Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sithard
    Hraju na pc ale gtx 660 to bez heirworks rozbeha plynule na vyssi nastaveni. Zkusil jsem i x360 ovladac ale to jsem byl v combatu ztracenej jeste vic :-D
  • Sithard
    videl jsem jen serial a ten se mi libil ke knizkam se chystam uz dlouho tak treba jednou :)
  • pokud chceš mít ten zážitek ještě mnohem hlubší, začni knihama - nejprve povídky o Zaklínači, jsou krátké, ale chytnou tě (přirovnal bych to asi k povídkám o Connanovi co do délky i chytlavosti), pak si dej románovou pentalogii a pak Witcher 1 2 3.
  • Hmm, ja nehrál ani jeden díl, čas to asi napravit, začnu hezky od jedničky *7*
  • Chvaly vsude plno a zaslouzene. Stejne jako GTA5 si to desitku urcite zaslouzi.
    Za sebe mam radost i z jineho duvodu. Mame tady dve hry s otevrenym svetem tesne za sebou, ktere ukazuji ze jej lze udelat plynuly, pestry, detailni a funkcni, kde se verohodne pohybuji verohodne vypadajici tvorove. Jiste k dokonalosti porad daleko, ale jasam, protoze uz uz to zacinalo vypadat ze neco takoveho je beh na hodne dlouhou trat. Tak jsem zvedavy jak se s timto faktem popasuji ostatni vyvojari. Mozna se znacna cast zacne presouvat na mobilni platformy s prohlasenimi ze v nich vidi budoucnost. *1*
  • Lukass
    Takhle ja to mam z 90% AAA her. Ale tenhle mesic je brutalni Project Cars a Zaklinac, jak rikam do vanoc mam co hrat a o vanocich si koupim GTA 5 :-)
  • A na cem to hrajes? Neni problem v tom, ze se ti to na PC moc nehybe?
  • Švejk v Zaklínači ^_^
  • z mého pohledu to bude zcela jistě lepší než Skyrim. Skyrim měl extrémě nudné vedlejší questy i hlavní quest. Skyrim neměl žádný challange, protože potvory levelují spolu s hrdinou, což umožňuje udělat jakýkoliv quest kdykoliv a navíc je to extrémně nepřirozené a nelogické. Levelování ve Skyrimu bylo o ničem. Skyrim z mého pohledu je 7-8/10. Snažím se být objektivní a uznávám, že ten svět byl velký a krásný, leč nudný, pokažený absencí pořádného příběhu.
  • Tak jsem vymekl a objednal PS4ku. Bloodborne me hodne nalomilo a Witcher 3 me dotuknul. :)
  • Zaklínač 3 je fakt pecka, jak již zaznělo mnohokrát přede mnou, je neskutečná. Zase budu hodiny hrát minihru (karty), budu chodit skoro až bezcílně krajinou resp. městem a číst každý dialog. Prostě takové hraní knížky:)
  • Namatkou:

Gamespot 10/10
    Guardian 10/10
    Daily Telehraph 10/10
    Gameplanet 10/10
    Game Trailers 98%
    Game Informer 98%

Nebo o jakem svete to mluvite?
  • xH4wK
    http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/year/pc?sort=desc

Podla mna predzenie GTA V, v userscore uz je vyssie.
  • Mám odehráno teprve asi 6 hodin a rozhodně je to výborná a zábavná hra, čili na desítku má pro mě určitě "zaděláno". A jestli je lepší nebo horší než Skyrim, to si povíme za 100 - 150 hodin hraní. Zatím se to spíš učím hrát a spoustu věcí pořád nevím.
  • Zaklínač je těžká postmoderna, to znamená, že vyprávění v povídkách celkem "zaostřené" se během ságy "rozostřuje", mění se v komentář samo k sobě a skončí na tom, že celé je to jenom pověst a nikdo přesně neví, jak to dopadlo. Proto je OK, že to má víc konců. Zaklínač vychází kromě historie Evropy z pohádek a pověstí a tam taky nikdo neřeší, jak "doopravdy" dopadla Červená Karkulka.

Právě díky tomuhle volnému stylu psaní knih pak ani tolik nevadí, že ani hry nejsou nijak extra logicky provázané - každá je trochu o něčem jiném a souvisejí spolu jen volně. Jde spíš o myšlenky, postavy a svět, než o to, jak se co přesně "kanonicky" stalo.
  • tak si přečti knížky, to tě namotivuje
  • Sithard
    mozna to neni jen hype a modla pro fanousky knizek ale vetsina pratel z toho uchcava blahem a internety vlhnou a me to nebavi.. si pripadam jak vyvrhel :-D
  • upřímnou soustrast, máš to prostě blbé
  • taky většinou moc nestíhám hrát. Chodím do práce + jiné povinnosti. Takže se dnes už snažím hrát jen 2-3 hry do roka a vybírám si kvalitní. Problém je, že v poslední době těch kvalitních vyšlo nějak moc.

DA:I - 150 hodin
    Withcer 3 - 150 hodin
    Pillars of Eternity - 80 hodin

Na jednu stranu mne mrzí, že teď nehraju, na druhou později je výhoda v tom, že hru lze sehnat zapatchovanou a se všema DLC za levno.
  • až budu mít hotové restíky nedohraných her minulých, koupím....takže tak za půl roku :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit