Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vychází - shrnutí předchozího děje
19.5.2015 | Aleš Smutný
167 příspěvků
-
Souhlasím s tím, že Unity vypadá lépe, Unity vypadá vůbec nejlépe ze všech her za poslední dobu, nemluvím o optimalizaci. I ty animace a vymodelování vlasů je neskutečné. Ale Witcher má větší svět a taky vypadá fantasticky.
-
Pořád lepší než dát si nick "Vocas" řekl bych.
Jazyk se vyvíjí, doporučuju se s tím smířit. "Potky" je vyloženě hráčský slang, s generací to nemá co dělat, tohle slovo používají i hráči, kteří jsou o generaci starší. Nevím, co je na mě "strašného" ... doporučuju ti začít u sebe a pak posuzovat ostatní (a jen ty, o kterých něco víš ...). -
Kdyby sis nevymýšlel pi*oviny. Mám to na ultra a vypadá to skvěle, je asi jasné, že v tak obrovském světě bez loadingu nebude všechno vypadat dokonale a všechny textury nebudou jako v realu.
-
Hraju, (spis teda hral sem, protoze cekam na mody) na PC na high.
-
Každopádně doporučuju radši osekat detaily a jet 60fps než mít hezčí hru v max 30 fps, alespoň mně teda není na PC framerate kolem 30fps vůbec příjemný.
-
Jede to v pohodě i na levných kartách. Jen to bude 30FPS a nebude to na max.
To je celé a hodně lidem tohle maximálně vyhovuje. Tedy zahrají si jak chtějí.
Uvědom si, že aby jsi při stejném nastavení získal z 30 FPS -> 60 FPS tak to stojí hodně výkonu. -
mimochodem zaklinace2 s ubersamplingem zvladaly taky pouze top grafiky
-
si to zahraj na PC
-
ti co maji horsi, tak si uberou detaily...nevim co se resi. Kdyz CDP prohlasili ze musi hru graficky orezat, protoze by ji vetsina stroju neutahla, tak byl flame...ted, kdyz hru na max zvladnou jen top grafiky, tak je zase flame...tak uz nevim
proste nejnovejsi hru s timhle zamerenim, kde je velky prostor a neni to tunel jako u klasickych konzolovek, nemuze na max zvladnout karta co pred rokem stala 8k, protoze ani tehdy to nebyl high-end -
"nejhůř vypadající hra za posledních několik let" - bez komentáře
Jinak, garantuju ti, že lidi chodící do diskuzí už si tenhle tvůj názor aspoň 20x přečetli, takže to nemusíš psát neustále všude - je otravné na to pořád reagovat a bez odezvy člověk zase takovou hloupost nechat nemůže. -
Jo, jedu to na GTX970 uplne v pohode *15* akorát se mi to nelíbí..hra je super, ale bejt něma tak bych se do země propad, za to co vypouštěli ven za zázraky a jak to vypadá ve skutečnosti..
-
Tak paráda že to jde v pohodě na grafice za 15 litrů :))) kolik % hráčů ji asi má že ?
-
na GTX980 to jede v pohode a verim ze i 970 nebo radeon 290x to zvladnou
-
300 eur mně stála před rokem jenom grafika :)) a ano grafické hody to jsou, ale ne v hrách od ubisoftu a ted už asi i od cd projectu
-
Protože konzole za 300 euro zvládá 4K, ultra a 60fps...
-
Voda je strasna, textury pobrezi a plazi to je hnus. Stromy v dalce rozmazany a nedetailni, po graficke strance je to nejhur vypadajici hra za poslednich nekolik let. Hrozny zklamani.
Divim se ze dneska nekdo takhle hnusnou AAA hru vubec vyda, zvlast potom jak hru prezentoval.
FOV pri pomale jizdne na koni, nebo v mistnostech je uplne sileny, proboha koho tohle napadlo.
Hra jako takova bude skvela to bezpochyb, ale stejne to u me nezakryje zklamani z vizualu, navic v obydlenech oblastech leti framerate zavratne dolu, a je to jednoznacne chyba optimalizace.
Pro me je graficka stranka podstatna a tady proste selhava, takze pro me zklamani. -
300 eurové PC spred roka určite kúzli s W3 grafické hody...4K, ultra a 60 FPS *14* *3*
-
Hnisavec: +1 :)))
-
tak potom je to chuj
-
Takže si za to můžou zákazníci a ne ti co ten hype vytvářeli, to je dobrá logika... :D