Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím... Lidi mám problém stáhnout Trolí trable a dárek s prémiový verze... Než napíšu na support tak jsem chtěl se tu poptat.... Stahování normálně běží, a dokonce stáhnu všechny data... Potom bohužel nastanou dvě věci... 1)Zamrzne Launcher 2) Nic se nestane a v položce stahovatelného obsahu stále běží download a neobjeví se tam zelená fajfka, jak píšou v suppportu na FAQ... Neměl někdo podobný potíže? :-)
    • S tim melo problemy vic lidi. ja ti neporadim,ale muzes si pockat na patch(nekdy pristi tyden):
      Patch 1.1 is nearing completion and will be available shortly. It will address a number of issues reported by players such as keymapping, inverting the mouse, sudden crashes, problems with activation, difficulties with the game`s DLC, and more.
      To by melo resit presne tve problemy
      • Aaa díky tak to jednoduše počkám.. Nechci hned při prví hře přijít o quest...

Jinak co jsem se tak letmo do průvodce hrou (jinak s ním fakt nechci hrát), tak je super, že kapitoly maj podle výběru strany jiný průběh a to dokonce vedlejších questů!!!
        To potom herní doba je dosti relativní pojem

Parádní hra to rozhodně je a já si užívám třeba jen samotný Flotsam, architekturu, život obyvatelstva a na hlášky malých dětí jsem se vyloženě těšil - Naseru tomu trpaslíkovy do měchu!!!

A jaký je váš výběr? Veverky či Pruhy? :-)
        • Nevim proc,ale me se nejvic libila hlaska-"Triss nam uz zadne motylky nevycaruje":) Kdyz jsem pred vydanim videl tuhle hlasku ve videu,tak to byla nuda,ale v kontextu hry me to proste rozesmalo.
  • Mam problem s Kajranem. Odseknu mu vsechna 4 chapadla,pak na jedno zbyle vyskocim,ale nevim jak seskocit. Vzdycky me rozmlati o zed. Cim se sakra seskakuje?
    • mezernik :-) mělo by se ti to zobrazit někde pod Geraltem, kdy ho maš zmáčknout
  • Zkoušel jsem na AMD Phenom II X2 550 BE a ATI Radeon HD4850 512 MB. Plynulé to nebylo ani na low detaily. A na low hra vypadá hnusně (nebudu se hádat, je to věc názoru). Celej večer jsem to zkoušel nějak fixnout, zkoušel různé rady z internetu a upínal se k nadějím na patch... druhej den jsem ale zašel po práci do obchodu a odnesl si GTX560 Ti. V současné době vše na max kromě ubersamplingu a hýbe se to i vypadá naprosto skvěle. Takže komu to nejde, za sebe doporučuju upgrade, byť mám zprávy, že vývojáři usilovně pracují na patchi, který by měl dost zvednout výkon. K samotné hře zatím tolik, že průšvih jsou pro mě souboje - přesně jak jsem čekal. Chaotické, neohrabané, a ať mi někdo netvrdí, že šermíř dělá během boje kotouly v chumlu nepřátel! Ale věřím, že si na to zvyknu. Voice acting parádní, grafika pěkná, hudba subjektivně ne tak hezká jako v jedničce, ale pořád dobrý, a rozhovory jsou moc pěkně napsaný. 8/10, uvidíme kam to půjde, až to dohraju. *4*
  • ono to prave podle meho ani neni o te obtiznosti... jak rika Szapkowsi - "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa" a tady je vetsina souboju o presile...
    • Není?? tsk to si hrál jen na nejlehčí....
  • Tushan
    nechapu jak někomu může chybět dabing vždyt v jedničce to byla naprostá hrůza *7*
    • Stejne tak nechapu,jak tu par poslednich prispevku nadava nastyl souboje,kdy pry "staci macakat jednu klavesu a cekat az vyhrajete". To je tu vazne tolik provokateru co hru ani nevideli? Pokud by clovek v boji proti nejkamu bossovi nebo proti trem a vice NPC mackal jen jednu klavesu,tak je za 5 vterin mrtvy. Na normalni obtiznost.
  • Lidi kolik to má kapitol? Dá se někde zjistit hrní doba?
    • Prolog,3 akty a epilog.
      Herní doba.Tam zaleží na tom jestli děláš vedlejší questy.Takových 20+ hodin to, ale mít bude.
      • On se pta spise na to,kde zjisti svuj odehrany cas. A pokud ja vim tak nikde.
        • Jo taky jsem se díval a nikde nic.
  • Recenze na urovni jako vzdy Lukasi, ale nemohu se dopatrat informaci okolo dabingu. Ohledne jednicky se dabing resil, protoze byl i cesky, u dvojky vim ze cesky neni a tim informace ohledne dabingu konci. U jednicky mi cesky dabing trochu vadil, proto jsem to resil kombem polsky dabing, ceske titulky a byl jsem navysost spokojen, takze muj dotaz je jasny, ma dvojka jen mainstream english, nebo bude i materska polstina? Diky za pripadnou odpoved.
    • K tomuhle bych se ještě rád zeptal, co titulky? Jsou ve videích? Lítají postavám nad hlavama, když kolem nich procházíte, jako to bylo v jedničce? Ptám se, protože bych si raději dal polský dabing, ale bez těchto titulků bych asi moc nerozuměl a šel bych tak raději do angličtiny (podobně jako v S:CoP).
      • Jj titulky jsou i nad neherníma postavama, ve videu všude... Ten polský dabing je hodně dobrý!
      • Ano v cut scenach jsou titulky a ano, text u normalnich NPC lita nad hlavou. Takze pokud je chces poslouchat,musis se na ne divat :)
    • U GOG verze se stačí zaregistrovat a stáhnout si polský dabingový balíček jako DLC.
    • janchor
      Nevím, jak to mají digitální verze, ale z DVD si můžeš nainstalovat všechny zpracovaný jazyky, tzn. i původní polskej dabing.
      • ''Vsechny'' znamena polsky a anglicky dabing. Nic vic.
  • Co teda nechápu, jak (podle některých kometů) můžete hodnotit hru aniž by ste jí instalovaly? WTF? zahrajte si aspoň jednu kapitolu! A až si potom natáhnete ty srolované ponožky a trenky tak sem prosím opět napište své hodnocení. Takováhle hra se nedostane na světlo světa každej den a tak si určitě nezaslouží komentáře od lidí co jí ani nehrály bo jen nadávaj na HW či obtížnost.
  • Sem hrál zatím jen letmo,ale celkem mě překvapilo jak moc je ze hry cítit její konzolový původ,hra sice vyšla pouze na pc,ale mnoha prvky,halvně ovládáním je ryze konzolová.Ne že by mě to nějak zvlášt štvalo,hrát s gamepadem jsem zvyklý jen mě to překvapilo.Quick time eventy,minihry s rychlým makáním tlačítka a hlavně to ovládání.Styl soubojů a celkové rozehrání je vyloženě "gamepadovské",souboje na myš a klávesnici prostě stavěny nejsou.Možná by to mohlo být zaviněno tím že snad vývojáři u dvojky navázovali na technologie a postupy jež byli vyvýjeny pro nikdy nevydený konzolový port prvního dílu zaklínače.Eště víc mě ale překvapuje že to očividně nikomu nevadí,narozdíl od třeba druhého dílu crysisu,na který kvuli tomu mnoho lidí nadávalo.Možná kdyby byla hra vydaná na vícero platforem ve stejnou dobu tak se má situace jinak...
    • Co je to zase za zvast? Quick time eventy a minihry byvaly ve hrach na PC i v dobe,kdy zadne konzole jeste neexistovaly. Neni to uplne bezne,ale byvaly. Pokud te to petivterinove klikani tak stve,tak v menu mas nastaveni,ktere je sice nezrusi,ale udela je lehci. No a minihry(paka,kostky) muzes uplne ignorovat,kdyz te stvou. Nejsou dulezite pro pribeh. Taky nechjapu proc sem neustale lidi tahaji Crysis. Me by to taky silene vadilo v akcni hre. tam clovek ceka zabijeni,zabijeni,zabijeni a ne nejake blbosti. Ale Witcher 2 je RPG,coz mnohym asi unika.
    • miker17
      když si to po sobě přečteš ješte jednou zjistíš jakou pi*ovinu jsi právě napsal
    • jsou lidi, kterym to vadi... ja si na konzolovitost stezoval uz kdyz jsem to videl u kolegy... kdyz mi to ted dal do ruky tak mne to odradilo jeste vice.. sama videa, nuceni "delat vec tak, jak ji zamyslel pan designer" a podobne - pro mne tahle hra ztratila veskere kouzlo. pokud mne to dovede do scriptovaneho utoku, kde ale nejsem schopny hru ovlivnit jinak nez bezduchym mackanim leveho tlacitka mysi a oceavanim vyhry s pravdepodobnosti 50/50, tak at jdou do haje... zadna sance rozmyslit se jestli pujdu tam nebo nekam jinam, naprosta linearita.. a nezachrani to ani Triss, kterou nektere teenagery navnadi na zacatku:-( pro mne 5/10...
      • To je nejhorší, když napíše "dlouhý zasvěcený komentář" člověk, který to vůbec nehrál. :)
        Takže: Quick-time-eventů je za celou hru tak pět, když nepočítám primitivní "mačkání jednoho tlačítka" a minihry, které můžeš vesele ignorovat. Checkpointy jsou fajn, zejména když máš F5 na quick-save *5* . "Konzolodiní ovládání" je naprostý nesmysl, bojování je skvělé a taktické a každý boj začne PŘEDTÍM, než poprvé sekneš, protože se na něj musíš připravit natřením meče a vypitím lektvarů. Lineární je možná tak tutoriál (prolog), pak můžeš hrát naprosto jak chceš. Já se třeba v prvním aktu tak zažral do plnění vedlejších úkolů, že jsem "na večeři k místnímu šéfovi" (která pohne dějem) dorazil až za několik dní. :) Skvělá hra...
      • Zkus dát větší obtížnost, a nebude to jen o klikání a očekávání vítězství.... je to pak celkem záhul a baví to
        • ono to prave podle meho ani neni o te obtiznosti... jak rika Szapkowsi - "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa" a tady je vetsina souboju o presile... a kdyz k tomu pripocitas konzoloidni checkpointy, kdy musis znovu a znovu chodit celou oblast, tak mne to irituje. ja rad hraju hry ktere maji pribeh (tady ma zaklinac urcite plus) a hezky odsypaji (tady naopak desne ztraci). podle mne je to umele natahovani herni doby...
          • trolo
            jake checkpointy prosimta? ty si uz ale nacisto blby ne? si to ocividne nehral len pozeral videa takze prd vies.
      • Ty ses ještě nedostal z prologu, že? :D
      • takže Gothic 2 zůstává králem? To jsem rád... :-) ale abych nebyl kritik, hru si taky stáhnu a vyzkouším, ale nevěřím jí
  • Reklamy na druhý díl jsou lákavé a bombastické. Nové bude toto a vylepšené bude tamto... třeba já bych přivítal ovládání na které jsem zvyklý. Ani ta vulgarita a sex mi v jedničce nevadily, protože to bylo něco co bych od doby kterou hra popisuje čekal. Zahrát si nový příběh by bylo lákavé ale... po první díle který byl tak skvěle nadabován hrát dvojku jen s českými texty a navíc za takové peníze? No promiňte ale to si svůj vynikající dojem z prvního dílu dvojkou ničit nebudu a investovat do hardwaru který zvládne náročnější hru se mi v takové situaci taky neoplatí.
    • naprosto souhlasim... v jednicce byly sex a vulgarity tak nejak pribehove dane.. kdyz mi ve dvojce ponekolikate vojak v blizkosti zopakoval vetu s f**k (pokazde jiny)tak jsem si rikal na co si hraji? stejne tak sex hned v prvni scene podle meho ma navnadit teenagery diky vsude zverejnenym prvnim 15 min videim ze hry - ale to je vse... hloubka zadna, rozhodovani zadne.. konzoloiidni nesmysl :-(
      • Nejsi trochu zaslepeny? Jasne ze maji vojaci nascriptovane urcitych par vet a porad je opakuji. Delas jako by to v prvnim dilu nebylo. NAvic v prvnim dilu bylo tech vulgarit podle me mnohem vice. Dvojka se naopak drzi zpatky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší