Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ,,
  • ..
  • Drom
    k tehle hre se nema smysl vyjadrovat, vic fanboyu zadna jina hra na tiscali nema, prodejni cisla rozhodnou
    • Vyjadřovat se můžeš, zatím tu nikdo na nikoho osobně neútočí a "debata" se drží celkem ve věcné rovině. Mínusek si nevšímej, ty nemají takovou váhu. S těma fanboyema máš trochu pravdu. A to říkám jako člověk, který se na tuhle hru těší a má predobjednáno. Každopádně to ale svědčí o tom, že CDP mají buď výborný marketing nebo že ukázky a všechny zveřejněné materiály přesvědčily mnoho lidí a nebo obojí. To už něco znamená. Moudřejší budeme samozřejmě až po 17. květnu. :)
      • Drom
        jan se taky tesim, ale nejsme z toho vyplesklej jak nekteri. Zas takovy zazrak to neni.
    • Prodejni cisla?
      Ty rozhodnou o cem? Jestli je to az takova promakana pecka, jako CoD? : D
  • dp
  • Pardon
  • Kr.Pa
    Proč sakra nemá Geralt zkřížené meče na zádech ? A mohli by konečně něco odtajnit o Ciri a Yenn.
    • Whisp
      S tými mečmi to je vec vkusu. Mne sa prekrížene meče nepáčili a preto som nosil na chrbte len jeden a druhý som mal na opasku. Tak ako to vyriešili vo dvojke, že má meče na chrbte vedľa seba, sa mi naopak páči.
    • smejki
      zkřížené meče jsou cool ale nepraktické
    • *Spoiler*
      Ciri skončila v Británii a Yenn zemřela, odtajnili to kdesi už v jedničce. Teda, ne tu Británii.
      • Kr.Pa
        s klidným srdcem můžu říct, že to není pravda
        • !!!SPOILEEER!!!!
          Já už si ságu moc nepamatuju, ale jak to víš? Nesnažím se tě napadnout nebo tak něco, upřímně se ptám: Pokud dobře vím, a to že moje paměť fakt moc neslouží, tak Ciri skákala mezi dimenzemi nebo cokoli to vlastně mělo znamenat a skončila na místě, kde ji odvedl nějaký chlap, který mluvil o králi Artuši, nebo svatém grálu nebo tak něco, ne?

No a knihy skončily tím, že Geralt zemřel a Yennifer se ho snažila oživit, ale pochopil jsem to tak a ve hře to bylo potvrzeno, že v procesu zemřela i ona.
          • Whisp
            ---SPOILER ku knihe---

Tiež som to pochopil tak, že Yennefer zomrela, keď sa snažila vyliečiť Geralta, ale keď v hre dokázali oživiť Geralta, mohli by oživiť aj Yennefer. Ciri sa zasa premiestnila na "iné miesto v inom čase" , tam by nemal byť problém ju dostať späť do príbehu.
            • Bylo by to super, což vo to :-)
          • SPOILER k knize!
            Konec nechal A. Sapkowsky otevřený, takže nejen, že není úplně jasné jak to skončilo (jestli se Geralt a Yennefer ocitli v jiné dimenzi, nebo si Ciri vymýšlela a řekla tím "už je po nich" a nebo uplně něco jiného) A kdyby jste se zeptali autora, tak prý na otázky, zda Geralt zemřel odpovídá, že si to můžem vyložit podle sebe, což je nakonec nejlepší řešení konce ságy.
  • má to multiplayer? on dneska ješte nekdo hrá proti botum *8*
  • Kori
    Zatím nejefektnější bojovej systém za poslední roky, byť to jsou jen scriptované animace, které se očividně často opakují.
    • Bliss
      Pravda,pravda, starej dobrej Prince of Persia. *1* (Myslim jako kompliment)
      • ucho
        při narážce na Prince si tohle neodpustím. ukázka, jak ho hrají v televizi. na odlehčení, stojí to za to... (ze seriálu Life, pro hráčskou komunitu je to šokující :) možná i pro majitele xboxu :) )
        http://www.youtube.com/watch?v=HFfJ4ZC1AtA
    • Nejefektivnejsi?Vzdyt to pusobi hrozne divne,furt tam poskakuje apod.Zlaty AC co se soubojoveho systemu tyce.
      • Kori
        Píšu nejefektnější, ne nejefektivnější.
  • tohle bude pecka!! *5*
  • Amylee.Anderson
    Co je mě do boje, když to má mimiku jak hra na Gameboye..
    • Bliss
      Co se týče mimiky...musim uznat, že je opravdu nic moc, tu pusu tolik otevírat nemuseli, ale zas tak hrozný to nevidim.Pokud jsi konzolista jako já, tak si tu mimiku plně vychutnáš v L.A. Noire. *3*
      • Amylee.Anderson
        Jen několik slov: Vampire The Masquerade Bloodlines.
        • Bliss
          Jen jedno video: LA Noire - Tech Trailer. *7*
    • Doufejme,že nebudeš první ve frontě na hru..:D
      • Amylee.Anderson
        Ne nebudu. Zaklínač jednička byla dobrá hra a myslela jsem, že když je tohle tak bezva hustá dokonalá hra, že vylepší i mimiku. Ne, je horší.
        • ucho
          z čeho u tebe vlastně pramení ten negativismus vůči Zaklínači 2. z čeho soudíš, že to bude "překopaná blbost"? skoro jako by ta hra byla tvůj třídní nepřítel :) (který k vám ještě nenastoupil do třídy)
          • Amylee.Anderson
            Kdy jsem napsala "překopaná blbost"? Lol.
            • ucho
              co jsem viděl jejich prezentaci, tak rozhodně nebyla postavena pouze na soubojích, celkem dobře tam vysvětlili spoustu dalších věcí... to jen tak na okraj. Gothic 3 není Gothic? sice nevím, co to má teď společného se Zaklínačem 2, ale se všemi patchi Gothic 3 považuji za velmi kvalitní titul a pro mě to Gothic je. ale názor ti neberu :)
              příběh je na prd? to si neodvažuji soudit, když to ještě není venku. takže píšeš, že se ti hnusí, jak ho prezentují souboji... a že Geralt a Triss vypadají jinak. když je tohle pro tebe dostatečný důvod, abys před vydáním hry o hře mluvila pouze v negativech, fajn :) upřímně pořád nechápu, proč ti tolik leží v žaludku. mně osobně zatím hra nechává klidným, tedy se k ní stavím neutrálně, ale překvapuje mě ta kritika na něco, co člověk ještě ani nehrál. je to zajímavý postoj. nevím, jestli hru hodláš hrát, to jsi tady nenapsala a z tvých názorů to vypadá, že se hře vyhneš obloukem (jen nevím proč, ale nevěřím tomu, protože tahle hra tě očividně zajímá, když sleduješ většinu diskuzí k ní)
              tímhle jsem nechtěl říct, že se ti hra musí líbit (nebo všem lidem), popřípadě tě bavit atd. určitě respektuji názor ostatních. každého baví něco jiného. ale tady stále nevidím nic, čím bys odůvodnila tak negativní názory na hru (paradox, nemůžou to být ještě ani názory na hru, protože jsi to nehrála), kdy kritizuješ kolikrát něco, co ještě kritizovat nelze... myslím, že na světě by bylo mnohem lépe, kdyby lidé přistupovali ke svému okolí pozitivněji, vlastně svým způsobem ohleduplněji.
            • Amylee.Anderson
              Ok. V Zaklínači 2 vypadá Geral uplně jinak, Triss si neni ani trochu podobná, celá jeho propagace stojí na tom, že ukazujou, jak hustý souboje jsou. Nevěřim tomu jenom proto, protože to má jméno Zaklínač. Stejně jako Gothic 3 a 4 neni Gothic. Je mi u zádele, že všichni ostatní jsou nadržený z novejch her, co maj značku předešlého úspěchu. Pohlížim na nový hry skrz prsty protože dnešní produkce her je vcelku na prd a najít kvalitní hru je těžký. Dneska je nejvíc kchůl dát do her krutý souboje s krví všude po monitoru a to je všchno. To je přece jeno že je příběh na prd, hravně ž si vypatlaná část hráčské komunity zapaří pářku svýho života. Zaklínač ještě nevyšel, ale tim jak jej přezentují, tak se mi hnusí. Tak mě zase hezky zažeň do kouta, hnipodichu.
            • ucho
              Amylee.Anderson: pokud neznáš význam toho slova, vyhledej si ho. lépe se pak dělají asociace. pochopíš potom i v jakém smyslu bylo použito a jakých lidí se vlastně týká, tedy i jakého konkrétního typu písemného projevu.
              mimochodem stačilo odpovědět na velmi jednoduchou otázku. místo toho se snažíš vybruslit, což ti moc nejde ;)
              zatím to vidím na: kdo chce psa bít, hůl si vždy najde...
            • Amylee.Anderson
              Ty jsi exemplární případ masturbátora na diskuzním fóru, jak řekl Grygar.
            • ucho
              11.4.2011. dovolím si tě citovat:
              "Mno, někdo zase vyjadřuje názor tim, že s nim nesouhlasí. Já už taky nepíšu k Zaklínačovi, že to bude stejně překopana blbost a že jednička byla nejlepší. Bych byla zase za největší krávu :D"

LOL.
          • me zase prijde ze rpo tebe je to nejlepsi kamarad an celej zivot a to si to jeste nehral skoro jako by si videl krasnou zenu ale v hlav eby mela nadelano *2*
            • ucho
              z čeho usuzuješ... cituj jediný pozitivní komentář, který jsem kde utrousil na danou hru... myslím, že budeš hledat marně, protože jsem ještě svůj názor na hru Zaklínač 2 nikde nevyjádřil ;)
              příště lépe čti, ať víš, na co reaguješ.
      • ucho
        v jaké frontě? tihle stěžovatelé stahují hromadně přes torrenty zdarma :)
        • Ty ses mi ale jasnovidec.Nevim jak ostatni,ale pokud se me hra nelibi,tak nevidim jediny rozumny duvod ,proc hru kupovat,natoz pak stahovat.
          Ta tva logika jde naprosto mimo me.
          • ucho
            nejsem jasnovidec, ale stačí nebýt slepý ke svému okolí.
            jsou lidé, kteří Zaklínače 2 nenávidí už před vydáním a vytýkají mu kde co. tihle lidé si ho (světe div se) opravdu nekoupí. ale představ si, že většina z nich si ho klidně stáhne a hrát bude. je otázka, jestli se dostanou až na konec nebo s tím třeba za 5 hodin seknou a přejdou k něčemu jinému. nezmění to ale ten fakt, že budou mít potřebu šířit své negativní vlny na hru dál... takhle je v dnešní době využívána diskuze, kdo nekritizuje, není in :) a flame o pirátství rozdmýchávat nehodlám... (odpověď v tomhle snad najdeš dostatečnou :) )
            • re:ucho-ano lidi,kteri si hru stahnou a pak ju na forech kritizuji je celkem hodne,s tim s tebou souhlasim.Ale ja mel za to,ze se bavime o lidech,kteri hru kritizuji jeste pred vydanim a potom si ji nasledne stejne stahnou z netu.
              Ta druha varianta mi proste prijde na hlavu a pokud to tak opravdu nekdo provozuje tak jeho smysleni nechapu.
              Duvod me puvodni reakce byl jen tvuj vyrok,ze ten kdo urcitou hru kritizuje,je automaticky ten,kdo si ty hry stahuje,coz me proste prijde zcestny.
              Urcite se najdou takovy lide,ale rozhodne bych netvrdil,ze to tak provozuje vetsina lidi,kteri projevi v diskusi negativni nazor na urcite aspekty hry.
            • ucho
              hmm: reagoval jsem vůči Amylee.Anderson, ta se stahováním her netají, tedy jistotu beru na prvním místě v tomhle. na druhém místě ji pak beru v diskuzích pod hrami, kde hry haní ve většině případů lidé, kteří za ni nedali ani korunu (šok :) ). pokud použiji zdravý rozum, lidé, kteří si hru koupí (tedy dají za ni nemalé peníze), ti moc dobře ví, do čeho jdou a nemají příliš důvodů na hře shazhovat kdejakou prkotinu, maximálně ti řeknou, co jim vadilo. většina lidí si hru totiž kupuje proto, že se mu líbí. pokud si někdo koupí hru, která se mu nelíbí, je to pravděpodobně blbec :) pirát ti do očí řekne, že by za tu hru nedal ani korunu, jak byla špatná (a přitom ji třeba dohrál). to je smutný fakt :)

přečti si někdy nějaké diskuze pod novými hrami, třeba si toho všimneš taky, stačí vnímat, co lidé píšou a jak, jde o to, jak kdo co kritizuje...
            • Tak o tom ,jaci lide se pohybuji v tvem okoli vazne nevim zhola nic.V mem okoli se hry stahuji celkem bezne,ale neznam nikoho,kdo by si stahoval hru,ktera ho nezajima ,nebo se mu nelibi.
              Prijde mi to na hlavu postavene takove chovani.
              Kazdopadne takovehle generalizovani si nech laskave pro sebe.Nechapu kde beres takovou jistotu ve svem tvrzeni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit