Přejít na výpis diskuzí
Zakřičte si Banzai! v datadisku Rising Storm pro Red Orchestra 2
19.10.2011 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
vypada to dobre. snad to jeste nekdo za rok bude hrat. ta hra je stale plna bugu a naprosto debilnich desingerskych rozhodnuti. nejlepsi je asi unlock zbrani. celkem ve svete je behem dne asi 3-5 plnych serveru pro 64 hracu. a tripwire dosud nevydal jediny poradny patch.
-
-
Já nevím co proti té hře máte, mám nahráno kolem 24 hodin a stěžovat si nemůžu. Jasně, skore K/D mám sice 0.88, ale neštve mi to, když mě někdo zabije, většinou je to moje vina, že jsem se dobře nerozhlédl. S těmi servery je problém v browseru, přes něj se vyhledávat nedá, musí se hledat přes Steam->Servery a vyfiltrovat RO2, serveru jede dost a dost. Osobně jsem mnoho bugů nezaregistroval, hra mi spadle všeho všudy dvakrát. Jediný, co je mizerný je pathfinding, kdy se zaseknete o každou blbost, případně se postava zase nechce zvednou. Ale nejhorší bugec je, když kliknete, že chcete vystřelit... a ono nic *4*, s tím už by měli něco udělat. Jinak za mě... hra super a velmi se těším na RS.
-
Napríklad ja na 64 serveroch zásadne nehrám. Hru si o moc viac užívam na serveroch tak do 32 hráčov *3*
-
Já bych si rád zahrál multiplayr,kdyby to ovšem každou chvíli nepadalo *10* Doufám že brzo vydají pořádný patch
-
Koukam ze se servery rychle vyprazdnily :/ Bohuzel musim souhlasit se vsim cos napsal a jeste bych prihodil ze bud je ta hra plna cheateru a nebo jsem mel na ne extremni smulu...
-
-
s cheatama sem se za vic jak 50 hodin hrani nesetkal. to uz by byl vazne konec kdyby tam jeste byly cheaty. kdyby mely ty mapy z modu takovou kvalitu jako ro2 a tripwire vydal poradnej patch, tak mam na par let vystarano o zabavu co se tyce fps multiplayer strilecek. takhle je to sice furt originalni a graficky paradni hra ale tech klacku co vam pri hrani hazi pod nohy to sem jeste nevidel. mimochodem na oficialni fora nema cenu chodit. me tam smazali 4 z 5 prispevku a to sem nepouzil jediny vulgarni slovo. spokojenost fanousku v hlasovani: http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=69477 tohle mluvi za vse
-
-
Ja mam nahrano 40 a narazil jsem na na muj vkus az trochu moc uplne regulernich cheateru (nepocitam ted lidi co pouzivali bugy jako ozivla mrtvola apod.). Hrat to uz nechci.
-
v minulé diskuzi tady všichni psali jak je RO2 super :) nezbyde než počkat na pořádný modifikace nebo alespoň hratelný mapy. Do jakého tématu jsi přispíval, že ti to smazali ?
-
-
ale vždyť RO2 je super hra, která přidává bonus v tom, že člověka zcela regulerně sere.
-
-
-
-