Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Si to proklikej tu svoji blbost GGG....Skyrim je defacto mrtvý svět, kdy tvá rozhodnutí nemají prakticky žádný vliv na okolí a porměnu tvého okolí. A nemódovaný Skyrim je prázdná skořápka plná chyb, které Betha nebyla schopna ani 5 let po vydání opravit. Dvojka Zaklínače je nejslabší díl série a jde vidět, jak hodně jsi mimo....
  • kennyB
    Jak to, že to není rpg??? Rpg prvky tam jsou...
  • Epické...Pod tím jsi představím padající mrakodrapy, hloupé hridiny kteří zachraňují nějaký svět jako nic a další pseudo příběhy....

W3 je uvěřitelný a to je mnohem silnější než uměle epická zápletka..
  • PreidaQ
    No výraz "úplně epický" zní mým uším naprosto děsivě..
  • Pokud máš už v základu posunutou hodnotící stupnici (viz DA:I), tak později už prostor na hodnocení moc nemáš.
  • Ja som mega rad ze to okopirovali ten divoky hon je uplne epicky rovnako ako boli henti jazdci v panovi prstenov :)
  • Dal som ti minus :D
  • jazdci divokeho honu su viac okopirovany z Berserka (ako aj viac veci v hre) ako od tolkiena, ale budiz:) je to skvele tak ci tak
  • Divoký hon
  • Lukass
    Kdyz muze dostat takove paskvil jako Order v mnoha recenzich 9/10 nevim proc by nemohl Zaklinac dostat 10/10.
    A tech her co maji 8, nebo 9 a vubec si to nezaslouzi je hromada.
    Pro me zaklinac neni ani cista 9, hodnotil bych 8.5, protoze sou tam veci ci me vadi, ale jako celek hra funguje dobre.
    Hodne lidi si stezuje na problemy s kamerou pri soubojich, ale ja snou zadne problem nenam.
    Naopak kamera za Geraltem pri prozkoumavani baraku s FOV 15 me neskutecne stve.

Heh 5 minusu za minutu, nekteri lidi sou tady nemocni :-DDD
  • Po 20 hodinách hraní mám stále dojem, že 10/10 to má jen proto, že se to jmenuje Zaklínač. Do kolen mě to teda zatím nedostalo, když to srovnám s dvojkou. Mám z toho takový zvláštní pocit, že CDP chtěli strašně moc otevřený svět po vzoru Skyrimu, ale nějak si s ním už nevěděli rady.
  • Ristoro
    V GTA V to taky nebylo nic moc. V AC 4 se to ovládalo parádně.
  • Zaklinaca isto skus a daj si rovno najtazsiu obtiaznost a ked sa naucis hrat vypni hud a uzijes si taky vyvazney zazitok celkom :) Ale aj tak mi to pride dost lahke, urcite o moc lahsie ako DS :D
  • del0
    Bloodborne a titul RPG roku, když to ani není RPG? Zajímavá doba... *7*

EDIT: 11 mínusek během 1 minuty. Fanboy detected. *15*
    EDIT 2: Už 25. GGGay detected. *15*
  • Presne toto iste sa mi stalo aj pri Bioshockoch , kupil som na STEAME vsetky tri v akcii, a s velkym sklamanim som nedohral ani jednotku. Vsade som cital aka to je bomba, atmosfera a pribeh....
  • Ale vsak na velku mapu v menu sa pozries ktorym smerom je ?, kde odbocit na ktorej krizovatke, vypnes mapu, skocis na klepnu a ides :) Ide o to ze predtym som celu jazdu cumel iba na minimapu ci idem spravne po tej bielej ciare a pri preskumavani na minimapu kde su cervene kruzky s nepriatelmi a rastliny, takto sa v hre musim viac porozhliadnut a byt naozaj zaklinacom :). Ja prave som rad ze to potrva dlho s tazsou obtiaznostou ked to uz mam kupene, cim viac si zahram tym lepsie :)...
  • Příběh nebo přemýšlení, to už dneska moc lidí nebere. Víc láká hromada akce a hodně barviček. Prostě výplach mozku. Více se dovíš ve filmu Absurdistán / Idiocracy (2006)
  • Amylee.Anderson
    A právě možná proto zmiňuji, čemu má 10 odpovídat a že Zaklínač si to zasloužil, žejo...
  • Z toho, co si pamatuju, tak byl budget okolo 50 m. a z toho zhruba polovina měla jít na PR.

V rychlosti jsem našel tohle http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=586441 , ale je to staršího data, takže to nemusí být aktuální a ani jsem to jinde neověřoval, takže to ber s rezervou :-).
  • No obavam sa, ze BB ako kandidat na RPG roku vydanim W3 skoncil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit