-
No hezké, že znáš ruské folk metalové kapely pochybné kvality, ale aspoň uznej, že u Wardruny ses spletl *3*
-
pravdu mají oba tábory. Konzole poskytují na vývoj peníze (z prodejů), takže je možno vyvíjet lepší hry. Na druhé straně konzole omezují potenciál PC, a to ani tak po grafické stránce (i když to taky), jako spíš po ovládací. Osobně nemám rád konzolové ovladače, to je můj největší problém s nimi. Hry které jsou dělané pro konzole pak mají suboptimální ovládání na PC. Přeci jen na WSAD + myš nemá nic.
-
Ja to bral z metacritic, tam vsechno prepocitavaji na procenta, takze 5/5je pro ne 100%.
Telegraph me take prekvapil, a GameTrailers rovnez byvaji dost prisni, takze ta desitka od nich tez neco znamena. Gamespot desitek v historii take zas tak moc nedal. -
http://tinyurl.com/o27fbjw
-
Ano to souhlasím, ale je tam to podstatné co jsem vysvětlil výše.
-
No to že by bez konzolí vůbec nebyl není lež ale krutá realita. Tenhle článek jsem přihodil na tento web z toho důvodu že je tu plno lidí (a nejen tady) co tvrdí že konzole zbrzďují vývoj her a že by bez konzolí dnes hry vypadaly lépe. Tihle lidé si neuvědomují že vývojáři mají tržby hlavně z konzolí a tím pádem se jim hra zaplatí proto si můžou dovolit do hry více investovat. Takže když by nebyly konzole tak na PC nehrajete velké AAA hry jako je zaklínač protože by se to vývojářům nezaplatilo na PC. velké AAA hry z roku 2015 by v takovém případě vypadaly jako hry které jsme viděli v roce 2005.
-
Buďto jsi od Wardruny neslyšel nic nebo jen hodně matně tušíš, co takovej folkmetal je.
Začínám zbožňovat suterénní heligonkáře, je s nima sranda :). -
Možná je to slovíčkaření, ale přijde mi, že ten český překlad článku není přesný a všude se používá bulvární nadpis "Zaklínač by bez konzolí nikdy nevzniknul"
"He also said that suggestions that the PC version of the game was held back by the console editions is accurate, but only to a point: Without the Xbox One and PlayStation 4 releases, he continued, The Witcher 3 as it is wouldn't exist on any platform, because the studio simply couldn't afford to make a game of this scale exclusive to the PC"
Už i z toho českého článku je patrné, že Zaklínač nemohl vzniknout pouze pro jednu platformu. Ať už pro konzole nebo PC. Přesto ani v originálu nevidím jednoznáčné "bez konzolí by nevzniknul" Spíše "nevzniknul by v takovém měřítku". -
V čem je parádní? CDPR řekli že zaklínač 3 by bez konzolí nebyl tak velký, což dává smysl. Název článku v konzolistovi tvrdí, že by bez konzolí vůbec nebyl. To není parádní, to je lež!
-
Odpověď byla tak, že si myslel že byl sterilní, ale nakonec měl potomka :)
Ono třeba Geraltova matka byla také Čarodějka (ty jsou též sterilní).
A Vilgefortz byl dokoncepotomek dvou mágů. -
10/10. Není o čem.
-
Máš bod. Taky mám raději My little pony online jako ty..... *1*
Farmville taky super... -
Tohle je opravdu parádní článek http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?article184095-vp-page=1&link=cd-projekt-red-zaklinac-3-divoky-hon-by-bez-konzoli-nikdy-nevznikl-184095
-
Moc pěkná recenze.
-
tak vcera 6h maraton zaklinace do 2h. rána PS4 verze. Co na to rict, proste narez, bomba, super, dokonalost, nemam slov, bezkonkurenci hra, ... uz se tesim az se vratim do Temerie :-), mam 2x dohrateho zaklinace 2 , tohle bude tak 4x :-D,questy, grafika, animace, pribeh, geralt, milenky, koník, příroda, prisery... kluci z CDprojektu predvedli to co nikdo jeste nepredvedl, ostatní RPG se mají co učit ... *14* *2*
-
Pokud to z knížek chápu dobře, tak lidé a elfové v tomto světě nejsou původní. Elfové dříve uměli cestovat dimenzemi. Lidé přišli o něco později - vlastně náhodou pomocí konjunkce sfér.
-
V tu dobu bych za nejlepší RPG označil stále první Fallout a za nejlepší TES hru Morrowind.
-
No tak Guardian je schopnej dát 5/5 (má pět hvězdiček) všeličemu. *1* Ale že dal Zaklínačovi desítku konzervativní Telegraf, to teda čumím. *1*
-
Seriál je postavený na povídkách. Povídky jsou výborné, půvabně po takových jednohubkách vykreslují svět a postavu Zaklínače. Navíc některé jsou solidně vypointované a obstojí i literárně.
Sága je pro mně problematičtější, nechytla mne ani jako žánrovka. Ale to neznamená, že se ti nemůže líbit.
Když tě hra nebaví, tak to neřeš. *4* Nemůže chytnout každého. -
firmy zvazujuce taketo riesenia asi nemaju cas a prostriedky na vytvorenie hernej znacky ktora moze byt o 10 rokov uspesna.