Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 se chlubí souboji a rozmanitostí lokací
26.4.2011 | Petr Poláček
119 příspěvků
-
neříkám že zaklínač 1 byla špatná hra, ale přijde mi poněkud až moc idiolizovanej a přecenovanej...
-
-
Tak tohle já říkám o Mass Effectu :D Na mém seznamu je Planescape Torment a Zaklínač hned za sebou. Až mi ukážeš další RPG, co ve mě probudí opravdové morální dilema A ZÁROVEŇ mě můj trpasličí kamarád pozve, že sa máme jít vožrať, tak budu souhlasit :D
-
-
Fallout NV! Ovšem bez trpaslíka...
-
-
seconded *4*
-
-
-
-
3:19 ta otočka ve vzduchu je pěkná..:D
-
Jak vytahne ten mec v 0:32, tak jsem se malem pochcal *1*
-
-
Smíchy, nebo blahem? *2*
-
-
Skalný fanúšikovia Arcania IV si musia zatlačiť slzu a prijať nového Kráľovraha. :D
-
-
fanúšik Arcanie? něco takového existuje? *8*
-
-
Tím skalný fanůšík je myšlen fanoušek gothicu který kvůli arcanii skočil ze skály
-
-
Těch bude hodně :D
-
-
-
-
Ten soundtrack, hmm, ten snad stáhnu načerno ještě den před tím, než mi hra dojede poštou. *1*
-
-
já ti ani nevim jestli hudbu dělá Adam Skorupa s Pavlem Blaczakem (nevim přesně jak se to píše), ost v prvním díle bylo užasný a narazil jsem na jeden song, který totálně vystihuje atmosféru http://www.youtube.com/watch?v=FyP87YyFpTc ..jinak taky doufám, jestli bude další disk "inspired by Witcher" jako u jednotky, kde Rootwater s Born Again a Believe s Witcher Theme totálně rulujou :)
-
-
Supr, první 4 kousky už mám na youtube, tak jdu poslouchat. Díky(čti xp+ )
-
-
-
Ten boj na mě moc dobře nepůsobí. Tak když tam skočí s otočkou mezi asi 5 nepřátel tak to moc realisticky fakt nepůsobí. Vim že hry nejsou ve všem o realističnosti, ale tohle mě na tý hře mrzí. Celkově si tam v boji skáče jak zajíc
-
-
Moje řeč.
-
sice pravda, že to působí trošku víc přehnaně než třeba v Assassins Creed kde to bylo parádně provedený podle mě.. ale i v prvním díle Zaklinače to bylo nerealné, kdy dělal prazvláštní salta a kopy v kombu
-
-
Kurva,ale tak sem se zadíval ještě jednou.Ten skupinový styl tam chybí..pořád utíká z boje.
-
Ten boj je strašně chaotickej jinak parada *8*
-
-
Mě připadá, že to kazí volná kamera, kdyby šla nějak zafixovat...
-
-
jak tady kdokoliv rekne svuj nazor a je proti hre nebo ze se mu na hre neco nelibi hned dostane minuska nechapu vas lidi *11* zas tak uzasna hra to neni tak se z toho nepodelejte (a uz sem to napsal v tom pripade budu taky ocekavat minuska *3* )
-
-
No právě, všichni jsou kvůli těm +/- zakomplexovaní až to bolí. Od youtubu až po games(A tím apeluju na redakci, zrušte to, už mě vážně diskuze o xpčkách serou) Jinak Amy, kritizovat hru kvůli mimice(a ještě ani nevíme jak to dopadne doopravdy) je jako kritizovat ženskou kvůli pize na nose, nebo brýlím. *3*
-
-
No když je to fakt monstrózní piha, která je ve skutečnosti nádor, který je ve skutečnosti skrytým vajíčkem žravé blátotlačky z Traalu, pak je tato kritika velmi, velmi na místě.
-
-
Pokud ti někdo dá mínus tak nesouhlasí s tvým názorem - co je na tom nepochopitelného?
-
Strašný, z těch mínusů se zboří svět...
-
True.
-
páni a to sem hru ani neurážel *1*
-
-
Taky někteří nepřatele jen tak stojí a nic nědělaji a čekaj až je Gerald sekne snad to kluci doladí. *7*