Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 krom jiných next-gen prvků koketuje i s Kinectem
4.12.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Jeje, to nezni moc dobre minimalne u hry takoveho formatu jako je The Witcher 3 , tak snad zustane jen u toho koketovani a k nicemu vetsimu nedojde. *4*
-
*simulátorem *1* *1* *1*
-
Blade of Darkness sem nehrál, Dark Souls ano a to má pochopitelně mnohem lepší a hlubší soubojový systém (to třeba i Dark Messiah nebo Mount and Blade), ale pořád nějak nechápu v čem je taktičtější, konec konců tím tvým rolling symulátorem můžeš nazvat i Dark Souls (hit and roll tam funguje taky).
A už vůbec nevím proč sem taháš nějaký damage+resistence zvyšující se s levelem, když evidentně mluví o learning curve hry, kdy na začátku je hra těžší než na konci ( a tak je to na jakoukoliv obtížnost) což btw je chyba designu. -
7. decembra je odovzdávanie herných cien VGX v USA a tam bude svetová premiéra ich nového traileru: http://www.gametrailers.com/videos/22a458/the-witcher-3--wild-hunt-vgx-2013--witcher-3--wild-hunt-teaser
-
Hm, zahraj si Dark Souls či Blade of Darkness, a pak ti možná přijde mimo naprosto repetitivní encounter design z Witchera2. Jako akční soubojový systém z pohledu třetí osoby to stojí za prd, resp. jsou hry, kde je řešený mnohem lépe.
Neodporuje, jen mi připadá, že plácá o signifikantních chybách v designu, které ale v praxi řešili klasickým zvednutím damage + resistance. -
Zrovna Kinect je to nejméně podstatné na této hře. A jen tak mimochodem těším se moc!
-
z kade mas take info? (nerypem, len by ma zaujimal zdroj)
-
Mam GTX460 a AC4 my jede nejlip s cele serie :D Dokonce i lip nez jednicka. :D Jinak mam vse na medium a vypada to bozsky a s FPS nemam problem
-
Jestli nevidíš rozdíl po zapnutí toho extrémního samplingu, tak máš něco s očima. :-) Vždyť to má najednou úplně jiný feeling.
-
Som zvedavy na naroky kedze v dobe vydania w2 som to hral na gtx480 a slo to ledva zato grafika bola nadherna a toto vyzera este lepsie. Hlavne by tam mohli dat subojovy system ala batman s mecom v ruke by to bol masaker:D
-
Tož taky doufám, že k rozběhnutí téhle hry na vysoký detaily nebudu potřebovat Titan nebo něco podobného. 760 teď taky zrovna kupuju. *1*
-
Čím si to co píšeš na začátku odporuje s tím co říká?
A vytýkat akčnímu soubojovému systému, že na všechny platí stejná taktika mi připadá opravdu dost mimo. *2* -
Mám taky GTX760 - W2 vše na max 60FPS+ při zapnutí ubersamplingu jede okolo 40FPS a oči jsem si mohl vykoukat, ale rozdíl (kromě FPS) jsem prostě neviděl *1*
-
Čo viem, tak bol ešte rozdiel medzi Easy a Normal - nepriatelia so štítmi ich na Normal aj používali a kryli sa, čo na Easy nerobili.. ale tak to je samozrejmosť
-
Jelikož mi vyhořela moje grafika (gtx 470) tak doufám, že nová gtx760 to zvládne alespoň na vyšší detaily. Neoptimalizovaná AC4 běží s malým vyhlazováním a bez jemných stínů na plné 40fps+. Těším se! a vůbec.. jdu nyní vyzkoušet jak pojede witcher 2 s ubersamplingem :)
-
Stupně obtížnosti ve W2 neměnili nic jiného než výdrž a zranění protivníků. Takže netuším, o čem vývojáři žvaní. Tak holt nebude hard 200% damage, ale jen 150% - vyřešeno. Pokud se hrálo na vyšší obtížnost, soubojový systém se proměnil v nechvalně známý "Rolling simulator". Nebylo to taktické a po nějaké době to rozhodně nebyla ani výzva (protože na všechny protivníky platila úplně stejná taktika - seknout a kotoul pryč)... Dohrál jsem to dvakrát na Dark obtížnost a z hlediska soubojů je to od konce 1. kapitoly nudná, nevyvíjející se zívačka, navíc dost triviální, jelikož Geralt začíná být od poloviny hry značně přesílen...Imho byl soubojový systém ve W2 prasárna a potřebuje předělat od základů.
Mám W2 rád, ale do "tradičního RPG" má hodně daleko. -
Doufam, ze bude podpora gamepadu, protože dvojka byla na něm rozhodne lepší. Jinak jsem zvedavej, jestli budu muset dělat upgrade...
-
A o toto mi jde. Origiální Witcher II nebyl nehratelný, ale právě naopak, užíval jsem si po dlouhé době produkt, který nepřistupoval k hráči jako k hlupákovi.
A bylo vtipné sledovat, když dokonce zahraniční zkušení recenzenti dostávají na budku (jeden z nejlepších videozáznamů, který jsem kdy viděl, školda že jsem neuložil), a dostávali ne protože hra je "těžká", ale protože šašové naběhli v prologu mezi tři soupeře (boj u balisty) a pak očekávali, že po vzoru dnešního standardního "gentlemanského 1 vs 1" nebude se třemi soupeři žádný problém. -
ne to je Madar.. par jich tu v CZ bydli..
-
Heh.. ja, keď som hral 1x krat dvojku, tak ten prolog som prešiel v podstate bez problémov - možno 2x som zomrel na Normal - a to som hral hneď prvú verziu hry, teraz je o dosť zjednodušený ten prolog.. až potom, ako som šiel na net, tak som zistil, že ľudia majú obrovské problémy s ním - na niektorých videách som sa fakt, že pekne nasmial :D ale keď niektorí sa hneď chceli stretnúť a pobiť s drakom, tak sa nemali čo čudovať, že padali každú chvíľu mŕtvy