Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna Kinect je to nejméně podstatné na této hře. A jen tak mimochodem těším se moc!
  • Som zvedavy na naroky kedze v dobe vydania w2 som to hral na gtx480 a slo to ledva zato grafika bola nadherna a toto vyzera este lepsie. Hlavne by tam mohli dat subojovy system ala batman s mecom v ruke by to bol masaker:D
  • Jelikož mi vyhořela moje grafika (gtx 470) tak doufám, že nová gtx760 to zvládne alespoň na vyšší detaily. Neoptimalizovaná AC4 běží s malým vyhlazováním a bez jemných stínů na plné 40fps+. Těším se! a vůbec.. jdu nyní vyzkoušet jak pojede witcher 2 s ubersamplingem :)
    • XorxoxTalarius
      Mam GTX460 a AC4 my jede nejlip s cele serie :D Dokonce i lip nez jednicka. :D Jinak mam vse na medium a vypada to bozsky a s FPS nemam problem
    • Magister_Peditum
      Tož taky doufám, že k rozběhnutí téhle hry na vysoký detaily nebudu potřebovat Titan nebo něco podobného. 760 teď taky zrovna kupuju. *1*
    • Lukyz
      Mám taky GTX760 - W2 vše na max 60FPS+ při zapnutí ubersamplingu jede okolo 40FPS a oči jsem si mohl vykoukat, ale rozdíl (kromě FPS) jsem prostě neviděl *1*
      • Jestli nevidíš rozdíl po zapnutí toho extrémního samplingu, tak máš něco s očima. :-) Vždyť to má najednou úplně jiný feeling.
        • To kazdopadne, jestli mu FPS kleslo o 1/3 *5*
  • Doufam, ze bude podpora gamepadu, protože dvojka byla na něm rozhodne lepší. Jinak jsem zvedavej, jestli budu muset dělat upgrade...
  • Jak já se na tu hru těším. Nová grafárna konečně dostane pořádně zabrat :)
  • Amylee.Anderson
    Mě by hlavně zajímalo, jestli Balázs Török je z Torok.
    • ne to je Madar.. par jich tu v CZ bydli..
    • myslis, ze je pribuzny s Hrabětem Teleke z Tölökö ? :D
  • "We tried in The Witcher 2 to make this high difficulty level but it was a mistake," he admitted, "because we tried to mix two different games." The Witcher fans wanted a traditional RPG with a story, not a challenge based on their dexterity."

"The learning curve in The Witcher 3 will be "proper", then - not like the much lamented learning curve in The Witcher 2. There will be difficulty levels in The Witcher 3, but unlike The Witcher 2, Normal won't feel like Hard. "It wasn't a good decision," Tomaszkiewicz added."

Začínám se obávat, že bude platit "Normal = Very easy" -_-
    Škoda, že je opuštěn jeden z pro mne osobně největších taháků Zaklínače II, a sice neskrupulózní souboje.
    • Mne treba prave ty souboje v Zaklinaci 2 hrozne stvaly. Kvuli tomu sem to ani nedohral *10*
    • Viktor_H
      Stupně obtížnosti ve W2 neměnili nic jiného než výdrž a zranění protivníků. Takže netuším, o čem vývojáři žvaní. Tak holt nebude hard 200% damage, ale jen 150% - vyřešeno. Pokud se hrálo na vyšší obtížnost, soubojový systém se proměnil v nechvalně známý "Rolling simulator". Nebylo to taktické a po nějaké době to rozhodně nebyla ani výzva (protože na všechny protivníky platila úplně stejná taktika - seknout a kotoul pryč)... Dohrál jsem to dvakrát na Dark obtížnost a z hlediska soubojů je to od konce 1. kapitoly nudná, nevyvíjející se zívačka, navíc dost triviální, jelikož Geralt začíná být od poloviny hry značně přesílen...Imho byl soubojový systém ve W2 prasárna a potřebuje předělat od základů.

Mám W2 rád, ale do "tradičního RPG" má hodně daleko.
      • Čím si to co píšeš na začátku odporuje s tím co říká?

A vytýkat akčnímu soubojovému systému, že na všechny platí stejná taktika mi připadá opravdu dost mimo. *2*
        • Viktor_H
          Hm, zahraj si Dark Souls či Blade of Darkness, a pak ti možná přijde mimo naprosto repetitivní encounter design z Witchera2. Jako akční soubojový systém z pohledu třetí osoby to stojí za prd, resp. jsou hry, kde je řešený mnohem lépe.

Neodporuje, jen mi připadá, že plácá o signifikantních chybách v designu, které ale v praxi řešili klasickým zvednutím damage + resistance.
          • No, treba v DS sla vetsina minibosu ustrilet z dalky lukem a borci si ani neskrkli, jen tak tam tupe postavali.
          • Blade of Darkness sem nehrál, Dark Souls ano a to má pochopitelně mnohem lepší a hlubší soubojový systém (to třeba i Dark Messiah nebo Mount and Blade), ale pořád nějak nechápu v čem je taktičtější, konec konců tím tvým rolling symulátorem můžeš nazvat i Dark Souls (hit and roll tam funguje taky).

A už vůbec nevím proč sem taháš nějaký damage+resistence zvyšující se s levelem, když evidentně mluví o learning curve hry, kdy na začátku je hra těžší než na konci ( a tak je to na jakoukoliv obtížnost) což btw je chyba designu.
            • *simulátorem *1* *1* *1*
      • misho8723
        Čo viem, tak bol ešte rozdiel medzi Easy a Normal - nepriatelia so štítmi ich na Normal aj používali a kryli sa, čo na Easy nerobili.. ale tak to je samozrejmosť
    • trolo
      Ak bude normal = easy, len na story tak to mi nevadi AK tam bude hard - vacsia vyzva a mozno este very hard s 1 zivotom alebo tak nejak.

Musim priznat ze ked som spustil W2 prvy krat tak prolog som opakoval asi tak 10x :D. A to som neskor hru dohral asi tak 10x na temnu obtiaznost a nezdalo sa mi to tazke - logicke ked clovek pochopi mechaniku hry.
      • misho8723
        Heh.. ja, keď som hral 1x krat dvojku, tak ten prolog som prešiel v podstate bez problémov - možno 2x som zomrel na Normal - a to som hral hneď prvú verziu hry, teraz je o dosť zjednodušený ten prolog.. až potom, ako som šiel na net, tak som zistil, že ľudia majú obrovské problémy s ním - na niektorých videách som sa fakt, že pekne nasmial :D ale keď niektorí sa hneď chceli stretnúť a pobiť s drakom, tak sa nemali čo čudovať, že padali každú chvíľu mŕtvy
        • A o toto mi jde. Origiální Witcher II nebyl nehratelný, ale právě naopak, užíval jsem si po dlouhé době produkt, který nepřistupoval k hráči jako k hlupákovi.

A bylo vtipné sledovat, když dokonce zahraniční zkušení recenzenti dostávají na budku (jeden z nejlepších videozáznamů, který jsem kdy viděl, školda že jsem neuložil), a dostávali ne protože hra je "těžká", ale protože šašové naběhli v prologu mezi tři soupeře (boj u balisty) a pak očekávali, že po vzoru dnešního standardního "gentlemanského 1 vs 1" nebude se třemi soupeři žádný problém.
    • misho8723
      Ja skôr dúfam, že to tak myslia, že na Normal bude od začiatku fakt normal obtiažnosť a postupom času bude ťažšia, ale stále "normal".. lebo v dvojke to bolo tak, že na začiatku bola hra ťažšia a postupom času bola ľahšia a ľahšia (čo mne v podstate až tak nevadilo) .. čo v podstate dáva zmysel, keďže Geralt sa postupom v príbehu stále zlepšoval, ale z hľadiska herného, to nie je práve najlepší postup.. ja mám rád, ak som lepší v súbojoch proti protivníkom, ktorí mi na začiatku robili problémy, ale stále až do konca hry mám s niektorými problémy a stále sa objavujú noví nepriatelia na ktorých treba použiť iné techniky a stále predstavujú výzvu.. a dvojka v tom smere bola veľmi nevyrovnaná (začiatok bol ťažký, ale asi tak od polovice to bola veľmi ľahká) a z hľadiska súbojového systému nevyvážená

P.S. viem, že vďaka tomu, že trojka ide byť open-world, tak človek môže hneď prísť k oblastiam, kde sú takí silní nepriatelia, že človek ich môže prekonať až keď bude mať dostatočné schopnosti, čo je dobrý systém
    • Blue.Shark
      Já bych se nestrachoval. Pokud bude lidí, kterým se nebude líbit obtížnost, dostatek, věřím, že rychle vyjde patch, který přidá pár obtížnostních stupňů ;)
      • Ano to by se stalo, ale jde o celkové pojetí boje. Vyrobit obtížnost
        Utržené zranění = základní * 2.5
        Udílené zranění = základní / 2.5
        Smrt = tvrdý GameOver
        si umí udělat každý obstojnější moder.

Ale design boje a jeho zpracování si modeři upraví velmi obtížně.
        A pokud se CDprojekt rozhodl, že boj bude jednodušší a (dle trailerů věštím) zaměřený víc na prokázání Geralta jako nadčlověka, tak se mi osobně taková představa příliš nezamlouvá.
    • Souhlasím ... čím těžší = tím lepší .. ale zase bych nechtěl hrát "dark souls" ...
      Jinak witcher 2 byl těžký jen vesměs ze začátku .. v druhém aktu už šla úroveň pomalu dolů ... a 3 + epilog jsem snad neumřel nikde. Hrál jsem tedy na střední úroveň.
      Doufám, že w3 bude mít alespoň 5 obtížností .. rád bych si zahál na 3/5 nebo 4/5 ... Bláznovinu typu umřeš a končí hrát určitě nikdy nebudu.
  • konecne se profiluji hry, kvuli kterym bude stat za to, poridit poradne PC
  • misho8723
    7/8 decembra nový trailer !
    • Wlad
      z kade mas take info? (nerypem, len by ma zaujimal zdroj)
      • misho8723
        7. decembra je odovzdávanie herných cien VGX v USA a tam bude svetová premiéra ich nového traileru: http://www.gametrailers.com/videos/22a458/the-witcher-3--wild-hunt-vgx-2013--witcher-3--wild-hunt-teaser
  • Hrozne moc se mi libil rozhovor s vyvojari v LEVELu, tak doufam, ze si tam Pavel udelal nejake poradne znamosti a brzo ho pozvou, vrazi mu ho do ruky a Divoky hon mu daji vyzkouset na vlastni kuzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit