Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teda hrál jedničku i dvojku, ale moc si z toho nepamatuju...není někde nějaký pěkný souhrn? :)
  • Ahoj,

ake rozlisenie? Lebo mam podobnu konfiguraciu i5 750 (4jadro) 8GB ram a 560ti a ide mi to sotva na low a to som musel ist dole s resolution... *8*

btw: https://i.imgur.com/jbLP6ZK.jpg
  • Hnisavec
    videl som práve PC verziu na Full Detaily a vyzerá to o ničom...to je to správne slovo. Určite horšie ako Dragon Age Inquisition a v porovnaní s tým čo prezentovali ťažké sklamanie.
  • a co vlastně to video má spoilovat? Četl jsem všechny povídky i romány o Zaklínači (ale už je to 15 let) a hrál oba předchozí díly, ale z toho videa moudrý nejsem. Tyto trailery bývají většinou naprosto o ničem, a tento není výjimkou.
  • mozna by v tom popisu melo byt zmineno, ze Ciri vsichni (krome geralta a yen) hledaji kvuli tomu, ze jeji dite ma mit nejake ultra mega schopnosti
  • Jo, potvrzuji - Duny je Emhyr.. ..moment, kdy ho Gerlat poznal na konci celého příběhu jen tak nezapomenu. Asi nejsilnější moment knih, kdy každému docvakne, o co a proč tam Emhyrovi celou dobu šlo - proto je to hodně silný spoiler celé knižní ságy.
  • Jede to na High i se 4GB RAM bez problémů.
  • Keyz
    Dík za článek. Je to srozumitelně popsáno.

Škoda, že nikdo nepřeložil podrobnější popis politické situace. Anglicky je o tom dobrá série článků.
    http://knightofphoenix.tumblr.com/witcher
  • Diky, oprasim si tedy znalosti... :)
  • Keyz
    To teda je. Kdyby jsi měl staré 4 jádro, lepší kartu tak by šlo. I když by se to asi sekalo protože máš málo RAM (a možná nemáš 64bit OS, který to vyžaduje). Ale lidé psali, že jím to jede na starém 4 jádru.
  • Koncem sedmé knížky. Emhyr var Emreis a Duny, jsou ve skutečnosti jedna a tatáž osoba. Vydával se za Ježka, aby svedl Pavettu a zlomit kletbu uvrženou aby nebyl císařem. Pak se vrátil do Nilfgaardu a císařem se stal.
  • Poslední kniha ságy
  • Spoiler alert!!Emhyr je Dunny,alespoň co si pamatuji z knih.
  • Muzes me nasmerovat, kde to bylo presneji? Knihy jsem precetl vsechny, ale uz je to dobrych patnact let a tohle si z nich tedy nevybavuju...
  • Docti celou sagu a dozvis se ze Duny je on.
  • Emhyr var Emreis je jediným přežívajícím rodičem Ciri. To je drsnej spoiler :)
  • Technicka - jak mam chapat, ze jedinym prezivajicim rodicem Ciri je cisar Emhyr? Podle knih byla dcerou Pavetty a Jezka. V predchozich dvou hrach (ktere jsem trestuhodne stale nedohral) se na tomto neco zmenilo?
  • Jede mi to vcelku dobře na medium až high. GTX 560 TI, 3,2Ghz 4 jádra, 8gb RAM. Stahuju polský dabing ten cool šeptavý hlas Geralta se nedá poslouchat.
  • ales.smutny
    "Zpívaný hudební doprovod" :) Nejsem prostě fanda používání moderní hudby u některých žánrů, ale to už je věc jednotlivých videí, některá jej implementují skvěle.
  • Inquisitor
    Tak to jsme na tom stejně blbě :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit