Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypněte si při update kdo má avast *7*
  • Já mam 2 roky stalý notebook a nemam šanci :-D :/ (Lenovo G580)
  • Komu se to nelibi,tak at to nehraje,ja to hraju na ps4,a jsem velice prekvapen.Pro polaky palec na horu.Grafika je perfektni.Akorad ty konverzace se na ps4trhaj.A to slunicko je az moc prehnany,jak u driveclubu.U me 10z10.Moje prvni multiplatforma,a jsem kvalitou hoodne prekvapen.
  • Parádna optimalizácia takto sa to má robit ! PC MASTER RACE ! po 6 hodinovom maratone som nepresiel ani prd len som sa kochal a zabudol som ist vyvenčit psa to je v prdeli kiež by som mal kona!
  • Ristoro
    To by mě zajímalo co si představuješ pod pojmem zázrak. Unity vypadá opravdu výborně. Witcher vypadá hůř, to jo, ale pořád vypadá hodně dobře, voda je horší (bezkonkurenčně nejlepší je dodnes v AC 4 Black Flag), stromy v dálce jsou trošku rozmazané (mám vypnutý bloom, motion blur i normální blur), ale to vůbec nevadí. Hodně lidem během těch rozbrojů o grafice uniká fakt, že hratelnost je bombová. Co mě potěšilo, je obtížnost, v soubojích se dá hodně často chcípat na vyšší obtížnost, když je nedostatek elixírů.
  • Mimochodem, W2 se zapnutým ubersamplingem a 60FPS stále nezvládá ani dnešní Titan *1*
  • super už 2 hodiny marného update z gog. *16* *16* *16* rád bych si to už dneska zahrál?
  • Magister_Peditum
    Ok, takže pokud existuje byť sebemenší šance, že někdo něco nezná, tak se nesmí mluvit o ději? Pak nechápu, že lidstvo ještě nevymřelo na mlčení. *15* Běžte se spoilerama do háje zelenýho!
  • Ristoro
    S těmi hairworks naprosto souhlasím. Chtěl jsem to tu napsat. V pohodě na ultra všechno, dokud jsem nezapl hairworks, byť jen na Geraltovi. Pokles FPS byl šílený. Neměřil jsem to, ale takových 10-15 fps určitě.
  • Keyz
    *15* Pak to sežereš, ty hariworks a bestie zase budou bez chlupu a tedy budou vypadat jako bez toho efektu, protože jsi to všechno sežral.
  • Sr_Lobo
    Dík, pomohlo!
    Opravdu ty hariworks žerou jako *12*
  • Víš, ale ono je trochu smutné, že openworld hra z roku 2015 vypadá podstatně hůře, než lineární (byť s celkem rozlehlými a členitými levely) hra Crysis z roku 2007. To je 8 let!!
    Ono by bohatě stačilo, kdyby vypadal alespoň na to, že vyšel v roce 2015.
    To, že hru před 2 lety prezentovali jako technologicky mnohem vyspělejší hru je zase ještě jiný problém. Kdyby alespoň na rovinu přiznali, že to tehdy přepísknuli a nedokáží tu úroveň dodržet, důvodem budiž konzole, neschopnost optimalizace nebo třeba ufouni. Ale né, oni do poslední chvíle tvrdili, že k žádnému downgradu nedošlo a že to co předvedli v roce 2013 předvede finální pc verze.
    Tohle podle mě není profesionální přístup a ten backfire si podle mě právem zaslouží.
    Jinak zrovna stalker vypadal v době vydání pořád dobře. Sice na něm ten prodlužovaný vývoj byl trochu již znát, ale ty efekty, dynamické nasvícení a dynamické počasí patřili ve své době mezi naprostou špičku, natož mezi openworld hrami.
  • hra je zatím dobrá .. ale to ovladání .. jak já nesnáším když zmáčknu šiku dozadu tak se mi charakter postaví ksichtem ke kameře .. toto je mor z konzolí a není určený pro klávesnici a myš ... na pc se to řeší tak že charakter vždy míří tam kam ukazujete myší tím pádem když zmáčnkete šipku dozadu charakter začne couvat ... důvod je ten že ASWD (8 směrů) není dost přesné na to aby plně řídilo postavu tímto stylem.. místo toho aby jste se prostě otočili charakter začne běhat kolečka kolem přemětu který se snažíte sebrat . myš to limitaci víc než vynahrazuje ,,, bohužel tady myš ovládá jen kameru ne charakter .. naštěstí alespoň při bojích je to lepší protože kamera určuje na kterého nepřítele se koukáte = kouká tam i geralt ...
  • Jack1947
    Previously on... no tak ted už má hodně lidí dopařeno ne? a to ani nemuseli nic hrát. Zajímaví doba.
  • jakubc
    Kdyby to jen nesežralo z fleku 10 fps... Ale nádherný efekt to rozhodně je.
  • Myslim že je to cca průměr. Já mam slabší noťas a i tak mi to jde.
    (Bože tenhle systém komentů je dementní) Zetko: Asus X75V, koupenej cca před rokem a něco, za cca 14 000.
  • Keyz
    Jj.

Tak ty textury berou málo paměti pri FullHD jak se tam píše. Kdyby je dali ještě lepší, tak to bude zase jiné. Rozjede to teda hodně lidí. To je potěší.
    Tohle je opravdu super: http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/the-witcher-3-wild-hunt/the-witcher-3-wild-hunt-nvidia-hairworks-interactive-comparison-1-on-vs-off.html

Snad borci vymyslí další podobné věci.
  • jakubc
    To zase ne, těch nastavení s razantním dopadem není moc, ale zase se dají vylepšit i nad rámec hry, Nvidia to v tom článku taky říká - jestli máte moc výkonu, můžete jít dál tweakováním souborů. Mají tam na to i speciální článek. A to že postprocessing filtry nemají velký dopad na výkon ještě neznamená, že nemají na vzhled hry - mají, dost velký v některých případech. Super je, že kvalitní textury si užije člověk i s poměrně starou grafickou kartou.
  • Keyz
    Shrnutí: Je celkem jedno jak to natavíte, protože to pojede to velice podobně. Krom několika nastavení které mají dopad *15*

To je špatný. Má to mít vliv aby ten kdo má lepší PC to využil a ten kdo má horší to využil také. Mají to nějak divně uděláno.
  • Kdyby si zjistil, jaký je současný průměrné PC, nepsal by, že má průměr a nedostal by ta mínuska. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit