Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidé by možná nebyli tak agresivní, kdyby ses magicky neobjevila na každé diskusi na Tiscali o Zaklínači 2 a nesnažila se za každou cenu najít to špatné a každého znepřátelit. Nemám nic proti tvým názorům, každý ať si říká co chce, ale kdybys je podala ještě arogantněji, vesmír by nejspíš implodoval. No a tím samozřejmě přibývá lidí, co se cítí uražení a brání Zaklínače zuby nehty.

Jenom říkám, už tě tady nějakou dobu čtu. Pokračuj v činnosti.
  • Tak tohle já říkám o Mass Effectu :D Na mém seznamu je Planescape Torment a Zaklínač hned za sebou. Až mi ukážeš další RPG, co ve mě probudí opravdové morální dilema A ZÁROVEŇ mě můj trpasličí kamarád pozve, že sa máme jít vožrať, tak budu souhlasit :D
  • neříkám že zaklínač 1 byla špatná hra, ale přijde mi poněkud až moc idiolizovanej a přecenovanej...
  • No když je to fakt monstrózní piha, která je ve skutečnosti nádor, který je ve skutečnosti skrytým vajíčkem žravé blátotlačky z Traalu, pak je tato kritika velmi, velmi na místě.
  • No právě, všichni jsou kvůli těm +/- zakomplexovaní až to bolí. Od youtubu až po games(A tím apeluju na redakci, zrušte to, už mě vážně diskuze o xpčkách serou) Jinak Amy, kritizovat hru kvůli mimice(a ještě ani nevíme jak to dopadne doopravdy) je jako kritizovat ženskou kvůli pize na nose, nebo brýlím. *3*
  • Jde o to, že si prohlašoval, že ti souboje nešmakovali a ani teď asi nebudou, tak sem si dovolil "citovat" autory, že nízká obtížnost je pro tyto hráče(respektive ti, co se chtějí vyžít v jiných věcech než je boj). Ale jako jestli rád na vyšší, proč ne. Třeba já chci jít do těžké právě kvůli boji.(Jinak jedna obtížnost není špatná, přece jen ve starších hrách od Blizzů jako Stracraft, či Diablo to fungovalo)
  • Mínusy neřeš, tady je to: Když nejsi s námi, jsi proti nám.
    Já si ho možná po patnácti letech zkusím přečíst znovu, třeba se mi to tentokrát bude líbit.
  • Sapkowski měl před vydáním herního Zaklínače početnou fanouškovskou základnu, ale ta byla převážně v regionu střední Evropy na západě se o něm moc nevědělo. To se změnilo až s příchodem hry (což je reklama)
  • Amylee.Anderson
    Máš pravdu (proto mínusy :D). Co se týček knížek, tak jsem četla bohužel pouze jednu, ale stále jsou ostatní na seznamu toho, co si někdy přečtu...
  • "pribehove hra stale nema na knihy"- o tom snad nemá cenu ani diskutovat.

Jinak bych tvůj seznam fantasy ság doplnil o Martinovu Píseň ledu a ohně, Eriksonovu Malazskou knihu padlých, Zelazneho Amber, Lukjaněnkovy Hlídky a s přivřenýma očima Abercrombieho První zákon.
  • Když popis, tak popis: magický štít je tvořen nabitými elektrickými částicemi, které po krátkou dobu chrání hostitele před utrženým zraněním a zároveň zraňuje okolo stojící nepřátele elektrickým proudem. Na to jak pozná nepřítele od neutrála nebo přítele se mě raději neptej.

Podívaljsem se teda ještě jednou a on to fakt "elektroštít" nebyl, byl to Quen, tudiž ano, s tím ve vodě běhat může.
    Ale stejně to vypadá jako elektrické výboje *2*
  • Kr.Pa
    Nejlepší fantasy ? Pan prstenu, Conan, Zaklinac, Zemeplocha a Potter ?
    A pribehove hra stale nema na knihy.
    Pokud chces neco vie realnejsiho od Sapkowskeho, tak si precti Husitskou sagu.

Nehledne na to, kolik si tento roman ziskal fanousku bez medialnich reklam, jakozto spisovatel z byvale totalitni zeme se ujal nejlepe, a diky CPR to pomuze rozsirit dobou povest. Vzdyt je to pres rok, kdy byl posledni dil prelozeny do anglictiny.
  • má to multiplayer? on dneska ješte nekdo hrá proti botum *8*
  • Žádný "elektroštít" ale znamení Queen.
  • Drom
    přesne tak
  • To jsi ještě nezjistila, že veškeré (jakkoliv rozumné) názory, které se jen trošku zmíní o tom, že ten Zaklínač 2 nebude ta nejdokonalejší, graficky nejlepší, příběhově nejúžasnější, hra, tak tu bude za vola?
    Já se na to taky těším, ale to co se tady děje fakt připomíná davovou hysterii.
    Co se knih týče, tak Sapkowského Zaklínač má (podle mě) k nejlepším fantasy ságám teda hodně daleko. Jenom by mě zajímalo, kolik lidí četlo knihy předtím, než vyšel první herní díl. Tak nějak mi to připomíná Pána prstenů, kterou před filmem četlo "pár" lidí a po filmu se s odborníky roztrhl pytel
  • ucho
    třeba to nebyl "elektroštít" :) fyzicky popiš funkci toho magického štítu a z jakých částic se skládá, pak můžeš teoretizovat nad jeho vodivostí... :)
  • Kr.Pa
    Proč sakra nemá Geralt zkřížené meče na zádech ? A mohli by konečně něco odtajnit o Ciri a Yenn.
  • ??? Připadámi, že já mluvím o voze a ty o koze. Komentuju to, co jsem viděl na videu. Já vím, že ve světě zaklínače je magie přirozená, o tom jsem snad taky nenapsal ani čárku. Já psal o tom, že měl kolem elektroštít a běhá ve vodě. To jako v jeho světě funguje magie, ale fyzika ne? Nebo je snad nevodivý?
    Jinak Zaklínače jsem četl roky před tím, než někdo vůbec začal o hře uvažovat, a teď půjdu proti proudu, zjistil jsem, že Sapkowského styl psaní se mi nelíbí, tudiž ani z knižního Zaklínače jsem nebyl tak na větvi, jako všichni okolo. A i přesto se mi první díl líbil a věřím tomu, že druhý bude minimálně stejně kvalitní, ale nezlobte se na mě, ale tuhle všeobecnou histerii sdílet nebudu, a když se mi nelíbí styl boje, tak to řeknu a nebudu zavírat oči.
  • odvolavas sa na to ze si nehrala hru ale uz vies ze rozhovory su uplne podpriemerne.
    no co ine ti ma na to clovek povedat nez ze si jeblina. si chod zahrat fable, tam s tebou bude behat pes. dovidenia.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit