Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozlišení 1920x1080. Jelo mi no překvapivě i na High ale už se to trochu špatně ovládalo ale když to mám mezi medium a high tak se to hraje parádně. Hlavně detail textur má velký vliv, ten mám na high a pohoda.
  • Díky a buď v klidu. Ty mínusy ti dává nějakej troll a že jich tu je.
  • jakubc
    Pár postřehů z článku od Nvidie ohledně nastavení a jeho efektu na hru a na framerate:

*nastavení počtu postav nehraje roli, protože jich nikdy není v okolí tolik, aby se tento počet nevešel i do minimálního nastavení
    *nastavení detailů jsou ve skutečnosti spíše decals a vzdálenost jejich zobrazování, nemá to moc vliv na grafiku
    *i 2GB grafická karta zvládne textury na ultra
    *všechny efekty v postprocessingu mají velmi malý vliv na výkon, ale poměrně výrazný na kvalitu obrazu, tedy až na SSAO/HBAO, které si nějaký ten výkon vezmou, ale alespoň SSAO se kvůli kvalitě obrazu vyplatí
    *kvalita vody vynikne jen při plavbě oceánem a ani tam to není nic extra úžasného
    *nejvyšší vliv na výkon i grafiku mají hairworks
    *a také nastavení foliage - v otevřených prostranstvích vás může vysoké nastavení stát desítky FPS. Pro slušný zážitek je ale doporučeno nastavit vzdálenost foliage na Medium, hustota trávy stačí na minimum
    *nastavení stínů neovlivňuje víceméně ani výkon, ani krásu hry
  • Lukass
    No treba prave Oblivion byl ve sve dobe graficky super
  • jo a ještě, mám skoro 4 roky starej PC s několika upgradama, takže asi tak dnešní průměr a běhá mi to na maximální detaily včetně lepší podpory vlasů a dalších serepetiček, takže PC verze je velmi dobře odladěná. mám 8 giga ram 2 giga frafiku a i7 intel procesor
  • A ty zase porovnávaš hru, na ktorej pracovalo tak 200 ľudí (Zaklínač 3) a hru na ktorej robilo okolo 1 000 (AC Unity) a o rozpočtoch ani nehovoriac.. nehovorím, že Z3 vyzerá lepšie ako ACU, ale zase veľkosť mapy(Novigrad+No Mans Land) v Z3 je o mnoho väčšia ako mapa v Unity a bez jediného (!) loadingu, keď si už v nej.. takisto majú svet, ktorý reaguje a mení sa podľa rozhodnutí hráča.. najlepšiu simuláciu počasia v hrách.. najlepšie spracovaný vietor a na ktorý reagujú predmety vo svete..takisto majú väčšiu dohľadnosť predmetov, v ACU keď si sa pozeral z výšky na to mesto, tak to vyzeralo otrasne, tu v Z3 keď si v Novigrade, tak krásne vidno budovy aj do diaľky a aj NPC.. NPC v ACU majú len úlohu postávať a chodiť po vytýčených trasách.. v Z3 slobodne chodia po svete, majú svoje denné režimy, reagujú na svet okolo seba, atď.. takisto monštrá a zvieratá majú svoje režimy a dynamické AI, a samozrejme, keď k tomu pripočítaš aj to, že koľko systémov naraz musí v Z3 fungovať naraz, tak je neuveriteľný technický zázrak už len to, že všetko toto dostali aj dnešné konzoly a v takom vcelku malom tíme.. vyzerá hra tak, ako pred 2 rokmi? Nie.. bohužiaľ.. ale aj taký býva vývoj hier.. v minulosti sa toto dialo tiež (napríklad nie až tak ďaleko - Oblivion: pozrite si "screenshoty" pred vydaním a porovnajte ako vyzerala hra, keď vyšla)

RPGčka málokedy boli o grafike - maximálne tie lineárnejšie, ale ktoré legendárne RPGčko (a hlavne 3D) bolo v dobe vydania chválené za grafiku? Planetscape Torment? Nie.. Gothic I/II? Pekné boli, ale nič úchvatné.. Deus Ex ? Vôbec nie.. System Shock? Nie.. Oblivion vcelku áno, ale vyrovnalo sa napríklad iným hrám? Half-Life 2, FEAR, etc. boli ďaleko vyspelejšie hry ako tieto.. ani taký STALKER, ak zoberieme, že je mixom RPG a FPS, tak viem, že ľudia boli veľmi sklamaní z grafiky (okrem meniaceho sa počasia a efektov s tým súvisiacich) Witcher 2 bolo veľmi lineárne RPGčko tak tam sa mohli so všetkým pohrať a v tomto smere dokonca pomohlo aj to, že to bolo PC exkluzivita (nie vždy to znamená lepšiu grafiku, ako Deus Exs, SS, Stalker, atď ukázali)
    A teraz by chceli aby obrovské RPG, so simulovaním dynamického počasia, komplexného AI obyvateľov, zvierat, monštrier, bez loadingov, so zmenami rovno vo svete, atď. aby vyzeralo lepšie ako Crysis 3, The Order 1888, GTAV, atď. .. bohužiaľ, toto potrvá ešte pekné roky, aby sa veľké RPGčka dostali na tú kvalitu, ako ukázali Poliaci v tých prvých traileroch

Chápem, že ľudia sú sklamaní z toho, že hra nevyzerá tak dobre ako v niektorých prvých traileroch, ale aktuálnu grafiku ukazovali Poliaci už hádam rok, takže zase neklamali ľudí.. a tí, ktorí si objednali hru len kvôli tým trailerom, no bohužiaľ, marketing Vás dostal tam, kde aj chcel
    Aj keď aj ja chcem aby aspoň niektoré efekty vrátili formou patchov naspäť do hry, s tým, že si ich môžu ľudia zapnúť alebo nechať vypnuté..
  • Hraji to od dnešního rána a mohu jen doporučit. Naprosto bezkonkurenční hra. na PC verzi nechybí ani chůze, takže jak u jiného článku někdo hateoval, že Geralt jen běhá, tak teda úplně v klidu i chodí *5*
  • Co je to za nesmysl? Když něco vyšlo před 15 lety, tak to znamená, že to všichni znají? Spoilery přece nejsou o tom, před kolika lety něco vyšlo, ale že to někomu zkazí radost (viz "spoil"). Spoilery bych mazal paušálně, příspěvky s nimi beztak většinou nemají žádný smysl - jen naštvat ty, co ještě nečetli.
  • Nikdo snad neočekávál, že textury budou vypadat jako v reálu a vše bude dokonalé, ale řekl bych, že očekávat, že ta hra bude vypadat alespoň na úrovni dnešního standardu není tak přemrštěné.
    Když už neodpovídá tomu, co prezentovali dříve, tak ta hra mohla odpovídat alespoň úrovni openworld her v roce 2015.
    A když už nic, tak alespoň HW nároky by mohli odpovídat tomu, jak ta hra vypadá.
  • Asi hrajeme každý jinou hru, protože W3 vypadá všelijak, jen né fantasticky.
    Unity vypadá mnohem lépe a ani to není nějaký grafický zázrak, nicméně pořád celkem obstojně vypadající hra na rok 2015, což se o W3 bohužel říci nedá.
    Nechápu, že si to někteří fandové nechtějí přiznat. CDP to prostě po technické stránce pěkně pohnojili.
    Aspoň že po té herní stránce se to povedlo.
  • Magister_Peditum
    Kniha vyšla už před 15 lety. To už je na spoiler dost dlouhá doba. *15*
  • Díky oběma ;)
  • Díky :) Čekal jsem to složitější, teprve to stahuji.
  • TheGGG
    tvůj fotřík se zajímal o spodky slováků, nebo je to nějaký pořekadlo co mě uniká?
  • TheGGG
    tak si si pěkný ubožáček. Doufám, že se od nvidie a ostatních výrobců toho předraženého šuntu necháváš jako správna ofečka každý večer řádně na*****
  • http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guide
  • TheGGG
    Těším se jak sviňa, ale ten Go your way trailer je teda strašnej slaďák zubobol. Uff, radši bych víc švih, bum, sek epic song trailer, než takovej doják pro slečinky. Chápu, že to hrajou i holky, ale todle tedy není nic pro borce mé kategorie.
  • jakubc
    jj, ale pozor, jde jen ze základního menu, nelze to změnit pak až ve hře
  • Vybereš češtinu v menu hry *3*
  • Mám hru na GOGu. Jak do hry dostanu české titulky. Díky za rady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší