-
urcite si vydelaj vic nez trictvrte lidi v CR. *1*
-
Predchozi novinka nahozena v 22.2.2011 10:10 a ta jeste pred ni v 22.2.2011 09:09. Tady se deje nejaka mysterie? *8* *8* *8*
-
Sám programuji menší hry a vím co to dá strašně práce a jak mi záleží aby se každá moje hra líbila. Jednu mám už skoro hotovou, ale stále je plná chyb. Kdyby jí teď někdo viděl tak by mě to mrzelo...Lidi z Cryteku chápu, navíc vím, že jsou jedny z mála, kteří podporují stále pc hraní. A proto si dvojku koupím ikdyž jsem si jedničku nekoupil, abych aspoň trochu podpořil jejich snahu..
-
betu jsem hrál asi půl hodiny (zrovna tak daleko, kolik přibližně trvá demo), potom se zasekla a nešla dál hrát...ale za tu chvilku jsem si udělal celkem ostrý obraz o tom jak bude hra vypadat...kýčovitý příběh vyprávěný způsobem, který se snaží hráče pohltit (a la CoD), změna prostředí, které v tomto díle pravděpodobně nebude už skoro vůbec interaktivní.
Na druhou stranu lepší nanooblek, chytlavější a snazší(konzole) hratelnost a v neposlední řadě to, co mi vyrazilo dech...postupné vylepšování vlastností obleku (RPG prvky v takové míře jako BioShock, Dead Space atd.), což zaručuje si přizpůsobit hratelnost přesně podle vkusu...
...a celkový dojem? Těším se!
PS: Tipoval jsem, že to bude ze začátku ledna nebo z jeho půlky a bylo by absurdní myslet si, že většinu těch bugů neodstraní, vždyť na to mají ještě ode dneška čtyři týdny... -
ty tu asi nechodis dlho, ze ?
-
ten cas toho vydani tohoto clanku byl schvalne nebo je to nahoda? 22.2.2011 11:11
-
Chudáci ty lidi z Cryteku.
Jak by se vám líbilo kdyby vám někdo ukradl Dílo a Práci na které pracujete tak dlouho.
A vložily bystě do ní tolik peněz a času. -
jasne je to neprijemne .. nicmene myslim ze vetsina lidi se po hrani bety stezovala na samotne herni principy a ne nejake graficke, herni ci jine bugy, u kterych je jasne, ze se jeste pred vydanim (nebo patchem po vydani) doladi ... ja teda betu jen videl a presvedcila me .. o tom, ze neprinasi to co jsem cekal, tudiz jsem jasny .. ale myslim, ze zpusob jakym to ve dvojce pojali oslovi vetsi masu lidi nez 1, prevazne na konzolovem trhu ..
-
...jaktoze z toho nebyl nadseny???! ....... kdoby to rekl, kdyby to neuniklo, tak jsme prisli aspon o 4 novinky jen na tomto serveru... asi nahoda...