Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konecne se profiluji hry, kvuli kterym bude stat za to, poridit poradne PC
  • misho8723
    7/8 decembra nový trailer !
    • Wlad
      z kade mas take info? (nerypem, len by ma zaujimal zdroj)
      • misho8723
        7. decembra je odovzdávanie herných cien VGX v USA a tam bude svetová premiéra ich nového traileru: http://www.gametrailers.com/videos/22a458/the-witcher-3--wild-hunt-vgx-2013--witcher-3--wild-hunt-teaser
  • "Víc a víc her bude takto vypadat." A pak přijde FORZA 5 na nextgennewawesome Xbone, kde diváci jsou vlastně jen 2D fotky 5 zaměstnanců firmy, kteří jsou dokola a dokola přebarvování :-D
  • Amylee.Anderson
    Mě by hlavně zajímalo, jestli Balázs Török je z Torok.
    • ne to je Madar.. par jich tu v CZ bydli..
    • myslis, ze je pribuzny s Hrabětem Teleke z Tölökö ? :D
  • Jak já se na tu hru těším. Nová grafárna konečně dostane pořádně zabrat :)
  • Paul_cz
    Kvůli této hře budu kupovat novou R9 290, hned jak vyjde nějaká s dobrých chladičem. Bohužel žádná z těch prašivých konzolí to neutáhne v kvalitě kterou požaduji, bez kompromisů *4* .
    • jo jasne ty blahovy.A co se tyce programovani,tak jsem nekde cetl,ze z microsoftu zdrhla hlavni programatorka hallo4,pracovala na nakych spesl efektech pro tuto hru.a macrosoft si to nechal patentovat.Zdrhla protoze je pry hruza programovat na xbox one,tak presla k naughty dog a k sony.A pracuje s nimi na uncharted4.S ps4 je pry radost programovat.A co se tyce polaku,tak tem ,moc neverim,ti vzdy lezli microsoftu do zadku,epicem pocinaje a temahle holobratkama konce!Ja si tuto hru od nich nekoupim,za protest,ze pc verze nebude mit zadnou DRM ochranu,a neminim pc ckarum dotovat jejich verzi!!!!Ponevadz jedem pc bulik si koupi origo pc verzi a hura na torrent,to by tak hralo polaci mili!!!A 4k rozliseni na full hd monitoru?to jste pekni kouzelnici,to mi musite poradit,mam v kuchyni HD ready tv,jak nani mam udelat fullHD obraz.poradte pc sceno vznesena a vsevedouci. prosim
      • Ty jsi prej pěknej dick :D
      • Kde tebe vyhrabali.. :D
      • Jak jsi krutý *1*
  • Já si snad nepamatuju hru, co by byla celou dobu výzvou. Možná Baldur's Gate (víceméně) a Gothic 2, jedničku jsem nehrál. Ale já osobně mám taky rád, když jsem v neustálém stresu, že mě může zabít nějaký špinavý bandita, i když jsem na konci hry. (ale ne prase ala Gothic 3)
  • Už se těším až si to zkusím , hrál jsem dvojku a byla úžasná .Ještě mi zbývá i první díl ,tak jsem se chtěl zeptat jestli se v něčem liší nebo vyniká od ostatních a oplatí-li se to zahrát ?Ted jen si na o najít čas škola ,práce ,to aby den trval dvakrát déle *1*
    • Jednička mi seděla mnohem víc. Byla temnější, přesvědčivější a slovanská. Dvojka byla taková hodně barevná a "víc fantasy". Zpočátku mě několikrát odradil combat system, ale napotřetí jsem tomu dal šanci a strašně rád na tu hru vzpomínám. Přes 40 hodin herní doba, dělal jsem všechny questy, četl všechny knihy a podobně. Ten svět je tam daleko líp vysvětlenej než ve dvojce. Ta mi přišla, že klouže dost po povrchu a trojka by měla bejt osobní linie Geralta a Yen - na to se těším nejvíc.

Nevím jak jsi zdatný hráč, ale jestli ano, dej si ji na vysokou obtížnost. Donutí tě to míchat a používat lektvary :-). Ve dvojce ani na těžkou obtížnost nebylo potřeba lektvarů - krom asi kočky. V jedničce to bez lektvarů nešlo vůbec :-).

Navíc je i dabovaná. Někomu ten dabing nesedí. Já to vítám. Radši si zahraju hru v rodným jazyce než třeba v angličtině. Ne všemu úplně rozumím a zážitek není stoprocentní. A když můžu poslouchat a ne pokukovat po titulkách tak jedině dobře :-).

Závěrem. Jdi do ní :-). Jestli se ti svět zaklínače líbí, z jedničky budeš nadšen :-).
      • Tak to ji zkusím, ted jsem začal po shlédnutí kratičkého seriálu o zaklínačovi číst i knihy, tak doufám, že i ve hře vyloží dobře příběh .Jen hru si nechám v polském jazyce, ve dvojce byl dabing super, navíc polsky umím, tak si ho o to víc užiji.
        • Jednicka me bavila mnohem vic i kdyz se casem stala stereotypni, dvojka me prestala bavit hned na zacatku. Doufam ze trojka si vezme priklad z dark souls, akorat ho prekope do otevrenejsiho sveta a samozrejme pouzije zaklinacske realie.
  • "Xbox One je snadný k porozumění" Google Translator FTW?
  • Hrozne moc se mi libil rozhovor s vyvojari v LEVELu, tak doufam, ze si tam Pavel udelal nejake poradne znamosti a brzo ho pozvou, vrazi mu ho do ruky a Divoky hon mu daji vyzkouset na vlastni kuzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit