Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo taaaak. Ja to vzdy jen zmacknul rychle, zkusim dnes. Diky
  • Lukyz
    Je to zajímavý, je tam několik takových drobných bugů, ale každýmu se projevují jiný.
    Např. s tím co píšeš ty jsem se nesetkal, ale dost často se mi stává, že Geraltovi vlasy vlají ve větru i v uzavřených prostorech a navíc jen při rozhovorech *1*
  • Na dvojce mě odradil combat a uzavřené prostředí.
    Zlepšili už combat nebo je pořát špatný jako ve dvojce.
    Díky.
  • Má to chybky? Má. Vadí mi při hraní? Snad jen v tom, že si díky dešti v jeskyni nebo levitujícím objektům uvědomím po sedmi odehraných hodinách v kuse, že sedím u PC hry...Tahle hra mě opravdu dostala. Za mě 10/10 a až opraví některé, pro mě maličkosti, v grafice, přidal bych ještě bodík.
  • Lukyz
    Přesně tak, klávesu musíš podržet a ne jen zmáčknout, já takhle taky prošel dvě místa a divil se, co že je to za bug *1*
  • Tak ale ten engine zvláda aj veci, ktoré iné hry môžu závidieť - systém počasia, dynamické AI u zvierat a monštier, jeden loading a celá mapa je potom už bez loadingov (asi najviac next-gen čo som zatiaľ u nových hier videl), atď..
  • del0
    Blade of Darkness, Die by the Sword, Rune, Enclave, Dark Messiah, Shadow of the Colossus...
  • U mista moci dostanes dovednostni bod po prvni navsteve i na treti obtiznost (ja dostava a na tuhle obtiznost hraju). Proste podrz "e" (A) a cekej dokud ti ho to neda :D
  • Ahoj tak parim jako divej, dal jsem to na treti obtiznost a celkem narez. Kdyz me obklici vice potvor tak v kombinaci se spatnou moznosti kryt plus zadny lektvar co prida ihned zdravi ale jen pomalu je to celkem tezke. Dulezita vec. Za meditaci u MIST MOCI bych mel ziskat dovednostni bod, zadne ale nedostavam, je to tim ze hraju treti obtiznost? Da se to na to vubec normalne hrat? Grifa jsem dal asi na po seste...
  • "opravdu takhle zasahla do tveho nahledu na svet tak ti asi v zivote neco fakt zasadne schazi"

Říka se tomu žena. *4* *4*
  • DarkSouls je jenom hra. Rozhodne neni spatna a je prijemne temna ale jestli opravdu takhle zasahla do tveho nahledu na svet tak ti asi v zivote neco fakt zasadne schazi...
  • Glitch horse- The Witcher 3: Wild Hunt: https://youtu.be/pXvydpcEQ5I tohle mě trápí. Zaseky Koně u objektů. Jinak pecka a hra desetiletí ;)
  • Díky pánové *3*
  • Je to neskutecny zradlo...spolu s GTA 5 nejlepsi hra za posledni dobu
    Nic vic se rict neda...pro kohokoli naprosta nutnost
  • Mam odohrane po level 11 a musim povedat ze vazne nelutujem svoj nakup, az na dost horsiu grafiku na Xbox One (asi to bude enginom lebo nezvlada ani to co ine hry zvladaju v pohode) je ta hra fenomenalna, davno som sa takto nebavil pri questoch v RPG a tie dejove zvraty co su skoro v kazdom queste su casto take mocne ake byvaju vo vacsine hier maximalne az na konci pribehu :). Suboje a ostatne veci tiez na jednicku :).... Ak niekto vahate tak kupujte, neni o com toto je must have ako Skyrim :)....
  • Diablo 1, to ma asi podobnu hlbku postav, "lore" a roleplayingu.
  • Ano behat zbytocne 2 min len aby som dal pokus na bossa....sooo hardcore a skvele vymyslene.
  • Pro všechny příznivce Zaklínače:

poslechněte si Audioknihu Zaklínačský meč

https://www.youtube.com/watch?v=-j1lDp_r9n8
  • kennyB
    Která podobná hra tu už byla dávno předtím???
  • del0
    Hlavně je to nejlepší RPG, protože možnosti roleplayingu nemají konkureci - můžeš postavu plně ovládat gamepadem, vybrat si, jestli v tunelu půjdeš do leva nebo prava, dokonce si i vybrat class, zbraň a rozdělit body do statů jak chceš. Kam se hrabe nějaký Witcher 3. To je naprosto prázdná hra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit