Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kinet1c
    Zaujimave, pretoze v boji mne robi presne co chcem aby robil. Bud to nevies hrat alebo tu hru nemas rad. Nepaci sa ti a preto sa ti nepaci mnoho veci, nad ktorymi ostatny len mavnu. Opak je samozrejme tiez moznou pravdou tzn. hra sa paci na tolko, ze si ocividne chybicky krasy clovek neuvedomuje. Mozem, ale skludom povedat, ze hra ma kombat v pohode, teda ja som sa s nejakymi problemami co ty popisujes velmi nesetkal, je ale pravda aj to, ze este nie som velmi daleko v hre :D. Pravda sa my zda bude skor ako zvycajne niekde medzi pro a proti
  • Gonzi
    Řekl bych že když kritizoval skyrim, tak v podstatě popisoval Witchera.
  • Rhulad
    sice to bylo přesně obráceně, ale jo pro tvůj klid, po dvou měsících jsem napsal příspěvek a hned jsem si naklikal.
  • Veskoslav
    Jsou. Skyrim nemá žádný nosný zajímavý příběh, byl plný bugů a nedodělaných věcí, systém magie byl naprosto zabitý, systém inventáře tragický. Skyrim je jedna z nejvíce nadhodnocených her. A myslím tím základní Skyrim bez módů a DLC.
  • Mám za se bou sice jenom 12 hodin ale bug ani jeden a to samé nedodělej. GTA IV, Skyrim, Fallout 3, AC Unity. Tam je milionkrát více bugů.
  • PreidaQ
    Skyrim: 10/10
    Witcher 3: 10/10

No vidíš a Games ti jasně říkají, že obě hry jsou kvalitativně na stejné úrovni. Jsou to zatracení lháři, nebo se snad mýlím?
  • Za minutu 13 plus? Tolik k systemu +-...
  • To je stejně vedlejší. Ale ten Hon je v názvu hru a je součástí hlavní linie. A tyhle mezery tam jsou moc vidět. Postavy si válčí a nějaký super Hon, je nezajímá. to je dost divný.
  • spoock
    10/10 bych tomu nedal, má to až příliš mnoho bugů a nedodělků, ale příběhově je to dost na výši
  • solomon.short
    rpg jako herni styl a rpg prvky jsou dve odlisne veci. nicmene k bloodborne se nevyjadruji, nehral jsem
  • Jsem velice zvědav na hejt Dana Vávry, a co přesně bude hře vyčítat. Taktéž se snaží o realistické ztvárnění lesů, vesnic a strání, takže chci vidět, jak si to představuje on dokončené, a né v rozbité alfě.
  • Až na ty spoilery jak prase pěkně napsaný článek. Dávejte si na to pozor, nebo aspoň na začátek hoďte spoiler alert. U většiny recenzí se tomu vyhli, tady to sází jak zelí. Děkuji
  • Ovladani a kamera - bez debat, zkousel jsem W3 hrat s K+M a i na gampadu. Skyrim se hraje perfekne na K+M. W3 ani na jednom. Napr. chces udelat 1 krok a ten v*l(wtf proc je v*l zakazane slovo?:D) se rozbehne...
    Combat - Skyrim je klasicky RPG bohuzel i na nejtezsi uroven to bylo moc jednoduchy, jinak by to byla skvela hra. W3 zmacknes cudlik chlapik se rozbehne udela salto a svihne mecem a ty cely 2s nemas abosulne zadnou kontrolu nad charakterem, nevis co udelas, jakym smerem, jak daleko. Podivnej hitbox. Prisera udela pri utoku 360 jak je na tebe zamerena, kdyz stojis za ni....
    Rozdeleni sveta do zon - netreba komentovat, Skyrim je proste jeden velkej svet.
    Vyvoj postavy (coz je nejdulezitesi prvek RPG her) - Skyrim to co delas, v tom se zlepsujes a kazda schopnost ma svuj strom. Podstatny rozdil jestli pouzivas sekeru, mec nebo palcat. Svuj charakter zlepsujes vsim co delas, at uz je to crafting, zabijeni priser, questy, zlodejina atd... W3: questy jsou jedinej efektivni zpusob jak zvysovat lvl. Jediny rozdil ve zbranich je ze stribrny pouzivas na prisery a ocel na lidi.
    W3 je udelanej na efekt. Nechapu proc v rozhovorech je casto moznost rict neco, co nema vubec zadnej vliv na vysledek rozhovoru... jen nejaka pseudovolba. Docela dobre to shrnuje ta nejjednodussi obtiznost, kterou pojmenovali "Hlavni je pribeh!", protoze to je jedina vec, kterou ta hra muze zaujmout.
    A to radeji knihu...
  • Veskoslav
    To vidíš třeba když se přidáš k Bouřným hávům, nikdo to neřeší, všude tě vítají, císařští tě zdraví....Teď jsem v Zaklínači pozabíjel skupinu Císařských a už visí v okupovaném území oznámení na mou hlavu.
  • Rhulad
    ta hra má do 10/10 skoro stejně daleko jako Skyrim. Nic proti recenzentovi, ale ignorovat naprosto nefunkční combat v akčním RPG je opravdu na zrušení prémií. Geralt nedělá, co chci, kamera ignoruje všechnu logiku combatu a dokonce malý Topivec rozdává hitboxy na úrovni draka. Combat prostě NEFUNGUJE!

Leveling postavy je ještě horší než ve dvojce. Zase naprosto k ničemu perky, kde jsou sakra ty perky z jedničky, které přidávaly do combatu animace, takže motivace levelovat byla po celou dobu hraní. Tady odklikáš vylepšení meče a destruktivních a obraných znamení a dál je ti to totálně na párku.

Další věci už jsou značně subjektivní, takže atmosféru, grafiku, příběh hodnotit nebudu.
  • Jj mne zas neni jasne preco Zaklinac vobec nemusi chodit na malu a velku potrebu :)...
  • Aj pribeh witchera je epicky su tam prisery ako z rozpravok, neviem ci tam vidis simulator stredoveku ale tak sa v tej dobe vazne nezilo :)
  • Mě spíše zaráží to, když ta parta Dikových honičů provádí nájezdy pravidelně. Prostě již se to stalo. Proč je nezničí armáda? Tam mají lidi armády jako prase a nic. Jaksi jím nevadí nějaký Hon, který kdyby chtěl, tak se zjeví nad hlavou císaře a zabije ho na místě....

To je, jaksi zvláštní. Ten Hon řeší pouze Gerald a někteří další zaklínači.
  • Skvěle vliv rozhodnutí popsal Vávra ve FC.

Dohrál hlavní linii ve Skyrimu, zachránil svět, zabil hodně draků, byl největší borec a každý to věděl...Tak vylezl ven a čekal, ten zástup lidi jak mu gratulují a ono nic *1*

Kvalitní myšlenkové pochody, toho kdo to vymyslel. Tady i hloupý vedlejšák má následky a nebo přemýšlíš o tom, co se asi poté stalo...
  • Jo, jo.

To je ten "problém". Jakmile jsi více benevolentní a více her dostává 9, tak poté ten prostor pro něco lepšího je pouze 10. A pak se prostě ptáš, proč má tohle 9 a je to vychvalováno když to je v porovnání se hrou stejného druhu o třídy horší ve všem. A ano. Psal by jsi se stejně kdyby nebyla čísla, protože by text byl stejný...

A i když nebereš grafiku (aby jsi neřešil DA pro staré konzole). Generické questy v RPG? to jako fakt? 9/10...Jo, když si to takto recenzeti posouvají, pak to je jak jsi napsal. A to je i jinde. Filmová FPS s pruhy kde máš návod co dělat, když uvidíš "X"....to je prostě benevolence.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit