Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, nenašel jsem ho v menu. Ale je fajn, že je tam, kam patří, to se večer šťastně shledáme.
  • Optimalizacia pecka vazne... mam 8gb ram, I5 2320, Radeon HD 7870 2gb... a ide to plynulejsie ako Witcher 2 mam taky pocit a mam vsetko na ultra/high... nejake zbytocnosti ako vertikalna synch.atd vypnute... filtrovania antialiasing pustene vsetky..... ide mi to krasne plynule a FPS ale 60mam... takze super zahra si to asi velmi vela ludi , omnoho viac ako sa ocakavalo podla prvych uvedenych prestrelenych poziadavkach :) ... takzez zelam vela namahanych hodin pri witcherovi gamersky kolegovia a nadsenci :) enjoyyy *14* & peace
  • Hmm, jak to tak ctu, tak si s instalaci jeste pockam na par patchu. Jednak si nejsem jisty, jak to moje 760Ti rozbeha a druhak podle videi docela neodhadli field of view a kamera je silene prilepena na postave. A nechci si stahovat nejaky cheat engine, abych to mohl zmenit.
  • A co to jsou ty "potky" to jsou potítka na ruce ?
  • on by sel,ale nejde mi stahnout...asi maji pretizeny servery,nebo fakt netusim :D

aha...na konzoli to asi nejde,protoze na to prska dost lidi na ofiko foru :)
  • I takový pošťák si rád zahraje Zaklínače *1*
  • Keyz
    vypni ve hře limit FPS a zapni přes ovladače adaptivní v.synch. To by mělo údajně pomoci.
  • Keyz
    Na konzoli nejde dát patch? To zní jako PC problém *15*
    Fonty jdou měnit. Na PC jsme je zmenšil protože byly velké jako pro slepce. Tedy i na konzoly mi měli jít zvětšit.
  • zatim je to fajn...
    jen dva problemy...nejde mi pro PS4 stahnout patch,pokazdy se to zastavi a stahovani nedojede :-/
    a fonty ve hre jsou tak maly,ze i na 55 palcove televizi to je dost tezky precist :-D
  • Já nevím, pro mne co je nad 35fps už nepoznám, na druhou stranu mi pak manželka říká, jak to můžu hrát, že se to děsně seká, že by jí z toho do 10min bolela hlava - ta si dává detaily tak aby to měla 50+.
    Mě osobně jak to má 30+ tak je to fajn, jak to padá pod 30 tak snižuju detaily. Takže je to asi hodně individuální.
  • Nenašel náhodou někdo workaround na zamrznutí hry v inventáři? Stane se to tak jednou za hodinu (nejnovější ovladače testováno ve W7 x64 i W10 tech prew, HW I7 3,6 32GB ram GTX980), ovládáni KL+MYŠ. Hra má supr atmosféru takže často zapomenu delší dobu sejfovat. Když chcípnu je to moje blbost, ale tohle zamrznutí mne štve :).
  • Poslal jsem vám sem celkem dobrej vtip o České poště, ale nevím, kdy vám dojde (jestli vůbec)...
  • diky, vecer testnu :-)
  • Ve hře netuším, jinak Fraps ;-)
  • Jak to tady tak procitam, mam chut si schvalne zmerit fps s ruznym nastavenim a proto bych mel dotaz. Nevitejak v Zaklinaci zapnout zobrazovani FPS ? Pripadne, je na to nejaka utilita treti strany ? Diky
  • Já mám 16 GB už hodně let, ale určitě bych si to nedovolil nazvat standardem, ten je stále ještě 4-8 GB. A pokud ti Chrome zabírá 8GB tak buď máš milion rozšíření nebo milion otevřených záložek, ale normální to určitě není (to je tak 1-2 GB).

Naopak hraní v okně bez okrajů standardem už je. To, že nejsi schopen ani najít quicksave, myslím ani netřeba komentovat.
  • měl jsem to stejně ale chyba byla na poště.prostě sem si tam došel a optal se a byl tam.
  • Jo a soubojový systém je výborný, zatím jsem neměl žádný problém.
  • Skvělý pocit když ze sedla koně rozseknete zvěda, který se rozstříkne na 2 půlky. Grafiku moc neřeším jelikož si nemůžu dovolit to vymaxovat. Hodně se mi líbí změny počasí a třeba taková bouřka vypadá nádherně. Další + je docela velký herní svět vyplněný zajímavými úkoly a lokacemi, narozdíl třeba od Dragon Age Inq. Podle mě skvělé utracené peníze, jen škoda, že si zrovna nemůžu vzít dovolenou :D
  • Duvod k tomu je, pokud je někdo neschopny a není mozne legalne hru vlastnit v prijatelnem terminu a je to zpusobeno cizi vinou, tak piratska verze jako docasna nahrada mi prijde zcela v poradku.
    Kazdopadne, pokud ji hra dorazi během dneska, je to tak trochu jedno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit