-
Reakce na MainMan: Jednoduše hraješ a hraješ a hraješ pak najednou po těch letech zjistíš že to nic není a jsi vtom opravdu dobrej :)
-
Je to poté bude trva o 100 hodin +. Budeš muset zkoumat každý metr, jestli tam náhodou něco není a na díálku to díky vegetaci neuvidíš. Od toho jsou ty "?". Takto to bude hodně zlouhavé aby jsi to prošel na 100%.
Když to někoho baví. -
Bohužel ale vegetace je horší. Není to tak krásná a podroná jako v Cryenginu :( na dálku to vypadá OK ale na blízko již ne.
Asi proto to bere pod 2GB VRAM. -
Ale tohle mě fakt zajímá. V čem je to horší než Skyrim ?
-
Existuje nějaký údaj, kolik peněz šlo na PR této hry ?
-
Bloodborne *15*
Možná tak pouze na konzolích. -
Obtížnost Skyrimu byla podle mě dána tím, jakou sis nastavil obtížnost (překvapivě). Já jsem to hrál po vyjití na tu úplně nejvyšší a celou hru jsem narážel na situace, na které jsem neměl, musel jsem se různě schovávat, plížit, střílet ze zálohy - a výborně jsem se bavil. Měl jsem Skyrim těžkej od začátku do konce - což podle mě rozhodně je challenge.
Hlavní dějová linie Skyrimu se mi taky moc nelíbila, ale je to asi věc názoru. Na druhou stranu třeba Dark Brotherhood bylo ve Skyrimu podle mě super. Samozřejmě, že Elder Scrolls utrpěly tím, že je z nich komerční blockbuster a už to není tak inteligentní příběh/svět, jako v dobách Morrowindu. Ale to platí podle mě i o Zaklínači 1 a Zaklínači 2 - tam se ty komerční vlivy také projevily a dvojka už mi přijde o dost míň zajímavá a originální, než jednička. -
Vziadnom pripade som nechcel povedat ze su to zle hry, len nie su pre mna. A praveze mam rad ked pouzivam mozok a nie stale robim len kotrmelce. A na tu hru som bol nalakany ze ma super pribeh ale asi som zhyckany z "Pisen ohne a ledu". Ano GoT nie je ani adventura skor interaktivny film ale pribeh ma bavi a vzdy cakam na novu cat. PS: CoD som nikdy nehral, ja mam rad ARMU a ta je podla mna super *4*
-
"existuje nějaká third-person hra, kde se potápění ovládalo dobře?" GTA V nebo prostě WoW.
-
Jako RPG je to hrosi nez Skyrim. Pribehove je to Batman, co si odskocil do stredoveku vydrbat jezibabu.
-
Který boss je extrémně těžký ve 2? A příklad nehry GoT? No tam hraješ opravdu "hodně".
-
Zajímavé, příběh u 2 je naprosto parádní, bossové nejsou nijak extra obtížní, ale nějaké výzva tam je. Není to hra pro každého, pokud ve hře hledáš jen zábavu na vypnutí mozku, tak ti stačí CoDko.
-
Iny zaner ale rozhodne kvalitnejsie prepracovana hra ako GTA V.
-
Odporucam hrat na najvyssej obtiaznosti s vypnutym HUD-om takze bez mapky, medajlonu a podobnych pomocok. Sam niesom hardcore hrac ale takto si tu hru naozaj vychutnavam a vobec to nieje take tazke ze by som az tak casto loadoval, skor vas to donuti sa naucit taktizovat a pouzivat alchymiu znamenia a podobne :).... V tejto hre rozhodne stoji za to nekukat stale na mapku ale pekne si prezriet prostredie, poznat vsetky lesne cesticky a podobne :)...
-
ne :D
-
Predobiedanal som Zaklinaca 3 a kupil 2ku enhanced edition. A cely zaklinac je pre mna jeden obrovsky HYPE. Dvojka je postavena na extremne obtiaznych zaverecnych bossoch a pribeh je slaby (necital som knihy). Takze som zrusil objednavku trojky a neviem ci dohram vobec dvojku. Pri hrach sa chcem bavit a nie dookola sa nervacit pri zaverecnych bossoch. Pri Game of thrones od Telltal som sa bavil ovela ovela viac. Kludne ma kamenujte ale cely zaklinac je jedno velke HYPE zalozene na kontrmelcoch.
-
jenze pak jde o to jestli si tu hru ten clovek na pc koupil nebo upiratil....jak tu nekdo psal,tak pirateni na konzole neni nejlehci. nerikam,ze neproveditelny. takze asi tak. to souzneni konzole a pc je proste fakt a i kdyz jse primarne konzolista,tak diky za pc....bez nej by nebyly soucasny konzole
-
Ted sem vlezl do Novigradu a spadla me brada, pro lidi co radi prozkoumavaji a vsimaji si detailu je to neco. Je jasny ze ted to mesto budu nekolik hodin prozkoumavat :-)
Asi sem nevidel lip udelany mesto, co se tyka atmosfery a zvuku, sou fakt paradni.
No jdu zkoumat cyklusy NPC :-DDD -
Oficiálně neexistovaly, pak přišel Steam Spy a polovina firem se z toho málem podělala, protože za takové data, co ta služba má, by spousta lidí zabíjela. Člověk vidí, že na tom není pc tak špatně, jak někteří tvrdí.
-
Rad vidim, ze Bloodborne ma vazneho konkurenta v boji o titul RPG roku.