-
Pokud to vyjádření trochu upravíš, vyjde ti citace šéfů CDProjektu. Nebýt konzolí, hra v takovéhle podobě a rozsahu vyjít nemohla.
-
Nepřijde ti, že výběr ovládání je dost subjektivní záležitost? Já používam na něco klávesnici, na něco gamepad. Nikdy třeba nepochopim, jak někdo (každej konzolista) může hrát střílečky na gamepadu.
-
Neřekl. Přečti si originál. Mimoto Z1 a Z2 se nejenom zaplatily, ale zaplatily i vývoj 2. dílu na konzole a částečný vývoj na Z3. Jinak Zaklínač 3 by na pc vznikl, ale nikdy ne v takovém rozsahu a v takovém propracování jako teď. Myslím, že každému dochází, že jedna platforma bez druhé se nějak moc neobejde. Konzole mají tu výhodu, že pirátit na ně je extrémně náročné. Na pc akorát stačí klient, umět dát download a pak instalaci. Argument, že kdyby nebylo pc, tak by byl Zaklínač 3 tak jako tak a opačně, to je čistě nesmysl.
Už teď má na Steamu Z3 nějakých 400 000 kopií a to jsou koupené všechny za minimálně 55 euro. Ke grafickým kartám totiž je aktivace na GoGu a všech krabiček. A na fóru už někdo z "vedení" psal o více jak 800 000 aktivacích na GoGu. A to se ti prodává ještě na Originu/Uplay. -
To občas komentují tak jako tak. A do "prádelny" stejně občas musíš, jenom se tomu říká kovárna a nepereš si, ale opravuješ si zbroj:)
-
Jenže tohle řekl samotnej CD Projekt...
-
ještě že nemusíš hledat kadibudky, když chceš na velkou, nebo prádelny, když se ti zašpiní hadry. Taky pravidelně koupat by ses měl, jinak by NPC mohly komentovat, že tu něco smrdí.
-
Myslíš ten inteláckej průzkum? Totální nesmysl, na střední jsem byl jedinej konzolista ve třídě (20 lidí) a pokud lidi hráli hry, měli jen PC a buď hráli F2P blbiny anebo všechno zwarezili. Bylo pak smutné poslouchat ty kecy, proč si kupuju hry, když to můžu mít na kompu zadáče (nemluvě o nechápavých pohledech). Nejlepší ale bylo, když pak při občasných herních rozhovorech brečeli, jak se vývojáři zaměřují na konzole, který jim ty hry "ku*ví" a na PC se*ou. A i mimo školu to většinou nebylo jiný...
-
Ve větších městech. Ale musíš si to prolézt ručně.
-
Borci kde se vsude da Geralt oholit? Nejak zarusta a do mesta Novigrad, nevim proc nemuzu cestovat.
Edit: Pisu Wyzima, myslim Novigrad :-) Uz su z toho hrani zblble
OK, dik -
Tady se clovek docte dobry bomby, ze nebyt konzoli Zaklinac by nebyl :-DDD
Mam pocite ze nekteri lidi si nevidi dal nez na spicku nosu. -
keby nebolo konzolí, tak by viac hráčov hralo na PC a teda by boli vyššie predaje PC hier. tvrdenie, že keby neboli konzoly, tak by tí ľudia čo na nich hrajú nehrali nič je dosť zcestné, logicky ak už si niekto kúpi hru na konzolu, tak len málokto si ju kúpi aj na PC. Ale ak by tu konzolu nemal, tak ak bude chcieť hrať bude musieť kúpiť hru na PC.
-
Taky preferuji Gamepad a to i na PC od dob ps1 hraji na gamepadu tak už to mám v ruce :)
-
A LV objevil měníč IP *7*
-
Parádní článek?Vždyť je to jeden odstavec...ti ke štěstí stačí málo.Jo a podle průzkumu je nejvíce pirátů právě mezi konzolisty.
-
Ano souhlasím s tebou úplně se vším. Je smutné že se oba tábory nedokážou respektovat já hraju primárně na konzolích ale proti PC a hráčům nic nemám... pokud jsou teda normální. Tyhle články se píšou na obou táborech jak Konzole tak PC weby a to nejen tu ale i v zahraničí.
-
Drizzt - píšeš hlouposti, když je ovládání dobře udělané tak je hraní na gamepadu lepší jak na myši a klávesnici. Osobně po osmi hodinách práce s myší v práci ji rád odložím a doma hraji výhradně na gamepadu a nějaká zatracená myš + PC mi absolutně nechybí.
-
Za to nemůžeš trestat konzole ale vývojáře že nedokážou doladit a přizpůsobit ovládání na PC když už ta hra má vyjít i na PC. Co se týče grafické stránky tak vývojáři řekli že kdyby se soustředili pouze na jednu platformu ( neplatí to pouze pro CD Projekt Red ) ať je to Ps4, Xone nebo PC tak je hra na úplně jiné a to lepší úrovni a mají pravdu stačí se podívat na exkluzivní hry.
-
Samozřejmě člověk, který si umí dát dohromady víc než 1+1, to ví. Konzole poskytují kapitál a PC technologie, rozšiřují herní prvky atd. Vadí mi ale, že vznikají takové články, které naopak tuhle nevědomost prohlubují a povzbují k větší nenávisti mezi platformama. Nejvyšší čas, aby to samotní hráči pochopili. Symbioza konzolí s PC je nevyhnutelná pro vznik dnešních AAA her.
-
Jako hudba k Witcherovi (nebo jine fantasy) me tam hrozne rusi ta el. kytara. To ten zminovany Conan the Barbarian soundtrack je podle me mnohem vetsi trefa.
Ostatne svety Zaklinace a Conana maji hodne spolecneho. -
Všechno na low, rozlišení 1280x800. FPS jsem neměřil, ale jede to plynule. I s takovýma detailama vypadá hra fakt dobře.