Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taková hra a nemá 10milionů koupených, ať si mě warezáci nepřejí zm*di malý.
    • ono vychazet z rovnice počet upirátěných kopii = pocet neprodanych kopii mi prijde celkem naivni... Spousta lidi co si hru upiratila by si ji stejne nekoupila (s financnich nebo jinych duvodu)
      • No nejhorší je, že si to stále určití lidé skutečně myslí...
    • Nj. minimálně 4,5 mega si hru ukradlo přes torrenty. Nedivil bych se, kdyby to přes sharovací servery to bylo dalších 10 mega.
      Tady musím souhlasit s Vávrou, když se někdy v podcastu vyjadřoval k pirátění mafie - PC platforma je úplně v pořádku, háčů jsou kvanta... Jen ti platící hráči jsou ohrožený živočišný druh.
      • Pana Vávru nelze brát jako komentátora vážně, obzvlášť jestli si opravdu myslí, že kvůli pirátům si nemohl dovolit koupit vůz. :) Kalkuloval s pěnězi, které neexistovaly.

Je taky třeba už konečně dostat z hlavy to myšlení z magneťákové éry, že stažená kopie=ztracený prodej. Proč asi byly prodeje verzí na PS3 zpravidla nejslabší, přesto, že tam jednu dobu nešlo vůbec pirátit? Piráti nemohou být bráni jako zákazníci.
        • Já vím, taky jsem to myslel jako tak, že tady v tom konkrétním případě na tom jeho výroku je skutečně kus pravdy.
          Zpirátěna kopie nerovná se prodej - úplně souhlasím, ale i tak, kdyby bylo nějaký KDYBY, tak kdyby si z těch ... plácnu 15 mega upirátěnejch kopií bylo třeba desetina placená, bylo by to už na celkových prodejích znát... možná.
          Myslím, že podle nějaký současný švýcarský studie je cca 85% warezáků v kategorii teenager, co je živ z kapesného, takže kdyby neměl možnost stáhnout vůbec nic, tržby by vydavatelům vzrostli tak v řádu jednotek procet, jestli vůbec.
          • To ano, není možné úplně pomíjet těch pár promile warezivých hráčů, kteří by se přece zvedli a hru si došli koupit, či stáhli ze Steamu, ale zase myslím, stejně jako ty, že by to nebyly zisky, které by někoho vytrhly. Člověk potřebuje nejdřív práci, k tomu volný čas a nakonec v sobě zlomit tu chamtivost, mít vše hned. Samozřejmě mnozí nestahují ani jako teenageři, všichni bohužel ale tak pevnou vůli nemají, když je internet jak jedna velká cukrárna. *2*
            • No jo, možná kdyby (ano, opět KDYBY) internet nedovoloval to co dovoluje, byla by tu třeba znatelně větší skupina hráčů teenagerů, kteří jsou ochotni si kvůli svojí hře obstarat třeba i brigádu.
              Ale jak píšeš, dokud je cukrárna otevřená, jen tak se to nezmění. A vzhledem k těm hrůzostrašnejm nápadům na regulace, který se tu teď nějak rojej, bude rozhodně lepší nechat otevřeno všem a radši hledat nové pozitivní cesty prodeje.
    • Ty sám jsi warezák, vždycky je to ten, kdo se nejvíce vyhraňuje. *15*
    • Hairy_Ass
      Všechny je zbušíš, jo? *3*
      • Jo, zbuším.
  • Mam obidva legalne a som naozaj velmi rad ze som tou troskou pomohol k tymto cislam. Fakt tato hra stoji za kazdy jeden cent.
  • Vida, tak to se prodával dokonce rychleji, než takové Demon´s Souls na PS3. Jako fanouška obou značek mě to těší a lépe než cokoliv jiného to vyvrací veškerou tu ošklivou demagogii o nízkých prodejích na PC. *5*
    • Opravdu demagogie, jinak by PC asi těžko mělo na rok 2012 více exkluzivních her, než všechny konzole dohromady.

http://gamingbolt.com/2012-exclusive-vs-multiplatform-comparison-chart
      • docela pokrytectvi uvadet u PC jen hry ktere vychazeji zaroven na konzolich
  • Koupil jsem si první díl a druhý si koupím hned, jak budu mít odpovídající PC. Takové studio je radost podporovat *3*
    • Umaroth
      no však, a proto ti z nás co mají konzole stve ze tady nekdo zároven brecí ze neco neni na pc a druhá skupina do konzolí blije uplne nesmysly.
    • Asharak
      Koupil jsem si první díl dřív, než jsem měl lepší PC, pak jsem to nehrál *15* *9*
      • naprosto stejně :) dohrál jsem to až teď asi před měsícem, jinak mi ležel v šuplíku a poslušně čekal. S dvojkou to asi bude stejně :)

Nevíte někdo náhodou jestli bych rozjel zaklínače 2 na hp probook 4350 s i5 2,40ghz 4GRAM
        ATradeon HD6490M asi ne co?:)
        • Já mám 4 roky starý noťas, mobilní dvoujádro AMD 2 GHz, 2GB ram a ATI mobility radeon 2600 HD a šlape to. Detaily nejnižší, občas se to škubne, ale hrát se to dá v pohodě, což docela čumim, takže tobě to tutově pojede.
        • Asharak
          Určitě.... už noťas s i5 bez only Indel HD graphic znamená výkon *1*
    • Mam to take tak. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit