Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 krom jiných next-gen prvků koketuje i s Kinectem
4.12.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Vsak Geralt nebyl jedinej zaklinac na svete ne? A ti konzervativni by si trajdali po svete s Geraltem...
-
Nač ta přísnost*4*? Já bych si taky raději zahrál za fungl nového zaklínače, kterého si vytvořím na začátku hry a svými rozhodnutími budu utvářet celou jeho osobnost. U Geralta mám trochu problémy s jeho osobností a, abych přiznal pravdu, Geralt je hlavní důvod proč hraní obou Zaklínačů úspěšně odkládám.
Možná mě klamě paměť, ale myslím, že CD Projekt říkal, že původně se počítalo s novým zaklínačem, kterého si hráč vytvoří. -
Porovnavas multiplatformni titul s exkluzivnim, navic ze staje sony. Exkluzivni titul ma vyhodu v moznosti lepsi optimalizace, ma lepsi podporu ze strany sony a nejspis ilepsi (predcasny) pristup k nekterym informacim. Takze ma vyhodnejsi podminky pro lepsi technicke zpracovani. Ale je to jen otazka casu,kdy se vyvojari nauci hw ps4 vyuzivat efektivneji. Mnohem dulezitejsi je, aby se neutopili v technickych zalezitostech a mysleli predevsin na herni stranku a delali kvalitni hry. Na rozliseni nesejde, 720p je dostatecne.
-
Jednicka me bavila mnohem vic i kdyz se casem stala stereotypni, dvojka me prestala bavit hned na zacatku. Doufam ze trojka si vezme priklad z dark souls, akorat ho prekope do otevrenejsiho sveta a samozrejme pouzije zaklinacske realie.
-
Znas war in the north?
-
Ty jsi prej pěknej dick :D
-
napsal "myt" takze je to typicky konzolovy hrac
-
Tak tahle hra ma bohuzel Lore uz vytvoreny spisovatelem. Ve hre podle Lord of the Rings taky nevyhodis gandalfa a nedas misto nej jineho maga, nevymenis Aragorna za sveho vlastniho hranicare, kterej treba ani nebude kral Gondoru. :)
Pokud se vam nelibi tak jedina pomoc... nehrat to a nebo si zajit promluvit se Sapkowskim at to prepise :D -
Mne se taky Geralt nelibi, nema charisma pro me. Radsi bych si udelal vlastniho zaklinace *7*
-
Kde tebe vyhrabali.. :D
-
Nejdřív se ti nelíbí, že tam jsou ženy ukázané jako d.vky a hned na to řekneš, že ve skutečnosti takové jsou. Joeova logika?
-
:D
-
Vy jste se tak dlouho hledali az jste se nasli. Je hezke, ze ani neumite psat a je hezke, jak tomu vsemu strasne moc rozumite, ale az vyrostete a mozna si i neco prectete z oblasti IT/Businessu, tak lecos pochopite. I kdyz kdo vi..
-
Vzdyt jsi mel na vyber, jestli s nimi chces spat nebo ne a to v obou dilech. Jednicka byla samozrejme prehnana, co do poctu moznosti, ale pokud jsi nechtel, tak jsi karticky sbirat nemusel
-
hej čus,,jo taky to uplne nechapu ty lidi PS4 takovi nad stroje,, viděl sis ty megaflops co maji????PC je rosekane na hadry . Se uplne těšim na killzone aš budu mastit *1* Masakr ty grafiki v tom sem si malem ucvrk
-
mne se na Zaklinaci nelibil hlavni hrdina, devkar. taky nezne pohlavi tam bylo zobrazeno neuctive jako d.vky co se vyspí s kazdym (co taky ve skutecnosti jsou). proto jsem to ani nedohral
-
Já si snad nepamatuju hru, co by byla celou dobu výzvou. Možná Baldur's Gate (víceméně) a Gothic 2, jedničku jsem nehrál. Ale já osobně mám taky rád, když jsem v neustálém stresu, že mě může zabít nějaký špinavý bandita, i když jsem na konci hry. (ale ne prase ala Gothic 3)
-
lepsi graficke efekty pro pc znamena myt vice nabusenych pc pro programatory cca 40tis pro jednoho a potrebujes jich treba 200kusu.pro xbox one devkit 20000kc 200kusu pro programatory.Takze pc hra vyjde draz a jeste se proda min kusu jak na xbox one.A to nepocitam ty extra drahy nastroje na tesselaci lepsi stinovani a buh vi co jeste.1800kc je adekvatni pro pc hru!
-
Tak to ji zkusím, ted jsem začal po shlédnutí kratičkého seriálu o zaklínačovi číst i knihy, tak doufám, že i ve hře vyloží dobře příběh .Jen hru si nechám v polském jazyce, ve dvojce byl dabing super, navíc polsky umím, tak si ho o to víc užiji.
-
Hry na konzole jsou drazší, protože Sony a Microsoft si za to berou provize, což se také projeví na ceně. V přepočtu na koruny je to asi rozdíl 200-300 stovky u nějakých multiplatformovek.