Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zatim je to fajn...
    jen dva problemy...nejde mi pro PS4 stahnout patch,pokazdy se to zastavi a stahovani nedojede :-/
    a fonty ve hre jsou tak maly,ze i na 55 palcove televizi to je dost tezky precist :-D
    • Keyz
      Na konzoli nejde dát patch? To zní jako PC problém *15*
      Fonty jdou měnit. Na PC jsme je zmenšil protože byly velké jako pro slepce. Tedy i na konzoly mi měli jít zvětšit.
      • on by sel,ale nejde mi stahnout...asi maji pretizeny servery,nebo fakt netusim :D

aha...na konzoli to asi nejde,protoze na to prska dost lidi na ofiko foru :)
  • Lukass
    Voda je strasna, textury pobrezi a plazi to je hnus. Stromy v dalce rozmazany a nedetailni, po graficke strance je to nejhur vypadajici hra za poslednich nekolik let. Hrozny zklamani.
    Divim se ze dneska nekdo takhle hnusnou AAA hru vubec vyda, zvlast potom jak hru prezentoval.
    FOV pri pomale jizdne na koni, nebo v mistnostech je uplne sileny, proboha koho tohle napadlo.

Hra jako takova bude skvela to bezpochyb, ale stejne to u me nezakryje zklamani z vizualu, navic v obydlenech oblastech leti framerate zavratne dolu, a je to jednoznacne chyba optimalizace.

Pro me je graficka stranka podstatna a tady proste selhava, takze pro me zklamani.
    • TheGGG
      tak si si pěkný ubožáček. Doufám, že se od nvidie a ostatních výrobců toho předraženého šuntu necháváš jako správna ofečka každý večer řádně na*****
      • Když tak pročítam tvoje komenty nechápu, jaktože takový exot jako ty ještě nedostal ban ...
    • si to zahraj na PC
      • Lukass
        Hraju, (spis teda hral sem, protoze cekam na mody) na PC na high.
        • Ristoro
          Kdyby sis nevymýšlel pi*oviny. Mám to na ultra a vypadá to skvěle, je asi jasné, že v tak obrovském světě bez loadingu nebude všechno vypadat dokonale a všechny textury nebudou jako v realu.
          • Nikdo snad neočekávál, že textury budou vypadat jako v reálu a vše bude dokonalé, ale řekl bych, že očekávat, že ta hra bude vypadat alespoň na úrovni dnešního standardu není tak přemrštěné.
            Když už neodpovídá tomu, co prezentovali dříve, tak ta hra mohla odpovídat alespoň úrovni openworld her v roce 2015.
            A když už nic, tak alespoň HW nároky by mohli odpovídat tomu, jak ta hra vypadá.
    • jakubc
      "nejhůř vypadající hra za posledních několik let" - bez komentáře
      Jinak, garantuju ti, že lidi chodící do diskuzí už si tenhle tvůj názor aspoň 20x přečetli, takže to nemusíš psát neustále všude - je otravné na to pořád reagovat a bez odezvy člověk zase takovou hloupost nechat nemůže.
  • Jo, vysel zaklinac, konecne bude klid:)

Jinak hra je dobře optimalizovana, na mojem celkem obstaroznim pocitaci (3Ghz 4 jadro, 750ti a 6GB ram) mam při high(něco medium a hairworks off) nastaveni nejakych 30-40 fps, to jsem moc necekal. Tak hezkou zabavu vsem:)
    • Thorar
      Jo to já ji na svým stroji ani nespustim :-) 2 jadro 2.33Ghz, Ati Radeon HD 4600, 3.5Gb RAM. Asi už je čas na upgrade
      • Keyz
        To teda je. Kdyby jsi měl staré 4 jádro, lepší kartu tak by šlo. I když by se to asi sekalo protože máš málo RAM (a možná nemáš 64bit OS, který to vyžaduje). Ale lidé psali, že jím to jede na starém 4 jádru.
        • Jede to na High i se 4GB RAM bez problémů.
      • Inquisitor
        Tak to jsme na tom stejně blbě :)
      • skoro-8jadro a cakam na buduci mesiac, co za grafiky vyjdu, potom to spustim na high bez Head&shoulders technologie
  • Vyvojari tam nachystali skvely darek, jeden z nich mel v den vydani narozeniny a da se tam objevit recept na lektvar, ktery na pul minuty zveda xp za zabiti x100, na lvl 10 sem se dostal bez jedineho splneneho ukolu *5* *5* akorat musi clovek sbirat ingredience na ten lektvar a pak si najit treba smecku vlku, ktreou vykropi *1* *1*
  • Mám hru na GOGu. Jak do hry dostanu české titulky. Díky za rady.
    • Vybereš češtinu v menu hry *3*
      • Díky :) Čekal jsem to složitější, teprve to stahuji.
      • jakubc
        jj, ale pozor, jde jen ze základního menu, nelze to změnit pak až ve hře
  • houmrhoumr
    Hona *1*
  • Hudební doprovod překvapivě neruší? ...Doprovod je plnohodnotnou součástí trailerů jak na hry, tak na filmy, který do velké míry vytváří jeho atmosféru. Mimochodem je ten song výbornej. Zkuste si to pusit bez zvuku ...
    • ales.smutny
      "Zpívaný hudební doprovod" :) Nejsem prostě fanda používání moderní hudby u některých žánrů, ale to už je věc jednotlivých videí, některá jej implementují skvěle.
  • TheGGG
    Těším se jak sviňa, ale ten Go your way trailer je teda strašnej slaďák zubobol. Uff, radši bych víc švih, bum, sek epic song trailer, než takovej doják pro slečinky. Chápu, že to hrajou i holky, ale todle tedy není nic pro borce mé kategorie.
  • http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guide

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit