Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já jsem někde psal, že se na ně nepirátí? Jsem napsal, že je to mnohem těžší než na pc.....Nauč se číst "čecháčku"....
  • Vpohodě. Mě hlavně zajímal ten Steam, měl jsem za to, že k němu neexistují čísla o prodejích.
  • Já bych to ani neřešil. Kdo potřebuje hate ohledně hraní PC her, asi nemá jinou věc, co by ho v životě naplňovala. Nechte ty id*oty nadávat. Opravdu nemá cenu je řešit.
  • njn za tu dobu to prodelalo značny downgrade
  • Ono je to hlavně něco jiného. Obojí dvojí má silný příběh. Zatímco GTA 5 je super arkádovka v moderním světě, tak Zaklínač je super RPG ve středověkém fantasy. Každopádně super jsou obě
  • hahaha s tim piratenim ses fakt v obraze jako u vetsiny veci.. W3 pro tebe čecháčku Z3... byl pro konzole upiratitelny uz 14dni pred releasem... na konzole se krade vic nez na PC!! i jednim z duvodu je, ze kdyz ti rodice koupi konzoli tak to tim casto skonci.. kdezto kdyz si sam vydelas na PC tak vydelavas i na hry atd.. takze nemas problem.. :) Z 10 lidi co znam a ma konzoli je 8 kteri pirati a jen 2 co maji origose.. takze stare zname dogma ze PC je piratska platforma tak trosku nefunguje.. pokud tim ovsem nemysli, ze prostrednictvim PC stahnou konzolovou hru ;) :D
  • Veskoslav
    Není za co. ZA to fórum se fakt omlouvám, netuším, kde to bylo přesně, jinak bych to sem hodil. Myslím, že i CD Projekt někde psal, že počet předobjednávek je na GoG je největší (ono se není čemu divit za tu cenu na těch ostatních) a když si k tomu přičte počet aktivovaných krabiček a her "zdarma" ke grafice, tak to číslo 800 000 nebude tak nereálné.
  • Dík. O SteamSpy sem nevěděl, docela zajímavá statistika. Na to forum kouknu.
  • Veskoslav
    Steam vychází ze Steam Spy (kupodivu čísla tam sedí a spousta firem si rve vlasy), ten GoG tam se to probíralo kolik her se dalo nVidii ke kartám, kolik je aktivací atd. Ale teď nevím, jestli to bylo na Steamu, kde se řešilo počet prodaných nebo na GoGu. To bych ti lhal. Vím, že mi utkvělo to číslo 800 000 mimo Steam.

http://steamspy.com/app/292030
  • jen tak pro zajímavost.. můžeš mi postnout zdroje ktěm číslům o prodejích?
  • Stačí si pohrát s nastavením monitoru/tv, ne? ;)
  • WAB je dobry channel. Neboji se ukazat jak to je a vypichnout veci kvuli kterym by tyhle prehypovane hry nemeli dostavat 10/10. Nadruhou stranu rekne proc by sis tu hru mel koupit a co od ni cekat. To je presne to co si predstavuji od recenze. Recenze kterou si tyhle portaly, co tomu davaji ultimatni hodnceni nemuzou dovolit ze strachu o flame a naslednout neprizen ctenaru. Kdyz vsude ctu jak svkely je system boje a pak zjistim, ze locknes nepritele a spam spam spam....dekuji, ale reknete mi pravdu. Tomuhle klasicky fanboy nemuze rozumet, ten ti napise ''pako jsi to zwarezoval'' *1*
  • Veskoslav
    Příběhově aspoň pro mě určitě.
  • Díky, o tomhle jsem nevěděl. Mě se zas líbily první gameplay záběry z alfy druhého dílu ( www.youtube.com/watch?v=JciyoGmnGyo ), který mi přijde barevností o dost lepší, než to, co nakonec vylezlo ve dvojce a i teď ve trojce. Samozřejmě, na to, jak mě dvojka bavila a snad i trojka bude, tak to nemá vliv, ale prostě tmavější podání hry mě ke hře sedělo víc.
  • Veskoslav
    A takhle vypadala hra z roku 1997, kdy se zrušil vývoj.
    http://www.unseen64.net/2010/09/17/the-witcher-1997-version-pc-cancelled/
  • Jako hra asi ne, jako materiál rozhodně.
  • Mart9
    Je to lepší než GTA 5???
  • Kozy
    Sakra, to jsem si to chtěl koupit až po zkouškovym ale jak to tady čtu tak to bude stát hodně přemáhání. Mimochodem, už jste viděli jak měl Witcher původně vypadat?
    https://www.youtube.com/watch?v=vMmFiQp3Q_4
  • však nulovanie malo už aj Diablo 2 s datadiskom
  • Jenže je i zcestné předpokládat, že by se na PC přesunuli všichni (osobně bych nepočítal ani s polovinou) současní čistě konzoloví hráči. No, stejně tahle diskuze je je fakt pouze kdyby kdyby...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit