-
Na twitteri si zatiaľ hru pochvaľuje
-
To protože Skyrim byl taky jednoznačně nejlepší RPG své doby široko daleko (samozřejmě do osudného dne, než začal pan V. upozorňovat na to, že to je ve skutečnosti pěkná sračka, od kteréhožto okamžiku se to tak nějak považuje za poměrně nezpochybnitelný fakt).
-
Hmm..tady něco nejdes na nástěnce..ze by papir? pak to delas a pak je konec..nevim no..nejak mi tvoje argumentace unika.
-
To také myslím. Mimo jiné. Je to super, že tam máš i tyhle miny "questy"
Hlavně tomu věříš a sedí to do dané lokace. Do toho zakázky a poté delší a vedlejší questy.
Žádné DA kde "najdu papír a pak něco dělám a konec" atd. -
http://forum.kingdomcomerpg.com/t/poll-do-you-like-large-dungeon-crawling-and-grinding-levels/23167 tady pise o nejakem dlouhem dungu, ale jinak je tam " its agreat game and I like it." a nijak negativne mi to nezni, jak o tom mluvi
-
Mne skor ako Zaklinaca 2 pripomina tato hra Zaklinaca 1, konecne sa vratili k viac slovanskemu prostrediu, hudba v prvej oblasti taktiez skoro ako vystrihuta z jednotky. Kamera sa pri pouzivani zaklinacskych zmyslov alebo pri chodzi v interieroch prepne na klasicky pohlad spoza ramena ala Zaklinac 1 alebo Resident Evil (rad by som tuto kameru pouzival stale, skoda ze ju nie je mozne v hre menit). A pohyby Geralta pri boji su daleko plynulejsie a prirodzenejsie a posobia viac zaklinacsky nez v dvojke. Proste nadhera!!! *14*
-
"Dovedu si představit dvacetihodinovou hru, která by se odehrávala pouze v Novigradu. Jenže v Divokém honu je to jen jedna z mnoha lokací…"
Heh, hned som si spomenul na Dragon Age II ktory sa odohrava iba v meste a v par prilahlych jaskyniach... ibaze to mesto v DA II sa s Novigradom neda vobec porovnat.... -
Poláci zvládli udělat velký svět kde nejsou nudné a hloupé vedlejší questy.
Myslis ten jak hledas babe panvicku v chalupe nebo ten jak zachranis zbeha před topivcem a on ti podekuje a odejde. No nevim, me dost tech ukolu prijde celkem průměrných a hral jsem je 100x v bledemodrem nekde jinde. Saqmo se nad tim nijak nepohorsuju, ale moc nechapu kde se bere ten nesmysl ze Zaklinac 3 ma buhvijak super vedlejsi ukoly, asi to je proto ze to je proste Zaklinac plus k tomu slovanska natura a nejde to jinak..zejo:) -
furt dokola nejakej Skyrim lol...nemuze to spis nekdo porovnat treba i s poslednim Dragon Age?
-
a co ? DnB ?
-
no prave *4* tak kvalitni hra jako Zaklinac ma konkurenci jenom na PS4 *3*
-
No tak já říkám, že ten "styl" se k Zaklínači absolutně nehodí! *2*
-
Je to dobrý. Zdaleka nejvíce uvěřitelné velké RPG. Opět po Zaklínači 1 a 2.
Navíc jak se píše v článku..Poláci zvládli udělat velký svět kde nejsou nudné a hloupé vedlejší questy.
Škoda chyb (které ale rychle opravují) a některých technických nedodělků. (jako třeba nemožnost si nastavit určité věci atd). Také škoda, minimálního vlivu savu ze Zaklínače 2 (snad to bude v EE) Jestli DA:I zde mělo hodně, Skyrim zde měl hodně atd. Tak tohle si určitě zaslouží více. Je to propracovaný a uvěřitelný.
Terén dává smysl, zběhové mají tábor, tam kde by to člověk tak nějak čekal (na místě které je špatně vidět a není dobře dostupné) Každá potvora bojuje zcela jinak atd. Miloš to dobře popsal.
Je zde sice posun směrem k americkému publiku (barvičky, "epický" vzhled toho Hona atd.), ale není toho tolik. Ty barvy jdou navíc řešit a snad půjdou časem řešit i přímo ve hře. -
Mám na začátku GTA na výběr vytvořit si vlastní postavu? Taky si nezaslouží 10/10? Hra je Hra smiř se s tím a najdi si jinou hru nebo si ji udělej. GL.
-
GTA 5 jsem dohrál týden před vydáním Zaklínače a pro mě osobně je Zaklínač rozhodně lepší (důvody bych mohl vyčíslit, ale koho to zajímá..). Nic ale proti GTA, dobrá hra - i když ty desítkové hodnocení teda moc nechápu :)
-
To je bullshit, pribeh by vobec nedaval zmysel ked by tam nebol Geralt.... chod hrat radsej Skyrim ;)
-
ale kdeže. Hra je výborná a zábavná. Jen jsem chtěl hodit do placu nějaká ta moudra a říct, že k dokonalosti má sakra daleko a tím, že má základní chyby v ovládání, za které by měla dostat bod dolů. Další chyba je třeba Aard, když použiješ a člověk stojí vteřinu dvě až pak na něho zareaguje a povalí se atd..
-
Až na to že hra Sims je čipovina pre holčičky zatial čo zaklinač je predsa len hra trocha vážnejšieo charakteru..
-
Nosna postava celej hry je sice Geralt ale hra sa nevola Geralt ale Zaklinač. Tou novou postavou som myslel iného zaklínača len s inym menom vyzorom vlastne vytvoreného. A hlavne je to hra a nie kniha čiže ta tvorba vlastnej postavy by tomu len prospela. Jedine čo by tvorcovia hry museli zmenit by bolo pridat zopar novych textov do hry.
-
Říkejte co chcete ale toto se opravdu povedlo... --> https://www.youtube.com/watch?v=c0trGRJs_IU