Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    Ak bude normal = easy, len na story tak to mi nevadi AK tam bude hard - vacsia vyzva a mozno este very hard s 1 zivotom alebo tak nejak.

Musim priznat ze ked som spustil W2 prvy krat tak prolog som opakoval asi tak 10x :D. A to som neskor hru dohral asi tak 10x na temnu obtiaznost a nezdalo sa mi to tazke - logicke ked clovek pochopi mechaniku hry.
  • Jak já se na tu hru těším. Nová grafárna konečně dostane pořádně zabrat :)
  • Ano to by se stalo, ale jde o celkové pojetí boje. Vyrobit obtížnost
    Utržené zranění = základní * 2.5
    Udílené zranění = základní / 2.5
    Smrt = tvrdý GameOver
    si umí udělat každý obstojnější moder.

Ale design boje a jeho zpracování si modeři upraví velmi obtížně.
    A pokud se CDprojekt rozhodl, že boj bude jednodušší a (dle trailerů věštím) zaměřený víc na prokázání Geralta jako nadčlověka, tak se mi osobně taková představa příliš nezamlouvá.
  • myslis, ze je pribuzny s Hrabětem Teleke z Tölökö ? :D
  • misho8723
    Ja skôr dúfam, že to tak myslia, že na Normal bude od začiatku fakt normal obtiažnosť a postupom času bude ťažšia, ale stále "normal".. lebo v dvojke to bolo tak, že na začiatku bola hra ťažšia a postupom času bola ľahšia a ľahšia (čo mne v podstate až tak nevadilo) .. čo v podstate dáva zmysel, keďže Geralt sa postupom v príbehu stále zlepšoval, ale z hľadiska herného, to nie je práve najlepší postup.. ja mám rád, ak som lepší v súbojoch proti protivníkom, ktorí mi na začiatku robili problémy, ale stále až do konca hry mám s niektorými problémy a stále sa objavujú noví nepriatelia na ktorých treba použiť iné techniky a stále predstavujú výzvu.. a dvojka v tom smere bola veľmi nevyrovnaná (začiatok bol ťažký, ale asi tak od polovice to bola veľmi ľahká) a z hľadiska súbojového systému nevyvážená

P.S. viem, že vďaka tomu, že trojka ide byť open-world, tak človek môže hneď prísť k oblastiam, kde sú takí silní nepriatelia, že človek ich môže prekonať až keď bude mať dostatočné schopnosti, čo je dobrý systém
  • Amylee.Anderson
    Mě by hlavně zajímalo, jestli Balázs Török je z Torok.
  • Blue.Shark
    Já bych se nestrachoval. Pokud bude lidí, kterým se nebude líbit obtížnost, dostatek, věřím, že rychle vyjde patch, který přidá pár obtížnostních stupňů ;)
  • Souhlasím ... čím těžší = tím lepší .. ale zase bych nechtěl hrát "dark souls" ...
    Jinak witcher 2 byl těžký jen vesměs ze začátku .. v druhém aktu už šla úroveň pomalu dolů ... a 3 + epilog jsem snad neumřel nikde. Hrál jsem tedy na střední úroveň.
    Doufám, že w3 bude mít alespoň 5 obtížností .. rád bych si zahál na 3/5 nebo 4/5 ... Bláznovinu typu umřeš a končí hrát určitě nikdy nebudu.
  • "We tried in The Witcher 2 to make this high difficulty level but it was a mistake," he admitted, "because we tried to mix two different games." The Witcher fans wanted a traditional RPG with a story, not a challenge based on their dexterity."

"The learning curve in The Witcher 3 will be "proper", then - not like the much lamented learning curve in The Witcher 2. There will be difficulty levels in The Witcher 3, but unlike The Witcher 2, Normal won't feel like Hard. "It wasn't a good decision," Tomaszkiewicz added."

Začínám se obávat, že bude platit "Normal = Very easy" -_-
    Škoda, že je opuštěn jeden z pro mne osobně největších taháků Zaklínače II, a sice neskrupulózní souboje.
  • Kinet1c
    mozno nejakym zazrakom dostal kopiu hry a uz dohral a vie co vie, co je dobre vediet :)
  • Moander
    Uz jsi to dohral?
  • konecne se profiluji hry, kvuli kterym bude stat za to, poridit poradne PC
  • misho8723
    7/8 decembra nový trailer !
  • Hrozne moc se mi libil rozhovor s vyvojari v LEVELu, tak doufam, ze si tam Pavel udelal nejake poradne znamosti a brzo ho pozvou, vrazi mu ho do ruky a Divoky hon mu daji vyzkouset na vlastni kuzi.
  • "Víc a víc her bude takto vypadat." A pak přijde FORZA 5 na nextgennewawesome Xbone, kde diváci jsou vlastně jen 2D fotky 5 zaměstnanců firmy, kteří jsou dokola a dokola přebarvování :-D
  • Mahcake
    Hra století! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit