Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já nevím, neposlouchal jsi něco jiného? Wardruna nemá aní náznakem s metalem nic společného, nenajdeš tam jedinou elektrickou kytaru. Je to čistě folková věc, norská příroda, dechy a smyčce.

http://tinyurl.com/owz9svw
  • Naprosto souhlasím, Origins je pro mě stále jedno z nejlepších RPG a DA 2 a Inquisition byly oproti Origins naprosté zklamání. Já jsem dal Inquisition asi 3 šance a zhruba po 12 hodinách už se to vážně nedalo vydržet, víc infantilní slátaninu jsem nehrál. A Poslední rána byla když jsem zjistil, že každá druhá postava je buzík nebo lesba, to už me odradilo úplně a okamžitě to šlo z disku.
  • To pak může rovnou rozehrát Cyberpunk, ne? *1*
  • milos.bohonek
    Znáš to: každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán. ;)
  • Osobně bych řekl, že W2 (a možná i W1, který osobně příliš neadoruji) se fantasy "mainstreamu" blížil víc. Pokud ne, tak jsou na tom obě hry podobně. Ale nepřijde mi mainstreamové, že je ti líto monster, které zabíjíš. *3* A osobitou atmosféru tahle hra má.
  • nezlob, ale to je trochu hloupé, nehledě na vyhozené peníze. Všude v recenzích píšou, že nezvládnutý je ten začátek, protože ty uvodní lokace jsou moc rozsáhlé a vyplněné spoustou fetch questů. Hra se udajně pořádně rozjede až po třeba 30-ti hodinách, kdy se začne hýbat příběh.
    Kdybych za něco dal 1500, tak se alespoň budu pokoušet do toho proniknout.
  • DA:I jsem jako pitomec koupil za plnou cenu, bavil mě první díl a třetí všichni chválili, tak jsem to risknul a výsledek je, že jsem v tom nudným nesmyslu strávil maximálně 5 hodin a nikdy to už nezapnu.
  • Krescz
    PŘESNĚ!!!...zrovna dneska ráno se mi stalo to samé *15*
  • Kdyby vyšly zároveň tak Inquisition prodávají za 200 Kč a ktomu pytlík trávy aby to nebyla taková laciná nuda.
  • Wardruna mě nezaujala. Takových folk metalových kapel je tuny - hodně z Ruska, třeba Arkona. Populární je to taky ve Skandinávii - kombinuje metal s vikingskýma tradicema.

oproti soundtracku Basil Poledouris - Conan, je to o 5 tříd níž
  • mám od 19.5. nainstalováno ale ještě jsem nehrál.v klidu si počkám až dopařím gta
  • Morraw
    Já se taky přimlouvám k přečtení knih nebo alespoň pár povídek. V prvním díle jsem měl velký problém se sžít s Geraltem, neboť jsem neznal jeho charakter. Navíc trpíš ztrátou paměti a jsi nucen dělat rozhodnutí poslepu. Kdybych znal Geralta z knih, tak by to pro mě nebyl takový problém dostat se do hry. Ona jednička dokáže být zezačátku hodně nezáživná, ale třeba teď bych si ji s chutí zahrál nova.
  • Vsechno je realtivni a subjektivni. Na Metacrytic dosahl Dragon tusim 85. Kdyby tyto dve hry vysly zaroven asi by hodnoceni vypadalo jinak.
  • Tak na desítku asi není ale pořád je to oproti Inquisitionu skvělá hra, ve které jsem strávil stovky hodin.
  • jsem už starší člověk mam toho už dost nahrano a auž ani moc nehraju zaklínače jsme si předobjednal s mapkou samolepkama atd.. a musím polským pánům vyjádřit velikou poklonu a uznání ta hra je geniální nemůžu se od toho od trhnout a až mě to trochu sere ! tohle je opravdu masterpiece díky díky díky
  • Morraw
    Nejvíc mě těší ty ohlasy na obrovské množství obsahu a úkolů. Navíc to hodlám prokládat s GTA V, abych tak prodloužil zážitek z obou her na maximum. Stále však doufám v nějaký optimalizační patch. Ten poslední vůbec nepomohl. Po zamknutí FPS na 30 hra jede hezky plynule bez stutteringu, ale hned v té první vesničce mi to padá k 25. Takže netroufám si říct, jak to bude vypadat ve větších městech.
    Trochu mě zaráží poměřování se Skyrimem. Podle mě jsou to dvě dost odlišné hry. Zaklínač je pro mě silně příběhová hra, kdežto Skyrim mistrovsky zvládá samotný open-world a radost z explorace.
    Jinak otázka: Jak moc se podle vás příbližil Zaklínač se třetím dílem k mainstreamu?
    První dva díly měly unikátní atmosféru. Teď když je Zaklínač open-world jako většina nových her, je v něčem jiný oproti ostatním ?
  • milos.bohonek
    Tutově tři babizny z bažin ve Velenu. Být capart, tak z nich teď mám noční můry. ;) Hodně se na tom podepsala i muzika co u nich hraje: https://www.youtube.com/watch?v=J8J9HXcOxrs Tohle se fakt povedlo.
  • Koho zaujala hudba v novém Zaklínači, nechť zkusí kapelu Wardruna.
  • totální fail zdejší redakce bylo dát Skyrim 10/10
  • Teď bych poprosil všechny redaktory aby se vrátili k DA: Inquisition a zamysleli se nad svým hodnocením. Inquisition tady byl vynášen do nebes a lepili se tady na něj nálepky: nejlepší hra roku, nejlepší rpg vůbec atp. Inquisition je hodnocen 9 z 10 což je (a ruku na srdce) vůči Zaklínači hodně nefér. Tak doufám, že mi to tady zas nějaký ukřivděný cenzor nesmaže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit