Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt? Co si pamatuju, učili sme se to jinak - 10% - deset procent, 10 % - jedna tisícina celku ==> promile
  • Black_Hand
    procenta jsou previt :)). dokonce tam ma byt 20 % a 60 %, pac jinak to znamena "procentni" tedy jako "10% pomerancovy dzus". ale to uz je fakt gramaticka policie :).
  • No k tomu akcnemu boju by mi osobne sadla ina kamera, castokrat som nevidel co sa tam deje. V jednicke boli tri, pritom viacmenej stacilo len spravne klikat, tuna sa uz musis riadne ohanat a kameru mas len jednu. Ale dohrane a spokojny. A mozno aj ten patche nieco poriesi.
  • ucho
    tak není to ideální, ale každý děláme chyby (no dobře, u Aleše Smutného k vidění prakticky nejsou :) ).
    já si všiml jen:
    6 miliontou, od 20% do 60%, vyvýjely

což jsou až na tu jednu věc prkotiny (ale ta jedna věc je trochu ostuda :) ).
  • Když už nechcete korektora, tak si to po sobě aspoň dvakrát přečtěte. Ty překlepy a hrubky jsou všudypřítomné. Amatérismus nejvyššího kalibru.
  • že som kupoval za 35 (tiež v zľave) mi vôbec nevadí, zaslúžia si to. Spätne už by som bol ochotný dať aj plnú sumu po vydaní...prajem CDP veľa zdaru!
  • Zaklinac 2, je paradni hra. Chytla me jak pribehem, tak i hratelnosti... :-) Dohral jsem ji za obe dve strany, aby mi nic neuniklo... Ovladani se oproti jednicce neda srovnavat... Kdyz jsem chtel hrat zpetne jednicku tak me ovladani vubec nesedlo.
  • Pekne je to necham ladit a lestit a po Vanocich si Z2 poridim pekne v kombinaci s novou grafarnou. CDProjekt za tenhle pristup k udrzbe a vlastne i propagaci zaslouzi chvalu.
  • Paul_cz
    To intro z x360 verze bude vydáno i pro PC verzi, obsahem budou obě identické..
    CDP má narozdíl od jiných studií rozum.
  • Jj těším se na tu verzi 2.0 jako by to bylo pokračování :D
    Ta hra mi prostě sedla po všech stránkách.
  • Doufám že to nebude vypdat jako posledně...
  • Danieledl
    To si nenenách ujít *3*
    Díky moc Tiscali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit