Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    Amylee.Anderson: pokud neznáš význam toho slova, vyhledej si ho. lépe se pak dělají asociace. pochopíš potom i v jakém smyslu bylo použito a jakých lidí se vlastně týká, tedy i jakého konkrétního typu písemného projevu.
    mimochodem stačilo odpovědět na velmi jednoduchou otázku. místo toho se snažíš vybruslit, což ti moc nejde ;)
    zatím to vidím na: kdo chce psa bít, hůl si vždy najde...
  • ..
  • ,,
  • Přečtěte si ságu :) souboje vám pak nebudou připadat přehnané.
    Demonaz: Geralt prošel několika procesy mutace, díky nimž získal téměř nadlidské fyzické i psychické schopnosti(vylepšené reflexy, větší rychlost, sílu a lepší sluch). Jelikož procesy snášel překvapivě dobře, byl jako jeden z mála vybrán k několika experimentálním mutacím, které jako jediný přežil.
  • Geralt prošel několika procesy mutace, díky nimž získal téměř nadlidské fyzické i psychické schopnosti(vylepšené reflexy, větší rychlost, sílu a lepší sluch). Jelikož procesy snášel překvapivě dobře, byl jako jeden z mála vybrán k několika experimentálním mutacím, které jako jediný přežil.
  • Amylee.Anderson
    Ty jsi exemplární případ masturbátora na diskuzním fóru, jak řekl Grygar.
  • Amylee.Anderson
    Jen několik slov: Vampire The Masquerade Bloodlines.
  • Neni nadclovek. Jen mutant. Nez zacnes nadavat,zkus si o nem napred neco zjistit. A ano,umi zaklady magie. V jeho svete neni magie neco nadprirozeneho,je to soucast prirody.
  • Pokud ti někdo dá mínus tak nesouhlasí s tvým názorem - co je na tom nepochopitelného?
  • http://www.eurogamer.cz/articles/denik-testeru-zaklinace-2-cast1

Dojmy betatesteru. Pro ty, ktere tenhle clanek minul.
  • Přesně tak, ty kecy o realističnosti mě baví. Geralt není obyčejný človek, v knížkám složil klidně několik nepřátel během chvilky. Samozřejmě dobří bojovníci a monstra jsou něco jiného. Má svoje limity a nesmí to přehnat s elixiry.

Trošku mi přijde, že ti co tu nejvíc nadávají, ani nečetli povídky nebo ságu. Na kritiku má právo každý a samozřejmě, že zaklínač 2 nebude naprosto dokonalou hrou (taková neexistuje). Přesto už jen z ukázem a z dojmu lidí, co to háli...pozitiva jednoznačně převažují. Posoudíme teda až po vydání.
  • Jojo moje chyba. Tak to dopadá, když si to člověk po sobě nepřečte.
  • Bliss
    Trochu tě opravím.Je to "Bílí Vlk" a ne "Šedý Vlk".
  • ucho
    při narážce na Prince si tohle neodpustím. ukázka, jak ho hrají v televizi. na odlehčení, stojí to za to... (ze seriálu Life, pro hráčskou komunitu je to šokující :) možná i pro majitele xboxu :) )
    http://www.youtube.com/watch?v=HFfJ4ZC1AtA
  • Bliss
    Pravda,pravda, starej dobrej Prince of Persia. *1* (Myslim jako kompliment)
  • ucho
    11.4.2011. dovolím si tě citovat:
    "Mno, někdo zase vyjadřuje názor tim, že s nim nesouhlasí. Já už taky nepíšu k Zaklínačovi, že to bude stejně překopana blbost a že jednička byla nejlepší. Bych byla zase za největší krávu :D"

LOL.
  • ucho
    z čeho usuzuješ... cituj jediný pozitivní komentář, který jsem kde utrousil na danou hru... myslím, že budeš hledat marně, protože jsem ještě svůj názor na hru Zaklínač 2 nikde nevyjádřil ;)
    příště lépe čti, ať víš, na co reaguješ.
  • Bliss
    Co se týče mimiky...musim uznat, že je opravdu nic moc, tu pusu tolik otevírat nemuseli, ale zas tak hrozný to nevidim.Pokud jsi konzolista jako já, tak si tu mimiku plně vychutnáš v L.A. Noire. *3*
  • Amylee.Anderson
    Kdy jsem napsala "překopaná blbost"? Lol.
  • Přečtěte si ságu :) souboje vám pak nebudou připadat přehnané.
    Demonaz: Geralt je nadčlověk *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit