Zaklínač 3 s upgradem pro nové konzole prokoukl. Hraje se ale taky líp
-
To je ale úplně jedno co má kdo rád. Soulsy taky můžu milovat, ale pokud budou mít rozbitej souboják, tak nemám problém o tom promluvit.
Je spousta her co mě baví a když je v nich nějaká věc, co je udělaná špatně, tak ji přece neignoruju. Právě Zaklínač je jedna z nich. Můžu vyjmenovat spoustu důvodů proč mám tu hru rád, ale rozbitej a těžkopádnej souboják, plus distribuce XP to fakt nebudou a ne z důvodu zábavnosti, ale funkčnosti...
Mimochodem, když už jsi tak vytrhl tu moji větu, tak jak souhlasíš s tou první? "A on je na to nějaký zákon, že RPG nemají mít dobrý souboják?"
-
Na PS jsi nahraný. CDP nepodporuje mody na lowzolích.
Já to osobně dohrál nejdřív na PS4 a pak podruhé na PC a omodované. Spousta věcí byla přepracovaná a mnohem lepší.
V tomhle je PC scéna prostě skvělá, možnost si nedokonalosti her změnit a omodovat k lepšímu.
-
"je to akční hra jako soulsovky, jen bohužel postrádá jejich zábavnost"
To je věc subjektivního názoru. Ten, kdo neměl rád Souls-like hry, ti řekne, že ten souboják v Zaklínači 3 je zábavnější než soulsovky.
-
Mne tie nove kamery tiez moc nevyhovuju co sa tyka rozhladu v boji ked celis viac nez jednemu nepriatelovi sucasne a celkovo v prirode - fov sa zmeni a je v zabere menej vegetacie stromov a podobne sice je svet akoby vacsi ale mnozstvo objektov sa tiez zuzi
-
v tomhle se CDP hledal celou dobu už od dob prvního dílu. Vzpomene si někdo na dvojku a první souboj s Lethem a ty šílené hitboxy? Oproti dvojce je souboják ve trojce pořád zlatý, ale za mě je to pořád strašně nevyužitý potenciál, přece jen hraješ za Geralta - mistra meče, to by měl být jeden z hlavních aspektů hry.
-
kdybych hrál Zaklínače kvůli RPG prvkům, tak tomu dám 1/10 a odinstaluji to. Zaklínač 3 jako RPG hra je naprosto nefunkční. Naštěstí má x dalších skvělých věcí. Mohl bych napsat x a x věcí, co v rámci RPG v Zaklínači nefunguje. Za mě osobně bych překopal celý RPG systém od levelingu, rewardingu, xp, skill tree...
Takže jen taková malá rada, doporučuji znát problematiku daných her, než tady budeš něco psát.
-
O tom, že souboják je... meh, se nemá cenu bavit. Přidělování zkušeností smysl dává, pokud nechceš, aby hráč měl přelevelovanou nebo podlevelovanou postavu v průběhu příběhu nezávisle na tom, jak grindí náhodné souboje v divočině. Fakt, že ani to tam moc dobře nefunguje, je věc druhá. Minimálně v prvním dílu to fungovalo o dost lépe.
-
Já to hraju po staru. Ta nová kamera ani sesílaní znamení mi nevyhovuje:) Mě ta kamera přijde strašně blízko a Geralt zabírá půl obrazovky.
-
To je celkem zajímavá teorie, ale co když to hrál na konzoli, nebo v době kdy na to ještě mody nebyly? A největší problém je, že to pořád neomlouvá "kvalitu" původního díla, protože co si budeme povídat, má pravdu, že to byla zdaleka nejméně zábavná věc na celé hře.
Příběh, postavy, zasazení atd bylo všechno super, ale souboják to celé soustavně pohřbíval a dodnes je mi záhadou, že o tom hráče informovalo minimum recenzí, stejně jako ta podivná distribuce XP, kdy za zabíjení nepřátel nezískáváš téměř nic a za splnění questů naopak strašně moc.
-
A on je na to nějaký zákon, že RPG nemají mít dobrý souboják? 😂
Navíc oficiálně je Zaklínač označen jako "Action role-playing game" takže ano, je to akční hra jako soulsovky, jen bohužel postrádá jejich zábavnost...
-
A to na PlayStationu udělám jak?
-
kdo chce lepsi soubojak, hraje radsi akcni hry jako jsou soulsovky a do rpg nestrka nos
-
Kdo chce, tak si to omodoval a má lepší souboják. Kdo nechce, ten jenom remcá do diskuzí a stěžuje si.
-
nebo rewarding.. osobní strážce v Novigradu pro člověka obchodující s fistechem, dokonce mu pomůžu se snížením ceny z 5000 na 4000 a odměnu dostaneš 10 korun.
-
krásná hra, užívám si jako poprvé, hraji teď podruhé, bohužel je totálně rozbitá v rámci RPG.
Začal jsem NG+ rovnou na Pochod smrti cca lvl 58, bohužel itemy od začátku lootji pro level 70 apod, navíc itemy nejsou správně nastavené v rámci bonusu, takže zůstávám na Zmijí zbroji lvl 39 z DLC.
Udělal jsem všechny questy ve Velenu, mám lvl 67, první sada zbroje kočky je pro lvl 71.
Kdo dělal leveling, obevně RPG prvky by zasloužil.
-
Tak a teď ještě přestat současné generaci konzolí říkat next-gen a všechno bude zase fajn.😉
-
První průchod jsem měl velmi podobný. :D
-
Hádám, že ten příšerný souboják pořád zůstal co? 😐