Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Supr, první 4 kousky už mám na youtube, tak jdu poslouchat. Díky(čti xp+ )
  • BoB.2
    Ten boj je strašně chaotickej jinak parada *8*
  • Kurva,ale tak sem se zadíval ještě jednou.Ten skupinový styl tam chybí..pořád utíká z boje.
  • Nejefektivnejsi?Vzdyt to pusobi hrozne divne,furt tam poskakuje apod.Zlaty AC co se soubojoveho systemu tyce.
  • kostejnesmrtelny
    Smíchy, nebo blahem? *2*
  • Ty ses mi ale jasnovidec.Nevim jak ostatni,ale pokud se me hra nelibi,tak nevidim jediny rozumny duvod ,proc hru kupovat,natoz pak stahovat.
    Ta tva logika jde naprosto mimo me.
  • já ti ani nevim jestli hudbu dělá Adam Skorupa s Pavlem Blaczakem (nevim přesně jak se to píše), ost v prvním díle bylo užasný a narazil jsem na jeden song, který totálně vystihuje atmosféru http://www.youtube.com/watch?v=FyP87YyFpTc ..jinak taky doufám, jestli bude další disk "inspired by Witcher" jako u jednotky, kde Rootwater s Born Again a Believe s Witcher Theme totálně rulujou :)
  • Mo pokud se netěšíš na souboje, tak si jak říkají tvůrci dáš hru na lehkou a můžeš si vychutnat příběh a jiné radosti zaklínačské. Třeba já, byť sem odpočinkový hráč a normálně šahám po defaultní(tedy normální) obtížnosti uvažuji i o těžké, ať si ty souboje vychutnám se vším všudy.
  • sice pravda, že to působí trošku víc přehnaně než třeba v Assassins Creed kde to bylo parádně provedený podle mě.. ale i v prvním díle Zaklinače to bylo nerealné, kdy dělal prazvláštní salta a kopy v kombu
  • Ten boj na mě moc dobře nepůsobí. Tak když tam skočí s otočkou mezi asi 5 nepřátel tak to moc realisticky fakt nepůsobí. Vim že hry nejsou ve všem o realističnosti, ale tohle mě na tý hře mrzí. Celkově si tam v boji skáče jak zajíc
  • ucho
    v jaké frontě? tihle stěžovatelé stahují hromadně přes torrenty zdarma :)
  • Ten soundtrack, hmm, ten snad stáhnu načerno ještě den před tím, než mi hra dojede poštou. *1*
  • Me se souboje nelibyly ani v jednicce a bohuzel ve dvojce to nevypada o nic lepe. Nastesti na nich hra zase tak moc nestoji. Tesim se uz ted.
  • Jazz
    Jak vytahne ten mec v 0:32, tak jsem se malem pochcal *1*
  • Doufejme,že nebudeš první ve frontě na hru..:D
  • 3:19 ta otočka ve vzduchu je pěkná..:D
  • Amylee.Anderson
    Co je mě do boje, když to má mimiku jak hra na Gameboye..
  • tohle bude pecka!! *5*
  • Kori
    Zatím nejefektnější bojovej systém za poslední roky, byť to jsou jen scriptované animace, které se očividně často opakují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit