Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z DS fanousku se srala nejvice otravna skupina hracu. Napsat ze nekym pohrda je skutecne znamkou bystre inteligence. DS je koridorova hra bez pribehu s par dialogy, siubojovym systemem zalozenym ne na schopnostech hrace ale na nacasovani kotoulu a seku...neustale temer v kazde diskuzi k Rpg se tito "faniusci" vyroji a meliu potad to same..
  • co se třepeš solenko? Vidím dole naprosto normální diskuzi. Dark Souls je fenomén a ne jen dle hráčů, ale i magazínů a herních osobností. Např. nejprestižnější papírový magazín Edge zvolil Dark Souls nejlepší hrou minulé generace. X společností kopíruje Dark Souls, snaží se vytvořit podobný zážitek.

Ještě k té ciléne filozofii. Tak oni tam dají cíleně filizofii a pak se od toho distancují *15* . Myslíš, že ti někdo věří? Ok hoď odkaz, kde se od toho distancují *15* Pak ti rádi uvěříme. Ty klikačí *15*
  • Tak já to s ovladačem samozřejmě hraju, zas takovej masochista nejsem. Vlastně jsem si ho kvůli Dark Souls i koupil a rozhodně tý koupě nelituju. Ale to nic nemění na tom, že ovládání je bez gamepadu prostě strašný a pokud nejsou tvůrci schopný udělat slušný ovládání na klávesnici a myš, když byli předtim schopný udělat dobrý ovládání na podstatně omezenější ovladač, tak je to buď neschopnost, nebo lenost. Ale v každym případě chyba.
  • Rejsek
    Tak jses zklamanej, no a co jako?! Jses jen dalsi z mnoha, kterym hra nesedla a kvuli tomu se ma nekdo jako po..at? Pohrdat muzes akorat tak sam sebou, jelikoz nejsi natolik inteligentni, aby ti doslo, ze nikdo se nikdy nicim nezavdeci uplne vsem.
  • kennyB
    Prohledávej okolí s otazníkama, které jsou na mapě a najděš opravdu zajímavé vybavení *3*
  • kennyB
    DS1 bylo na pc předěláno 1:1 a také to bylo jasně řečeno, takže je lepší hrát s ovladačem. A snímky hodně padají jen v Blighttovnu, pokuď vím...
  • Pravdu mas, ocakavam onedlho novy clanok ktory bude tejto hre vytykat ze ludia nemaju rano ked vstanu karpiny v ociach a zaklinac nemusi chodit na velku a malu potrebu.
  • Dorazilo DS komando klikacu. Zase ty obcykle kecy o genialnim pribehu, skryte filozofii a podobnych blbostec, ktere si vymysleli jenom fanousci a autori se od toho distancovali...s nema nema cenu resit. Podle nich je to uber, super, mega ultra hra stoleti s genialnim soubojovym systemem.
  • Jj ja ked som videl ako tu recenziu pisali tak som preskakoval cele odstavce kde boli spoilery, k tejto hre sa vazne neoplati pozerat nic, som rad ze som nevidel ani ziadne gameplay videa pred vydanim ani nic take, som mega prekvapeny zo vsetkeho :)...
  • Myslíme oba dva ty stejný Dark Souls, který maj na klávesnici a myši snad nejhorší ovládání, který jsem kdy viděl, absolutně dementní umělou inteligenci a bez neoficiálních patchů jim framerate klesá někam k 15 snímkům za sekundu? Já mam Dark Souls rád, ale k dokonalosti maj setsakra daleko, hlavně co se technický stránky týče.
  • Od doby co jsem dohrál DS mám opravdu tendenci srovnávat všechny hry s DS.

Z toho nejspíš vychází můj cynismus, totiž - Dark Souls změnilo můj pohled na život jako takový, kdežto ze zaklínače si pamatuju jeden chlípnej vtip. Začal jsem oceňovat život, ale také chápat jeho nicotnost a to, že nic nemá smysl, všechno stejně zanikne. Doopravdy mi teď všechno, co není Dark Souls, přijde horší a nehodno mého času.
  • Hraju asi 20 hodin a je to naprostá, naprostá, naprostá, naprostá bomba. Myslel jsem že skyrim nic nepřekoná, mýlil jsem se. To jsem teprve na začátku.
    Jen taková výtka pro recenzenta, ku.va když spoileruju jako prase tak to v textu označím!!! Jsem v močálech ve Velenu a řešil jedno dilema....asi víš kam směřuju!!!
  • Thx, pozriet to v ini subore ma nenapadlo, skusim to poladit :)
  • Ako z tvojho komentu mi tak nejak vypliva ze si vobec tu hru nehral. Jasne ze tam najdes popisek na tabuli a co ? Robil som q 2 hodiny, neustale komunikoval s ludmi, robil som rozhodnutia moralne, popritom zabijal monstra atd. a to sa tyka skoro vsetkych q. A ty sem napises ze koniec ? Prosim ta, nebudz smiesny, a radsej to zacni hrat. P.S: keby som to nehral, tak by som ti mozno aj uveril, ale smola, niesom tak tupy.
  • Jedna malá rada do života. NIKDY neříkej nikdy :-)
  • Rhulad
    Vidím, že jsi expert. Pokud nemá DS atmosféru, tak ji nemá žádná jiná hra na světě. Že ty jsi fanda Hello Kitty?
  • Rhulad
    srovnáváš nesrovnatelné. Dark Souls 1 je klenot, art, renesance. Není to jen hra. Je to něco více, spousty námětu k přemýšlení a k filozofii. Pokud bys srovnával vše s DS jedničkou, tak si nic nezahraješ a neužiješ a to včetně DS2 či Bloodborne. Ani sami tvůrci už nejsou schopni trefit tu smutnou melancholii vycházející z té hry, tu atmosféru, tu hudbu, to že ti opravdu vadí zabít některé bosse atd...

Natož Zaklínač je "jen" další hra v řade a rozhodně bych ji neodsuzoval, že to není další DS. I když nějaké pokusy tam byly a jasně to vidíme na combatu. Snažili se udělat podobný combat jako v DS, několikrát prohlašovali, že se inspirovali před dvojkou obtížnosti Demon Souls a stejně je combat nefunkční zmetek. Celkově si myslím, že W3 není vůbec špatná hra naopak je dobrá a zábavná. Jen od toho nemůžeš čekat něco více. Je to "jen" další výborná hra.
  • o čem to mluvíš jsi ožratý nebo tak blbý ta hra má vše naprosto, nechápu copak ti udělali v cd projektu tě nepozvali na prezentaci, ta toto hra nabízí naprosto užasný příběh a skvělý svět a to nemluvím o různorodosti misí tohle nemá žádná hra na světě
  • věřím, že DS je špičkou ve svém žánru, který taky v podstatě sama vytvořila, ale ten žánr se podle me s tím Zaklínačovskym (ukecané open world RPG s těžistěm v příběhu a rozhodování) moc nekryje
  • hraji sice jen pár hodin a nikdy jsem vlastně nehrál tento typ her ,ale zkusil jsem to a musím říct že mně zaklinač 3 dostal naprosto užasná hra ten svět mně dostal do kolen, hlavně ta různorodost a napaditost všech hlavnich i vedlejších qvestů gratuluju cd projektu jak psal recenzent mistrovské dílo.
    A jak řikám do té doby jsem hrál jen akční hry a strategie a těmto rpg jsem se vyhýbal, kvůli zdlouhavému vývoji postavy, vylepšování, nakupovaní, rozdělovaní bodíku a najednou mi to vůbec nevadí to koukám teda .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit