Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vychází - shrnutí předchozího děje
19.5.2015 | Aleš Smutný
167 příspěvků
-
HW nároky to má takový že na ultra si to zahrajeme tak za 2-3 roky, navíc hra nevypadá graficky líp než třeba AC unity nebo DAI,,, hra jako taková může být dobrá ale hrát to na medium na herním pc kde všechno hraju na high/ultra mně rozčiluje
-
"potky" - bože ta dnešní mládež, to je strašné
-
Hraji na obtížnost Krev a zlomené kosti! A dost masakr to je
-
Je toho dost. Třeba také video: https://www.youtube.com/watch?v=VlvkjMYcryI
-
Já s tebou úplně souhlasim. dnes sem to zapnul na Ultra, HBAO+, na moji GTX 970, vcera sem si stahnul ty nove ovladače, tesil sem se jak malej jarin, jaka to nebude podívaná.. kdyz sem to pustil, tak sem hned sel do nastaveni, ze to musim prepnout na ultra.. ze se to asi neulozilo.. *3* a ejhle.. ulozilo. Nejvic je to poznat asi na texturách, jsou neuvěřitelně rozmazaný, je to hodně vidět na stromech a na trávě - působí to hodně "malovaně" , připomíná mi to grafiku wowka, nemyslim v detailech ale v texturách. ta grafika kterou prezentovali před vydáním tam vubec není :) co se mi ale moc líbí je obloha, vypadá parádně. krásná paleta barev mraků a paprsků a tak. a zvuk ve hře se mi moc líbí. ale fakt to vypadá skoro jak ta dvojka.. *15*
tady sem z toho natočil krátký video.. jde mi tam hlavně o stromy a o trávu
https://www.youtube.com/watch?v=XAeljmBIoZ8&feature=youtu.be *4* -
článek okopírovaný z Polygonu hmm?
-
a co myslíš že se v Čechách říká o Slovákách? Můj otec o nich vždycky říká "nahoře huj, vespodu hnůj"
-
Tentokrát s tvým názorem plně souhlasím :-)
-
Zkusil jsem hned v noci po vydání v 1:00 půl hodinky a na grafické kartě Radeon 7950 se na high či ultra jedná o vskutku gurmánský zážitek: totální sekaná v kombinaci se škubánky. Kvalita grafiky náročnosti neodpovídá. AC: Unity bylo o něco méně náročné a vypadalo lépe. Ale na Witchera se nesmí nadávat, protože je svatý.
-
všetci pindali do Ubisoftu, ale Unity vyzerá tak o 2. triedy lepšie a tiež to je sandbox. A to ani nerobili kampaň založenú natom, že to bude tak úžasné vyzerať. Holt Poliaci...človek čaká že dostane morskú soľ a oni mu naservíruju posypovú a rovno do očí
-
Uz hraju super :) https://www.youtube.com/watch?v=hy3HjQs83-s
-
Grafika ujde, záleží na detailech. HW nároky jsou nižší než u DAI (vlastní zkušenost).
Detaily postav a věcí jsou dobré, ale prostředí trochu pokulhává ... barvy jsou až moc barevné.
Taky jsem si říkal, že to nebude nic moc, ale po první části hlavního questu jsem se vytratil k vývěsce, začal dělat vedlejší questy a kontrakty a při tom prozkoumával otazníčky na mapách (čekal jsem poklady, našel jsem hnízda monster).
Hra je dost chytlavá a questy jsou daleko komplexnější a uvěřitelnější než "zabij a přines".
Co mě mate je systém expení - zabíjení monster XP bar prakticky neposouvá. Po cca 30 zabitých monstrech a 4 qustech jsem stále na levelu 1.
Systém aktivních skillů mě taky trochu děsí.
Jsem rád, že oproti dvojce lze potky chlastat během boje, což hru dost usnadňuje. Co stojí za zmínku je, že level monster nevypovídá o jejch síle. Jeden questovej duch na levelu 2 byl pro mě těžší oříšek, než skupinka ghůlů na 4. lvl.
Hra je taky snazší než dvojka, hraju na 2 nejtěžší obtížnost a styl "mlať co se dá" se mi osvědčil lépe, než skákání a "bombení" z dvojky. -
:D mám dost. grafika je lepší, jak v DA-I. Hru už hraji na rozdíl od někoho, kdo kritizuje aniž by tu hru hrál. Z videa poznáš leda tak houby. jak už bylo řečeno RPG není o grafice nýbrž o ději a struktuře, ale W3 má vše *5*
-
Zkus tohle:
http://imgur.com/gallery/28AC0 -
čo pletieš hrušky s jablkami? vravím o grafike hry nie o jej kvalite, hra to môže byt dobrá, ale prvý dojem je u mna sklamanie
-
co tady trollíš s grafikou? Jako by RPGčka byly o grafice.... Pokud to bude mít dobrou strukturu vyprávění, poutavý příběh, dobrý vývoj postavy, tak by mi nevadila ani grafika z roku 2005
-
ja som sa práveže vyhýbal infoškám o W3, akurát som zaznamenal flame, že to downgrejdli a vidím, že to je tak. Vyzerá to pekne, ale na dnešnú dobu úplne obyčajne. Čakal som od toho omnoho viac. Taký W2 bol v dobe vydania krásna hra, detto Kingdom Come vyzerá úžasné. Ale to by som o W3 fakt nenapísal a to vravím o dojmoch z full detailov
-
Ne že bych ji viděl, zatím to neřešim, ale předpokládám, že jsi se dival na nějaky gameplay přes nějakou streamovací službu, kde není jisté v jakém rozlišení a nastavení to bylo nahrané a v jakém to vůbec můžeš sledovat.
*1* -
Já s tebou souhlasím jen částečně, ono to ve skutečnosti vypadá celkem pěkně, ale má to neskutečné HW nároky. Se svou grafikou jsem rozjel DA:I skoro na max detaily a co jsem se díval na HW požadavky na W: 3 tak je moje GPU jako minimální doporučovaná.