-
Proč by něco hejtoval, když to funguje? Skyrim opravdu je strašnej.
-
Tak už víme, kde je zakopaný 10/10 pes ve Skyrimu. Na druhou stranu je bída, že The Sims 4 dostala jen 6/10; přitom taková znovuhratelnost!
-
Eh, bavíme se o hře Zaklínač, dokonce třetí díl?
-
vzhledem k tomu ze nosna postava cele hry je Geralt, a všechno se k nemu vztahuje, random postava by vyzadovala uplne jiny koncept hry a vlastne by ji museli udelat celou uplne jinak. me by se to taky libilo, ale tak jak ta hra ted je, to proste podle me nejde.
-
takze to nebudes hrat..ok..v pohode...nam to nevadi.:)
-
To 10/10 hodnotenie je fakt trocha moc. Tolko by si ta hra zasluzila napr. vtedy keby ste na začiatku hry mali na vyber či chcete hrat za Geralta alebo za nejaku vlastnu postavu z vlastnym menom ktoru by ste si vytvorili na začiatku hry cez editor postav. Hra by tak mala v podstate nekonečnu znovuhratelnost.
-
V GTA jsou lepší auta, Witchera si nekupuj.
-
4 odstavce kydů, přitom stačilo stačilo napsat: nesnáším Zaklínače.
-
na to ti stačí, ale obyčejné body do vlastností. Síla, critic, dextertity apod. Na co tenhle system perků, který člověka za prvé nemotivuje a za druhé nemá to žádné benefity.
Navíc jednička měla jak body do vlastností plus docela povedený skill tree. Tohle je takový Skyrim - Witcher 2 hybrid a je to k ničemu. Vůbec mě tenhle systém levelingu nebaví. -
Klasický česká chudák.
-
Na tom combatu něco málo je. Ale s levelingem nesouhlasím. Odemykání si nových schopností kvůli animačkám je tak nehorázná blbost. Co já vím tak jsem si většinou kupoval schopnosti abych lépe složil nepřítele (mocnější kouzla, větší damage) ne aby při tom lépe vypadal.
-
Hre davam 12/10 ale nechapem tej grafike na Xbox One, pretoze niekedy je to uplne pekne a niekedy mam pocit ze hram Gothic 2.
-
Witcher 3 je klasicky pripad nafoukle bubliny, ktera splaskla v momente, kdy se zjistilo, ze CD Projekt RED nejsou zas takovy frajirci, jak je vsichni vychvaluji a uctivaji jako bohy RPG zanru jen proto, ze udelali hru podle knizky. A co jako? Se z toho mame vsichni najednou [dopln si]?
Hype kolem tehle serie nechapu. Zkousel jsem jednicku a zkousel jsem i dvojku a pritom je to takova nuda s hroznejma animacema, pribehem, ze i vozralej bych ho napsal lepe, nezajimavejma postavama v cele s "always a serious face" Geraltem a svetem, kterej je zazivnej asi tak jako prednasky o vyrobe horcice.
Kdyz jsem navic zjistil, ze u W3 naprosto zmrvili optimalizaci, zacal jsem se vysmivat vsem usoplenym fanboyum, ze tak branili CDRED a pritom nemeli vubec duvod, protoze je to stejne matlacky studio jako kterekoliv jine.
Je mi jasny, ze nez W3hype vyprcha, bude to chvili trvat, takze je asi lepsi se vyhnout internetu na chvili. Timhle vsim jsem vam chtel jen rict, ze az poridim PS4, tak si W3 koupim. -
RPG prvky má dneska kdeco.
-
Žádný hejt nečekej.
-
No ale v tom je prave ta hlupost, nepouzit minimapu, tak pouzijes velku, neustale M sem M tam, je by som povedal viac kontraproduktivne ako mat minimapu a taktiez neustale sa na nu pozerat ti prikazal niekto ? Neviem uprimne by som uvital keby sa dali vypnut iba niektore sucasti HUD a nie vsetko, tak by to bolo ok, ale kazdy si to hrame ako je nam prijemne, ja len skusam, zatial nemam preferovany vzhlad, ale zhruba zacianm tusit ako to budem mat ja. Jaj a to stym najdenim tajnych chodnickov, to si myslim mozes aj s minimapou, nie kazdeho strhava sa na tu mapku pozerat nonstop.
Som si vsimol, ze sa to da :D, takze vypnut minimapu nie, vypnut POI teda "?" aj to by som dal, ine zatial neviem, uvidim. -
Mainman - tak tak... taky si nedokážu představit, že bych si šel zahrát counterstrike na gamepadu =). Ale na druhou stranu třeba Ori, DMC nebo Axiom Verge na K+M musí bejt pekelně nehratelná záležitost... jde o žánr =).
-
Bude to tým, že divoký hon nediskriminuje a berie aj severanov, aj nilfgarďanov. A neberie ich zase toľko, aby sa o to korunované hlavy museli zaujímať, keďže prichádzajú iba pri špeciálnych príležitostiach. Hlavne sa môžu vyhovoriť na to, že sú to duchovia a naháňajú ľudí preto, lebo neplatia dane načas, berú meno kráľovo (cisárovo) nadarmo a na panskom si váľajú šunky namiesto poriadnej práce.
A tiež si nie som istý, či okrem mágov niekto aj vie, že sú to vlastne nejakí elfovia čo sa teleportujú z inej dimenzie alebo planéty. -
No a já si pamatuji, že jsem se ve Skyrimu velmi bavil. Je klidně možné, že svět byl mrtvý, souboje nic moc a intentář stál za prd. Ale přesto si pamatuji, že jsem při hraní koukal s otevřenou pusou a vychutnával skvělou atmosféru prostředí, vychutnával ten obrovský svět. Kdybych ho hrál dnes, možná bych byl kritičtější, ale v té době si skvělé hodnocení zasloužil.
A něco podobného čekám, že bych mohl zažít u Zaklínače. Odpustit mu chyby, které má či nemá a ponořit se do něj. -
Ty tady Vavru ocernujes a přitom ještě ani nic nerekl *15* Chudák Dan...