Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 se chlubí souboji a rozmanitostí lokací
26.4.2011 | Petr Poláček
119 příspěvků
-
Amylee.Anderson: pokud neznáš význam toho slova, vyhledej si ho. lépe se pak dělají asociace. pochopíš potom i v jakém smyslu bylo použito a jakých lidí se vlastně týká, tedy i jakého konkrétního typu písemného projevu.
mimochodem stačilo odpovědět na velmi jednoduchou otázku. místo toho se snažíš vybruslit, což ti moc nejde ;)
zatím to vidím na: kdo chce psa bít, hůl si vždy najde... -
..
-
,,
-
Přečtěte si ságu :) souboje vám pak nebudou připadat přehnané.
Demonaz: Geralt prošel několika procesy mutace, díky nimž získal téměř nadlidské fyzické i psychické schopnosti(vylepšené reflexy, větší rychlost, sílu a lepší sluch). Jelikož procesy snášel překvapivě dobře, byl jako jeden z mála vybrán k několika experimentálním mutacím, které jako jediný přežil. -
Geralt prošel několika procesy mutace, díky nimž získal téměř nadlidské fyzické i psychické schopnosti(vylepšené reflexy, větší rychlost, sílu a lepší sluch). Jelikož procesy snášel překvapivě dobře, byl jako jeden z mála vybrán k několika experimentálním mutacím, které jako jediný přežil.
-
Ty jsi exemplární případ masturbátora na diskuzním fóru, jak řekl Grygar.
-
Jen několik slov: Vampire The Masquerade Bloodlines.
-
Neni nadclovek. Jen mutant. Nez zacnes nadavat,zkus si o nem napred neco zjistit. A ano,umi zaklady magie. V jeho svete neni magie neco nadprirozeneho,je to soucast prirody.
-
Pokud ti někdo dá mínus tak nesouhlasí s tvým názorem - co je na tom nepochopitelného?
-
http://www.eurogamer.cz/articles/denik-testeru-zaklinace-2-cast1
Dojmy betatesteru. Pro ty, ktere tenhle clanek minul. -
Přesně tak, ty kecy o realističnosti mě baví. Geralt není obyčejný človek, v knížkám složil klidně několik nepřátel během chvilky. Samozřejmě dobří bojovníci a monstra jsou něco jiného. Má svoje limity a nesmí to přehnat s elixiry.
Trošku mi přijde, že ti co tu nejvíc nadávají, ani nečetli povídky nebo ságu. Na kritiku má právo každý a samozřejmě, že zaklínač 2 nebude naprosto dokonalou hrou (taková neexistuje). Přesto už jen z ukázem a z dojmu lidí, co to háli...pozitiva jednoznačně převažují. Posoudíme teda až po vydání. -
Jojo moje chyba. Tak to dopadá, když si to člověk po sobě nepřečte.
-
Trochu tě opravím.Je to "Bílí Vlk" a ne "Šedý Vlk".
-
při narážce na Prince si tohle neodpustím. ukázka, jak ho hrají v televizi. na odlehčení, stojí to za to... (ze seriálu Life, pro hráčskou komunitu je to šokující :) možná i pro majitele xboxu :) )
http://www.youtube.com/watch?v=HFfJ4ZC1AtA -
Pravda,pravda, starej dobrej Prince of Persia. *1* (Myslim jako kompliment)
-
11.4.2011. dovolím si tě citovat:
"Mno, někdo zase vyjadřuje názor tim, že s nim nesouhlasí. Já už taky nepíšu k Zaklínačovi, že to bude stejně překopana blbost a že jednička byla nejlepší. Bych byla zase za největší krávu :D"
LOL. -
z čeho usuzuješ... cituj jediný pozitivní komentář, který jsem kde utrousil na danou hru... myslím, že budeš hledat marně, protože jsem ještě svůj názor na hru Zaklínač 2 nikde nevyjádřil ;)
příště lépe čti, ať víš, na co reaguješ. -
Co se týče mimiky...musim uznat, že je opravdu nic moc, tu pusu tolik otevírat nemuseli, ale zas tak hrozný to nevidim.Pokud jsi konzolista jako já, tak si tu mimiku plně vychutnáš v L.A. Noire. *3*
-
Kdy jsem napsala "překopaná blbost"? Lol.
-
Přečtěte si ságu :) souboje vám pak nebudou připadat přehnané.
Demonaz: Geralt je nadčlověk *4*