Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, možná kdyby (ano, opět KDYBY) internet nedovoloval to co dovoluje, byla by tu třeba znatelně větší skupina hráčů teenagerů, kteří jsou ochotni si kvůli svojí hře obstarat třeba i brigádu.
    Ale jak píšeš, dokud je cukrárna otevřená, jen tak se to nezmění. A vzhledem k těm hrůzostrašnejm nápadům na regulace, který se tu teď nějak rojej, bude rozhodně lepší nechat otevřeno všem a radši hledat nové pozitivní cesty prodeje.
  • No nejhorší je, že si to stále určití lidé skutečně myslí...
  • To ano, není možné úplně pomíjet těch pár promile warezivých hráčů, kteří by se přece zvedli a hru si došli koupit, či stáhli ze Steamu, ale zase myslím, stejně jako ty, že by to nebyly zisky, které by někoho vytrhly. Člověk potřebuje nejdřív práci, k tomu volný čas a nakonec v sobě zlomit tu chamtivost, mít vše hned. Samozřejmě mnozí nestahují ani jako teenageři, všichni bohužel ale tak pevnou vůli nemají, když je internet jak jedna velká cukrárna. *2*
  • ono vychazet z rovnice počet upirátěných kopii = pocet neprodanych kopii mi prijde celkem naivni... Spousta lidi co si hru upiratila by si ji stejne nekoupila (s financnich nebo jinych duvodu)
  • Já vím, taky jsem to myslel jako tak, že tady v tom konkrétním případě na tom jeho výroku je skutečně kus pravdy.
    Zpirátěna kopie nerovná se prodej - úplně souhlasím, ale i tak, kdyby bylo nějaký KDYBY, tak kdyby si z těch ... plácnu 15 mega upirátěnejch kopií bylo třeba desetina placená, bylo by to už na celkových prodejích znát... možná.
    Myslím, že podle nějaký současný švýcarský studie je cca 85% warezáků v kategorii teenager, co je živ z kapesného, takže kdyby neměl možnost stáhnout vůbec nic, tržby by vydavatelům vzrostli tak v řádu jednotek procet, jestli vůbec.
  • Pana Vávru nelze brát jako komentátora vážně, obzvlášť jestli si opravdu myslí, že kvůli pirátům si nemohl dovolit koupit vůz. :) Kalkuloval s pěnězi, které neexistovaly.

Je taky třeba už konečně dostat z hlavy to myšlení z magneťákové éry, že stažená kopie=ztracený prodej. Proč asi byly prodeje verzí na PS3 zpravidla nejslabší, přesto, že tam jednu dobu nešlo vůbec pirátit? Piráti nemohou být bráni jako zákazníci.
  • Nj. minimálně 4,5 mega si hru ukradlo přes torrenty. Nedivil bych se, kdyby to přes sharovací servery to bylo dalších 10 mega.
    Tady musím souhlasit s Vávrou, když se někdy v podcastu vyjadřoval k pirátění mafie - PC platforma je úplně v pořádku, háčů jsou kvanta... Jen ti platící hráči jsou ohrožený živočišný druh.
  • CD Projektu to vážně přeju, za jejich nadšení při vývoji a přístup a podporu při prodeji si to stoprocentně zaslouží. Kéž by přibývalo velkých herních studií, které si je vezmou za příklad.
    Osobně tipuju, že na xboxu se to bude prodávat minimálně stejně dobře. Téhle hře ve svém subžánru dost chybí konkurence - ať už na pc nebo konzolích.
  • docela pokrytectvi uvadet u PC jen hry ktere vychazeji zaroven na konzolich
  • Ty sám jsi warezák, vždycky je to ten, kdo se nejvíce vyhraňuje. *15*
  • Hairy_Ass
    Všechny je zbušíš, jo? *3*
  • Asharak
    Koupil jsem si první díl dřív, než jsem měl lepší PC, pak jsem to nehrál *15* *9*
  • K tomu není co dodat, snad jen blahopřání CD Projekt Red a díky za vtřícný přístup k hráčům.
    Tohle je ta správná cesta.
  • Dvojka je dobra, ale jednicka se mi asi libila vic.
  • Mam to take tak. *4*
  • A pritom takova blbost, ze. *7*
  • Taková hra a nemá 10milionů koupených, ať si mě warezáci nepřejí zm*di malý.
  • Opravdu demagogie, jinak by PC asi těžko mělo na rok 2012 více exkluzivních her, než všechny konzole dohromady.

http://gamingbolt.com/2012-exclusive-vs-multiplatform-comparison-chart
  • Mam obidva legalne a som naozaj velmi rad ze som tou troskou pomohol k tymto cislam. Fakt tato hra stoji za kazdy jeden cent.
  • Vida, tak to se prodával dokonce rychleji, než takové Demon´s Souls na PS3. Jako fanouška obou značek mě to těší a lépe než cokoliv jiného to vyvrací veškerou tu ošklivou demagogii o nízkých prodejích na PC. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit