) Obsah updatu 2.0 pro Zaklínač 2- PRVNÍ VIDEO. Update přinese a čeká vás : nová hudba, nové dialogy, nové lokace s dynamicky reagujícím publikem, nová potvora (vlkodlak) a k tomu i trojice pomocníků v podobě mága, rytíře a trpaslíka. A to není ani zdaleka všechno. + všechny doposud vydané DLC. Tvůrci z CDP ukázali i chystanou X360 verzi-DRUHÉ VIDEO: Uplně to samé co PC verze zaklínaČE JEN NA xbox 360! Chápeš? Když někde píšeš aspoň si to rozklikni a pořádne přečti *7*
          • A co jako? Jen jsem neco bez emoci konstatoval a ten humbuk kolem toho delate vy svymi prispevky a delate ze me pomalu kacire. A ty tvoje blaboly na zacatku prispevku radeji ani nebudu komentovat. Boze,boze...
            Mimochodem-ty tvoje slavne lokace,hudba a pomocnici se vztahuji jen k Arena modu(alespon ja jsem to tak pochopil),takze v souhrnu pro ''normalni'' hrani nepridaji temer nic. Ne kazdy je totiz nadseny z neustaleho zabijeni a zabijeni a zabijeni... I kdyz necham s eprekvapit. treba me to bude bavit.
            • Vidlevkrku
              Psal jsi: V tom videu jsou zabery ze hry,ktere si vubec nepamatuji(na pc) a hned potom...Članek jsme cetl a prave proto vim ze jde o trailer ke konzolove verzi,nikoliv k update 2.0, což nedává aspoň mi žádný smysl... :-)

Nebudu tio s tebou rozebírat... prvně si to pořádně projeď za všechny postavy a pak piš po třech měsících od vydání, že chceš novou hru.

Hra vyšla ani ne před třemi měsíci, ty jsi ji ani pořádně neprojel a už bys chtěl další díl..... ?
              Co ti na tom jako připadá za blábol? :-)
            • trolo
              pre "normalne" hrani tam bude dark mode kde budu uplne nove itemy. pravdepodobne grafika bude farebne menej pestra. nove cutsceny ci co tam ma byt. a obtiaznost ma byt podobna jak insane +- s moznostou savu. vela sa o tom este nevie ale kazdopadne je to pecka dalsi dovod si to znova zahrat.
          • Vidlevkrku
            Myšleno jako reakce pro na příspěvky uživatele ff ! *8*
        • To bys chtěl novej díl každej rok jako u CoD? Jine jsou lokace tam jsou proto, že je to verze 2.0, která rovnou vzchází i na X360.
          • Vidlevkrku
            Přesně tak, moje slova.
          • Vidim ze pulka lidi ani nevi o cem mluvi...
            • ... a ještě za to slůvko navíc, toho jsem si už nevšiml :)
            • Předpokládám že mluvíš o sobě.

PS. Za tu malou chybku se omlouvám, zapomněl jsem, že jsem na AJ klávesnici.
        • tak si asi slepy a hluchy, kdyz hned na zacatku je primo ve videu slide: new and improved PC version 2.0 BTW zajimalo by mne, kolik by si za takove updaty nauctovali chlapci z ea nebo activisionu. jen doufejme, ze se jim cd projekt do pracek nikdy nedostane
          • trolo
            on hovori o druhom videu *7*
            • Vidlevkrku
              Já vím, ale v každém příspěvku tvrdí něco jiného *3*
        • trolo
          pozrel som si to a nevidim tam nic "nove". zahraj si witchera znova ked si hral len za rocheho alebo iorwetha tak druha kapitola je uplne odlisna tak mozno myslis tie lokacie
          • Vidlevkrku
            Souhlas !!!! *3*
        • Jenom pro jistotu-bavim se celou dobu o tom druhem videu
          • jo taak to nikdo nerozklikava :D chce téo byt vic specificky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit